جالبه این عکس را با عکس بالایی مقایسه کنید گل بخودی اتلتیکو را کی زده کارت زرد اتلتیکو را کی گرفته
سوتی ورزش تری است
باید بهشون خرده گرفت
![]()
جالبه این عکس را با عکس بالایی مقایسه کنید گل بخودی اتلتیکو را کی زده کارت زرد اتلتیکو را کی گرفته
سوتی ورزش تری است
باید بهشون خرده گرفت
![]()
قهرمانی بارسا مبارک
عکسها مربوط به بازی امشب اتلتیک مادرید - بارسا
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
- LIGA Standing:
1- Barca 91 pts
2- RM 81
3- Atletico 72
... - Most Goals: Messi 46, CR7 34, Falcao 28
- Most Assists: Iniesta 15, Messi 12, Cesc 11See more
این کادر پزشکی بارسا هم فاجعه ای هستن در نوع خودشون! معلوم نیست اگر مسی مشکل داره چرا اصلا اجازه بازی بهش میدن، اگر مشکل نداره چرا کامل نمیتونه بازی کنه!!
بازی رو بردیم و 23 دقیقه 10 نفره بودیم و در همین لحظات 2 گل زدیم!
ولی این برد زیاد هم به دلمون نچسبید!
این الکسیس و فابرگاس چقدر خوب به هم پاس گل میدن
در مورد بازی شاید خوشحال کننده ترین مورد گلزنی مجدد الکسیس باشه. واقعا این آخری داره آمار خوبی از خودش به جا میذاره.
گل دوممون خیلی شانسی بود ...توپی که تو اوت بود رو زدن تو گل خودشون
بازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصدوم شد !ظاهرا تیتو گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون ناحیه که قبلا مصدوم شده بود احساس درد کرده و از بازی کشیدنش بیرون تا تیم 10 نفره ادامه بده. البته فردا تست بیشتر انجام میدن تا معلوم شه شدت مصدومیتش.
///////////////////
جدول لالیگا تا این لحظه..........
![]()
تبریک میگم این قهرمانی رو
برای تیتو که در آغاز کاره گرفتن این جام میتونه نتیجه خیلی خوبی باشه
یک شروع فوق العاده هم برای بارسا هم برای تاریخ لالیگا و فاصله گرفتن از تیمهای دیگه در نیم فصل اول و البته کنترل این فاصله در نیم فصل دوم علیرغم مشکلات زیاد
خوشحالم برای کاپیتان که یک جام دیگه رو هم بالای سر میبره و البته جامهایی که بر فراز دستهای پویول قرار میگیرن هم باید خوشحال و خوشبخت باشن
خسته نباشید به همه بازیکنا
به ویژه بازیکنی که خوب شروع کرد خوب ادامه داد و در نهایت به نظر من جزء بهترینهای بارسا بود
کسی که مشخصا در طول فصل هم برای قلبش میدوید هم برای بارسا
خسته نباشی آلبای عزیز
اجازه بدین از طرف خودم 5 ستاره این فصل رو تقدیمش کنم
امیدوارم فصل آینده زیبا بازی کنیم و البته شاداب و با طراوت
جامها برای من در درجه دوم اهمیت قرار دارن
ليست گلزني مهاجمان اروپا در چهار فصل اخير:
161 - لئو مسی (34,31,50,46)
145 - کریستیانو رونالدو (26,40,46,33)
100 - آنتونیو دی ناتاله (29,28,23,20)
91 - فالکائو
88 - ادینسون کاوانی
85 - زلاتان ابراهیموویچ
82 - روبین فن پرسی
80 - لوئیز سوارز
76 - وین رونی
75 - ماریو گومز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیترهای روزنامه اسپورت-13 می
تونل قهرمانی و جشنی شکوهمند در مادرید برای بارسا
اتلتیکو ۱-۲ بارسا
پیروزی و مسی مصدوم
جشن قهرمانی همراه با مصدومیت دوباره مسی
جشن قهرمانی در خیابانهای بارسلونا
۲۱:۰۰ مرکز شهر
تی شرت های مخصوص قهرمانی در لیگ برای بارسایی ها
بازیکنان امروز ساعت 18:30 به وقت محلی (21 به وقت ایران) سوار بر اتوبوس در خیابانهای بارسلونا دور افتخار خواهند زد و قهرمانی در لیگ را جشن خواهند گرفت.
باشگاه تی شرت هایی برای این جشن تهیه کرده است که روی آن سالهای قهرمانی و پشت آن نام بازیکنان و مربیان تیم درج شده است.
6 قهرمانی در "لالیگا" اسپانیا
2 قهرمانی در "کوپا دل ری" جام حذفی اسپانیا
5 قهرمانی در "سوپر کاپ" اسپانیا
3 قهرمانی در "لیگ قهرمانان" اروپا
2 قهرمانی در "سوپر کاپ" اروپا
2 قهرمانی در "جام باشگاهها" جهان
مسی به دلیل مصدومیت بازی دیشب که در ادامهء مصدومیت در بازی با P$G بود، بازی های باقیموندهء این فصل رو از دست داد.
به این ترتیب با 46 گل زده، عنوان آقای گلی لالیگا برای دومین سال پیاپی به لئو میرسه.
تیتو ویلانوا : ما بهترین تیم حاضر در این فصل بودیم
تیتو ویلانوا پس از پیروزی تیمش مقابل اتلتیکو مادرید در ورزشگاه ویسنته کالدرون آن هم درست یک روز پس از مسجل شدن عنوان قهرمانی تیمش را بهترین تیم حاضر در لیگ و این عنوان را بسیار ارزشمند دانست به این دلیل که چهارمین قهرمانی در پنج سال اخیر بوده است.
سرمربی بارسا اظهار داشت : ما بهترین تیم مسابقات بودیم زیرا از همان ابتدا میدانستیم که باید امتیازات را جمع کنیم. در طول سالها ثابت شده است تیمهای بزرگ در ابتدا امتیازات را از دست میدهند و هدف به دست آوردن پانزده امتیاز پنج بازی اول بوده است.وقتی بازیها رو بردیم، آن قدر قدرتمند بودیم تا بتوانیم فاصله امتیازی ایجاد شده با رئال و اتلتیکو را حفظ کنیم زیر آنها دور برگشت را قدرتمند تر آغاز کرده بودند.
وی ادامه داد : ما برای این قهرمانی و این فصل ارزش زیادی قائل هستیم.فصلی که شما بتوانید در آن قهرمان شوید ،فصل خوبی بوده است. این یک عنوان مهم بود زیرا توانستیم ناکامی فصل قبل را جبران کنیم و اجازه ندهیم رئال برای دومین سال متوالی این عنوان را کسب کند.
وی در مورد مصدومیت مسی آان هم زمانی که تیم هر سه تعویضش را انجام داده بود گفت : او احساس ناراحتی میکرد ،فردا باید آزمایشات را انجام دهیم تا ببینیم چقدر طول میکشد تا وی بتواند بهتر شود.
وی افزود :کاش میتوانستیم بهتر از این در لیگ قهرمانان حاضر شویم اما ما برای ششمین بار به مرحله نیمه نهایی رفتیم که دو بار هم به جام رسیدیم. ما آان قدر خوب و شایسته بودیم که در لیگ قهرمان شویم و من بر این نکته تاکید بسیاری دارم. مربیان زیادی در بارسا بودند که در فصل اول حضورشان قهرمان شدند اما برای من این چهارمین قهرمانی بود و زودتر از اینها لذت قهرمانی را چشیده بودم.
وی خاطر نشان کرد : برای ما بسیار مهم است که بتوانیم امتیازاتمان را افزایش دهیم و لیگ را با ۱۰۰ امتیاز به پایان ببریم. این عنوان ارزشمندست به خاطر تلاش همه نه فقط به خاطر سلامتی من. این جام تیتو نیست ،جام همه بازیکنان هست و من دوست ندارم آن را شخصی بدانم زیرا بسیار سخت است که تیمی با وجود غیبت دو ماه سرمربی قهرمان شود.کادر فنی یک تیم بسیار با اهمیت است و تلاشی که آنها انجام دادند قابل توجه است.این کار به خوبی انجام شد.
وی درباره اینکه چگونه از کسب عنوان قهرمانی در روز شنبه با خبر شده است افزود : کار خاصی انجام ندادم،بازی رئال و اسپانیول را دیدم.خانه بودم و قبل از رفتن به رختخواب نتیجه بازی را در اینترنت دیدم که مساوی است. کاری نکردم چون درگیر فکر بازی امروز بودم.
در انتها تیتو درباره شانس اتلتیکو برای قهرمانی در جام حذفی گفت : هر پایانی میتواند رخ دهد. اتلتیکو سال گذشته ثابت کرد که در چنین مسابقاتی رقیب سر سختی است. آنها هم پنجاه درصد شانس دارند. باید ببینیم و لذت ببریم.
اولین تجربهٔ قهرمانی لالیگا برای ۸ بازیکن بارسا :
فابرگاس ، مونتویا ،دوس سانتوس ،آلبا ،بارترا ، الکسیس ،سانگ و تیو امسال اولین قهرمانی خود در لالیگا را با بارسا تجربه کردند .
Messi: The Inside Story Of The Boy Who Became A Legend.
"Epic Picture Group"
در حال ساخت فيلمي به سبك "راكي"
براي ستارهء فوتبال "ليونل مسي" است.
این فیلم قرار است بر روی بچگی مسی در آرژانتین و برای درمان کمبود هورمون رشد و دشواريهاي قبل از موفقیت او در این زمینه ، متمركز شود.
مسی با 25 سال سن موفق به دريافت چهار توپ طلا و بهترين بازيكن جهان در چهار سال اخير بوده است.
"Epic Picture Group" امیدوار است که ابتواند ین فیلم را در زمان جام جهانی 2014 به پایان برساند.
مديران "epic picture group"
Patrick Ewald and Shaked Berenson در حال برگزاری گفتگو و نشست با نویسندگان و كارگردان اين فيلم هستند.
"هدف ساختن یک فیلم قوی و مثبت است که مخاطبان پس از الهام گرفتن ، تلاش براي رویاهای خود و رفتن دنبال ارزو ها بدون توجه به غیر ممکن به نظر رسيد ان است،" مدیر اجرایی( پاتریک ایوالد )
این فیلم كه بر اثاث کتاب "لوکا كائيولي" درمورد 'مسی' است که همراه با مصاحبه با مربیان بازیکن سابق، خانواده و هم تیمی، و همچنین شخص خود مسي است درست خواهد شد.
به نوشته مجلهء TheSun: اشخاص مهمي كه ممكن است براي اين فيلم ايفاي نقش كنند:
TOM CRUISE (LIONEL MESSI)
JEAN-CLAUDE VAN DAMME (CRISTIANO RONALDO)
JASON STATHAM (PEP GUARDIOLA)
BENICIO DEL TORO (DIEGO MARADONA)
(اين خبر را فقط اين مجله thesunمنتشر كرده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشترین عنوان لیگ در قرن بیست و یکم :
بارسلونا 6 - رئال مادرید 4 - والنسیا 2
در پایان این فصل بارسا بیشترین جام رسمی را در بین تیمهای اسپانیایی خواهد داشت.
بارسلونا 79 جام - رئال مادرید 77 جام
Last edited by runner; 13-05-2013 at 16:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)