آخرین نسخه ی سری GTA کدام است؟
آخرین نسخه ی سری GTA کدام است؟
GTA IV : Episodes From Liberty City البته برای PC
وگرنه GTA V برای همه ی کنسول ها اومده و تنها برای PC نیومده.
سایت چینی Gamersky به تازگی دست به انتشار تصاویر مقایسه ای از نسخه های PS4,PC,PS3 عنوان GTA V زده که قدرت PC را نشان می دهد.به نظر می رسد واقعا راکستار دلیل موثقی برای تاخیر نسخه PC داشته و تاخیرهای بیهوده برای این نسخه انتخاب نکرده است. همانطور که پیش از این گفته شد سایت چینی Gamersky اخیرا تصاویر مقایسه ای از نسخه های PS4,PC,PS3 عنوان GTA V منتشر کرده که اختلاف بسیار دو نسخه پلی استیشنی با PC به خوبی مشخص است.البته نسخه PC با کیفیت ۴k بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر به تصاویر نسخه PC خوب توجه کنید خروجی گرافیکی بسیار بهتری نسبت به دو نسخه دیگر دارد و راکستار تمام تلاشش را کرده تا در مقابل طرفداران نسخه PC سرافکنده نشود.اگر به یاد داشته باشید پورت نسخه PC عنوان GTA IV بسیار بد انجام گرفته بود و مشکلاتی را همراه داشت. به نظر می رسد راکستار قصد دارد مشکلات پورت نسخه PC عنوان GTA IV را در GTA V جبران کند تا بازیکنان این نسخه بدانند که برای راکستار بسیار با اهمیت هستند.عنوان GTA V قرار است ۱۴ آپریل مصادف با ۲۵ فروردین ۹۴ در نهایت برای PC عرضه گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:http://www.nvidiavga.com/
تو کدوم نسخه از داخل ماشین هم میشه باهاش رانندگی کرد؟
منظورتون رو متوجه نمیشم.![]()
یعنی موقع رانندگی داشبورد و فرمون ماشین رو هم ببینی.
پلتفرم من PC هست ولی واقعا چرا باید بین نسخه PS4 و PC اینقدر تفاوت باشه؟ یعنی نسخه PC اونقدر گرافیک شاخی نداره که PS4 نتونه از پسش بر بیاد...
عجیبه!![]()
Last edited by Dav0od; 15-03-2015 at 00:07.
نسخه GTA IV San Andreas این قابلیت رو داره و فکر کنم همه نسخه ها داشته باشن.
چون من آخرین نسخه ای که بازی کردم همینه از بقیه اطلاع ندارم.
فاتحه نسخه PC خوندست.Dislike Rockstar!
اتفاقا GTA:SA نداره. من بازیش میکنم و نصبه. شاید IV و V داشته باشن.
چطور مگه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)