تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 328 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ميلان مشتري ديگو لوپس

روزنامه‌ "کوريره دلو اسپورت" ايتاليا از علاقه باشگاه ميلان به جذب ديگو لوپس نوشت.

عملکرد خوب ديگو لوپس در رئال‌مادريد توجه تيم‌هاي مطرح اروپايي را جلب کرده است.

روزنامه‌ "کوريره دلو اسپورت" ايتاليا از علاقه باشگاه ميلان به جذب اين دروازه‌بان باتجربه خبر داد. لوپس 31 ساله ژانويه گذشته پس از مصدوميت کاسياس از سويا به رئال‌مادريد پيوست. عملکرد خوب او در دروازه‌ رئال‌مادريد باعث شد تا ژوزه مورينيو کاملا به او اعتماد کند و حتي با وجود رفع مصدوميت کاسياس همچنان از او استفاده کند. با توجه به احتمال زياد جدايي ژوزه مورينيو از رئال‌مادريد موقعيت لوپس هم به خطر خواهد افتاد و همين مساله باعث شده است تا ديگر تيم‌ها براي جذب او ابراز علاقه کنند.

"کوريره دلو اسپورت" در گزارش خود آورده است، ميلان با توجه به بالا رفتن سن آبياتي دنبال گزينه خوبي براي جانشيني اوست. سران روسونري ديگو لوپس را زير نظر گرفته‌ و حاضرند براي بردن او به سن‌سيرو هفت ميليون يورو پرداخت کنند.

2. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی کلا مورینیو بیشتر از خوده رئال دوست دارین انگار
    سلام /

به نظر من تیم مهمتر از مورینیو و کاسیاس و رائول باید باشه ، اما مساله اینجاست کسی که خودشو یه مادریدیسموی اصیل میدونه ( مثل ایکر ) ، نباید رفتاری داشته باشه که به تیم ضربه بزنه ،

مورینیو همچین ادعایی نداره و اگر همچین رفتارهایی هم داشته باشه اسم رئال خیلی بزرگتر از اون هست که حتی مورینیو هم در برابرش مهره ی قابل اتکایی باشه ...

4. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام /

به نظر من تیم مهمتر از مورینیو و کاسیاس و رائول باید باشه ، اما مساله اینجاست کسی که خودشو یه مادریدیسموی اصیل میدونه ( مثل ایکر ) ، نباید رفتاری داشته باشه که به تیم ضربه بزنه ،

مورینیو همچین ادعایی نداره و اگر همچین رفتارهایی هم داشته باشه اسم رئال خیلی بزرگتر از اون هست که حتی مورینیو هم در برابرش مهره ی قابل اتکایی باشه ...
    تمامی این بحث های کاسیاس از زمانی پیش اومد که فکر کنم بعد بازی الکلاسیکو بود که با بازیکنان بارسلونا تماس گرفت و از حرکات انجام گرفته داخل بازی معذرت خواهی کرد

من بشخصه اصلا از این حرکتش خوشم نیومد
    همون ژاوی که چند سال پیش کاسیاس ازش عذرخواهی کرد واسه الکلاسیکو همین 2 هفته قبل , قبل بازی دورتموند-رئال خیلی علاقه داشت رئالو ببره تو حاشیه (( با دفاع از کاسیاس در بدترین زمان ))

کار کاسیاس اصلا ارزشش رو نداشت.

6. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

همون ژاوی که چند سال پیش کاسیاس ازش عذرخواهی کرد واسه الکلاسیکو همین 2 هفته قبل , قبل بازی دورتموند-رئال خیلی علاقه داشت رئالو ببره تو حاشیه (( با دفاع از کاسیاس در بدترین زمان ))
    همین بازیکن کم جور دیگه در مقاطع مختلف بر علیه ی بازیکن ها و سر مربی تیم ما صحبت نکرده بود که حالا شده بود دلسوز ایکر و تیم...

8. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام /

کاملا موافقم با این مسئله، البته اگه من می خواستم همین مطلبو بگم قبل از رائول دو سه تا "وَ" و فاصله دیگه می گذاشتم که جایگاه ها به درستی تعریف بشن

به نظرم کار کاسیاس، تا حدودی کارهای راموس و صحبت های اخیر پپه قابل توجیه نیست، تحت هر شرایطی این سرمربی تیم هست که تصمیم می گیره و وظیفه ی هر بازیکنی هست که به تصمیم سرمربی
    احترام بگذاره. خصوصا اضافه کنیم این مورد رو که امثال دی استفانو اخیرا ابراز امیدواری کرده بودن که مورینیو در تیم باقی بمونه و از ادامه ی حضورش در تیم استقبال کردن.

البته یه مورد که در کنار اینا مطرح میشه بعضی از صحبت های حاشیه ای مورینیو هست، مثلا استفاده مکرر از ضمیر "من" به جای "ما" یا "رئال مادرید" و رفتارهایی که توی چلسی یا اینترمیلان بیشتر قابل هضم بود
    اما توی پر افتخارترین تیم اروپا و در جمع چهره های سرشناس و تاریخی باشگاهی با این نام و سابقه، نباید صحبت از "من" باشه، باید در صحبت ها هم تعصب بیشتری نسبت به نام و جایگاه باشگاه وجود داشته باشه
    هر شخصی هر چند بزرگ و موفق با باشگاه قابل مقایسه نیست، هر چند که همه اذعان داریم که مورینیو توی چند سال اخیر توی احیای مجدد رئال نقش اصلی رو داشته و برای همین هم دوست داریم در تیم باقی بمونه.

10. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

زیدان ، گزینه پرز برای دستیاری آنجلوتی
    کارلو آنجلوتی گزینه ایست که بیشترین شانس را برای گرفتن جای مورینیو در رئال مادرید در صورت پیوستن مربی پرتغالی به چلسی دارد .
    مربی ایتالیایی تماس هایی با فلورنتینو از طریق وکیل مشترک این دو ، ارنستو برونزتی داشته است .
    مدیر رئال علاقه ویژه ای به مربی فعلی پی اس جی دارد اما می داند که در نظرسنجی ها ، شانس مربی ایتالیایی کم است و هواداران تمایلی به وی ندارند . فلورنتینو به همین خاطر می خواهد زین الدین زیدان را دستیار آنجلوتی کند تا بار محبوبیت نیمکت را افزایش دهد .
    زیزو هنوز یکی از محبوب ترین اسطوره های رئالی هاست . او در کنار کاسیاس ، قهرمان نهمین چمپیونزلیگ رئال . او به حدی عشق فوتبال بود که حتی حاضر شد که قید 12 میلیون یورو پول را را بزند و یک سال زودتر از فوتبال خداحافظی کند .
    در حال حاضر تیم فعلی رئال نیز به او مدیون است چرا که واران ، بهترین مدافع جوان حال حاضر دنیا را با 10 میلیون یورو به تیم آورده است .
    این دو می توانند روابط خوبی با هم داشته باشند و البته دوستی دیرینه ای با هم دارند .
    هر دو بین سالهای 1999 تا 2001 با هم در یوونتوس کار می کردند تا در نهایت زیزو با 75 میلیون یورو به رئال پیوست .
    زیدان مرد مورد اعتماد مورینیوست .
    در سال 2011 به عنوان مدیر فوتبال تیم اصلی مشغول شد اما هرگز نتوانست که با متدهای جنجالی مورینی وهمذات پنداری کند . مورینیو در موردش گفت :" زیزو با ما نقش تعریف شده ای نداشت . مدیر ورزشی ، مشاور مدیر ، رابط بین تیم اصلی و جوان ها ... "
    زیدان مدتهاست که دارد دوره های مربیگری را دنبال می کند . بی تردید حضور زیزو می تواند محبوبیت آنجلوتی را تا حد زیادی افزایش دهد .

مرجع اخبار رئال
    طبق خبرهایی که شنیده میشه ، خوزه قطعا رفتنیه ، تو همه ی جانشین هایی که هستن ، به نظرم این دوتا میتونن زوج خوبی باشن.
    خیلی امیدوارم که به سرنوشت اینتر و چلسی دچار نشیم...

12. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پس یادت نیس که پر افتخار ترین تیم دنیا قبل از اومدن مورینیو چه حال و روزی داشت!!!و دوباره مورینیو بود که رئال رو به بزرگترین تیم دنیا تبدیل کرد!!!

بهترین تیم دنیا!باید بهترین مربی دنیا رو نیمکتش داشته باشه!!
    نه امثال انجلوتی و بنیتز و شوستر و ......

چطور وقتی بحث کاسیاس میشه شما استثنا قائل میشی...!!!در حالی که مورینیو دیگو لوپزی رو آورد که اگه بهتر از کاسیاس نبود در این چند ماه...ضعیف تر هم نبود به هیچ وجه!!!

چطور وقتی کاسیاس جلوی سرمربی بزرگ و مقتدر تیم میمونه!اون موقع کل رئال رو مدیون زحمات کاسیاس میدونید!!!؟؟؟و لایق احترام و حمایت همه جانبه؟....!!!
    قبل از اومدن رئال بهترین مربی حال حاضر جهان (دل بوسکه) مربی رئال بود که رئالو علاوه بر موفقیت هایی تو اسپانیا قهرمان اروپا هم کرد ولی هیچ وقت با کسی مشکلی پیدا نکرد
    منم میگم که آنجلوتی در حد رئال نیست و خود مورینیو بهترین گزینه هست برای رئال ولی با این مشکلات دیگه وجودش به نفع رئال نیست

من مورد کاسیاس استثنا قائل نشدم من گفتم مقصر همه ی چیزا کاسیاس و راموس فقط نیستن و مورینیو هم باعث ای مشکلات شده
    من رئالو مدیون کاسیاس یا حتی همون مورینیو نمیدونم ، رئال مدیون همه بازیکناش و مربی هاش و ........... هست
    امیدوارم همگی منظورمو گرفته باشین

این خبرم نشون میده تو این سه سال تقریبا مورینیو با همه یه کل کل کرده

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____________

ازيکناني که مورينيو از آنها انتقاد نکرده است

ديگو لوپس، لوکا مودريچ و مايکل اسين تنها بازيکناني هستند که ژوزه مورينيو از آنها انتقاد نکرده است.

از تابستان 2010 که ژوزه مورينيو سکان هدايت رئال‌مادريد را به دست گرفته حاشيه‌هاي زيادي را در اين تيم سرشناس اروپايي به وجود آورده است. او با هيچ بازيکني تعارف ندارد و ستاره يا بزرگ بودن يک بازيکن تنها در زمين براي او ارزش و معنا دارد.

به گزارش ايسنا ، رئال‌مادريد به خاطر وجود بازيکنان سرشناس زياد لقب کهکشاني‌ها را يدک مي‌کشد با اين حال مورينيو سابقه درگيري و انتقاد از تمام بازيکنان رئال به جز سه تن را در کارنامه خود دارد. مورينيو از تمام بازيکنان رئال‌مادريد حتي واران جوان که پيشرفت خيره کننده‌اي در اين فصل داشته انتقاد کرده است. تنها سه بازيکن از نيش انتقادهاي آقاي خاص در امان مانده‌اند که عبارتند از مايکل اسين، ديگو لوپس و لوکا مودريچ که هر سه آنها نخستين فصل حضورشان را در ليگا تجربه مي‌کنند.

فصل جاري با حوادث بسياري براي آقاي خاص فوتبال جهان همراه بود. او با سبک خاص خود در سخن گفتن به انتقاد از ستاره‌هايي چون مسوت اوزيل، هيگواين، بنزما، راموس، کاسياس، پپه، مارسلو، دي‌ماريا، آلونسو و کاکا پرداخت. حتي کريستيانو رونالدو هم از تيغ تند انتقادهاي مورينيو در امان نماند و پس از بازي برابر والنسيا از خجالت او هم درآمد؛ موضوعي که باعث شد رونالدو چند روز پيش جدايي هموطنش را بي‌اهميت جلوه دهد.

ديگو لوپس که پس از مصدوميت کاسياس از سويا به رئال‌مادريد پيوست، نمايش خيره‌کننده‌اي داشته و حتي پس از رسيدن کاسياس به شرايط بازي همچنان گزينه مورد اعتماد مورينيو است. اسين و مودريچ هم در فصل جابه‌جايي تابستاني به جمع کهکشاني‌ها پيوستند و مورينيو بارها به ستايش از عملکرد آنها پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Abdolreza2012; 07-05-2013 at 14:27.

14. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مورینیو تو کنفرانس مطبوعاتیش گفته به رفتن فکر نمی کنه. نمی دونم واقعیته یا نه؟ نمی دونم خوشحال باشم یا نه؟! جو خیلی بدی تو تیم راه افتاده. ضرر می کنیم آخرش. اگه بره یه جور ضرر می کنیم، اگه باشه هم یه جور دیگه!
    ضرر موندنش چیه؟!
    نیمکت نشینی کاسیاس؟!
    من خیـــلی کاسیاس رو دوست دارم اما کاسیاس که هیچ، اگه رائول افسانه ای (نامبر وان همیشگی من) هم نیمکت نشین شدنش به صلاح تیم بود(طبق نظر مربی)، من مشکلی باهاش نداشتم...
    من فکر میکنم خوزه حرف خوبی زده..اکثر افرادی که یه سری چیزا میگن، بخاطر وضعیت خودشون نه تیم..پپه اگه از کاسیاس دفاع میکنه در مقابل خوزه، بخاطر اینه که میبینه که خوزه یه بچه 19 ساله رو به اون ترجیح میده و این اذیتش میکنه...
    همونطور که خوزه 40 بار گفته، اون مربی و تصمیم گیرندست و کسی حق نداره بهش چیزی بگه...

بازیکنی که عاشق رئال باشه، فقط به فکر رئاله نه خودش...
    خدایی رائول-ه دیگه ای پیدا نخواهد شد..
    وقتی خوزه اومد، به رائول گفت که "دوست دارم بمونی اما اگه بمونی، زیاد فرصت بازی کردن پیدا نمیکنی"...رائول بدون هیچ حرفی، بدون هیچ گله ای و بدون هیچ مظلوم نمایی، از تیم رفت و هنوزم که هنوزه، داره از خوزه دفاع میکنه و برای رئال آرزوی موفقیت میکنه..
    این عشق و علاقه به رئال-ه....

خوزه تا زمانیکه مربی تیم هست، باید ازش حمایت بشه و من شک ندارم اگه اون چه که میخواد رو بهش بدن (2 ساله داره میگه مهاجم میخوام!)، سال دیگه قهرمان cl میشیم باهاش...اونم مقتدرانه..

16. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

این سایت هواداری رئال مادرید هم خیلی داره مزخرف مینویسه...! دیگه غیر قابل تحمل شده با تیتر های مسخره ای که میزنه ! معلوم نیست طرفدار کاسیاسه یا رئال؟ یا شاید هم بر ضد خوزه..؟

18. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کنفرانس خبری خوزه مورینیو قبل از بازی با مالاگا

مرجع خبري رئال مادريد : حذف کردم ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

دفاع په په از ایکر :" مشکلش یک اسم دارد : رافائل واران . "
    احتمال اخراج :" می خواهم بمانم ."
    فشار برای اخراج شدن :" من تا آخرین روزی که مرا بخواهند کارم را می کنم . یک یورو هم غرامت نمی خواهم . "
    نمره اش برای این سه سال :" نمره نمی دهم "
    کاسیاس :" مشکلی با او ندارم . اما دیگو لوپز را دوست دارم . این حق من است . شاید کاسیاس هم پلگرینی را بیشتر دوست داشته باشم . تا زمانی که من در رئال باشم ، دیگو لوپز بازخ واهد کرد . "
    دفاع اینیستا از کاسیاس :" هر کسی حق دارد تا نظر شرا ابراز کند و هر کار که بخواهد انجام دهد اما او بهتر است که نگران باشگاه و هم تیمی های خودش باشد که وقتی مسی نیست ، کاملا کارشان گره می خورد ، مثل نیمه نهایی چمپیونزلیگ . به نظرم آنالیز این اتفاق خیلی آسان است . "
    چه حسی دارید ؟ " حس خوبی دارم . عادی هستم و درک می کنم که جهان فوتبال از جامعه مجزا نیست و وقتی جامعه در جهت عرف هایی حرکت می کنند که مورد علاقه من نیست اما در جامعه عادی شده است ، طبیعی است که فوتبال هم پیامدی از این جهان دورو باشد . اما حس خوبی دارم و آرام هستم . "
    چرا حقیقت را در مورد مشکلتان با کاسیاس نمی گویید ؟ " برای اولین و آخرین بار می گویم تا ببینم درک می کنید یا نه . من یک مربی فوتبال هستم . به عنوان یک مربی فوتبال به این جا آورده شدم و مربی فوتبال قدرتهایی را دارد که یکی از قدرت هایش انتخاب بازیکن مورد نظرش است . برای من ارزشی ندارد که شما می خواهید کوئنت رائو را کنار بگذارید و ترجیح می دهید که مارسلو بازی کند . برایم اندازه یک سکه دو سنتی هم ارزش ندارد . من ساعت ها تصمیماتم را آنالیز و بررسی می کنم . تلاش می کنم تا بر اساس عقلم تصمیم بگیرم . من دروازه بانی دیگو لوپز را بیشتر از ایکر کاسیاس دوست دارم . نمی خواهم به کسی صدمه بزنم . می خواهم تصمیم درست را بگیرم . دیگو خوب روی سانترها حرکت می کند ، کار با پایش خوب است و در ارسال ها نیز غالب است . ایکر هم توپگیری های فوق العاده ای دارد . اما من دروازه بان های دیگری را دوست دارم . ممکن است که کاسیاس هم مربیان دیگری را بیشتر از من دوست داشته باشد ، مثل پلگرینی با دل بوسکه . شاید مربی دفاعی تر ، هجومی تر یا با سبک مدیریتی متفاوتی را دوست داشته باشد . این حق مشروع من است که دیگو لوپز را در شرایط عادی بازی بدهم . هر کسی هر چه می خواهد می تواند بگوید . می تواند بگوید که مورینیو فوتبال نمی فهمد و کاسیاس بهتر از دیگ ولوپز است . اما باید به یک مربی که می گوید دیگو لوپز ، آلبیول ، واران ، ناچو و کوئنت رائو باید بازی کنند نیز احترام گذاشت . فابیو بازی می کند چرا که گزینه دیگری نیست . دیگو هم بازی می کند چون از نظر من بهتر است . خیلی ساده است . برایم قابل قبول است که برخی بگویند که کاسیاس بهتر از دیگو لوپز است اما باید بپذیرید که من هم بهترین مربی برای رئال مادرید هستم . "
    روند شکست ناپذیری در خانه :" هیچ کدام از تیمهای بزرگ اروپا به این رکورد نرسیدند . اگر در چمپیونزلیگ نباختند ، در کوپا باختند . تیمهای بزرگ مثل یووه ، اینتر ، ناپولی ، بارسلونا ، بایرن و ... همه همین گونه بودند . همه حداقل یک بازیرا در خانه باختند . ما حالا دو بازی خانگی دیگر داریم . یک جام پیش اره ماست . برای تیم مهم است که در خانه اعتماد به نفس داشته باشد . اما مالاگا خطرناک است و ممکن است در این جا بماند . اگر در بهترین سطحمان نباشیم ، کار مشکلی خواهیم داشت . "
    دوستانی که در مادرید پس از رفتنش از او یاد می کنند :" من به هیچ کس بدی نکرده ام . دوستان ابدی دارم . هنوز برخی بازیکنان چلسی با من تلفنی صحبت می کنند . با افرادی از آنژی ، گالاتاسرای ، بولونیا ، اینتر و ... در تماس هستم . با هر کسی ممکن است در تماس باشم . "
    حرفهایش علیه بازیکنان :" من فقط در مورد په په صحبت کردم چرا که خودتان در موردش از من پرسیدید . من نمی خواستم در مورد په په صحبت کنم . او یک ادم عادی مثل من و همه افراد دیگر در این اتاق است . همه ما می دانیم نا امیدی چه حسی دارد . برای یک مرد 31 ساله که شخصیت و سابقه درخشانی دارد ، سخت است که توسط یک پسربچه 19 ساله کنا رگذاشته شود . اما این قانون زندگی است . چه کسی شجاعتش را داشت تا از آن بچه استفاده کند ؟ من . زندگی په په از نظر وزشی عوض شده است . این تصمیم من بوده است . یکی از معدود تصمیماتی که با واکنش عمومی مواجه نشد . مشکلی با آن ندارم . می دانم که شرایط آسانی ندارد اما سعی می کنم که صادق باشم و باید بگویم که کمتر کسی است که فکر نکند که آینده خط دفاع رئال را وان و سرجیو راموس تشکیل می دهند . "
    وقتی درخواست خرید دیگو لوپز را داده بود ، باشگاه چه گفته بود ؟ " اشتباه من بود که اصرار نکردم . وقتی خواستم با من بحث کردند . من نمی خواستم که زیاد در این باره بحث داشته باشم . "
    اهداف :" در آغاز فصل اهداف همیشگی را داشتیم . این که در هر بازی و هر تورنمنت برنده باشیم . اما به برخی اهداف رسیدیم که دنبالش نبودیم . لیگ را به عنوان دوم باید تمام کنیم ، در چمپیونزلیگ به نیمه نهایی رسیدیم ، سوپرکاپ را بردیم ، در فینال کوپا بازی می کنیم . می توانست بهتر یا بدتر باشد . "

به نظرم حرف بدی نزده..

20. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •