امیر کبیر
علم و صنعت
خواجه نصیر
عباسپور
خوارزمی
امیر کبیر
علم و صنعت
خواجه نصیر
عباسپور
خوارزمی
دوستان مکاترونیک خودش رشته ای جداس یا شاخه ای از مکانیک حساب میشه ؟
خب منم بالاخره امروز ثبت نامم تموم شد
فقط تو جریان این انتخاب واحدا موندم
کسی در مورد انتخاب واحد ها و لیست دروس ارائه شده داشنگاه آزاد چیزی میدونه؟
حد/ دنباله/ اعداد مختلط /مشتق/تابع نمایی/رسم تمودار در فضاهای مختلف(کارتزین/ اسوانه ای/کروی)/انتگرال یگانه و چندگانه/سری/فضای 3بعدی/مثلثات و......![]()
دوستان ما هم رفتیم خواهرمون و دانشگاه علم و فرهنگ ثبت نام کردیم ! دانشگاه خوبی بود !
ضمن این که ما فکر میکردیم چون غیر انتفاعی هست پس زیاد بچه درسخون پیدا نمیشه ! در حالی که رتبه های (( 500 - 700 - 1200- 1600 - 2000))
خلاصه کلی رتبه های خوب
برای ورودی های جدید :
امیرکبیر جمعه (24 ثبت نام بوده ) و شنبه 25 ام کلاس ها برگزار شد.
علم و صنعت دیروز ثبت نام بود، شنبه هفته آینده شروع کلاسها.
بقیه رو نمیدونم. به سایت دانشگاهشون سر بزنید کاملا مشخصه.
تا اونجا که من میدونم گرایشی از برق هست تو ارشد. ( شاید گرایشی از مکانیک هم باشه نمیدونم ولی میدونم تو ارشد گرایشی از برق هست )نوشته شده توسط mohammad varaste
ولی اینی که شما میگی برای کارشناسی یه رشته جداگونست مثل مهندسی رباتیک.
دقیقا رتبش رو نمیدونم. ولی میدونستم هم نمیتونستم بگم. شاید نخواد. فقط اینو بگم چندین برابر کمکت میکنه. البته یکی از دوستان اینجا هستن که از این سهمیه فکر کنم استفاده کرده که به خاطر اینکه خیلی به خاطر پدرش زحمت میکشه نمیتونه درس بخونه ولی با رتبه خوب هم رفت دانشگاه ( عملا چندان از سهمیه استفاده نکرد، اگه خواست برات با پ.خ جواب میده ). ولی کلا اگه جانبازی برای شما مشکلی در درس خوندن ایجاد نمیکنه توصیه میکنم استفاده نکنید ( شاید ناحقی باشه، گرچه شما جای کسی دیگه رو نمیگیرید تو دانشگاه، چون سهمیه شاهد و جانباز از بقیه جداست )نوشته شده توسط mohammad varaste
حالا از نکات اخلاقی بگذریم دارم میگم خیلی بهت کمک میکنه. چندین برابر. یعنی بالای 15 یا 20 هزار کشوری راحت تهرانا رو میارین.
موفق باشید.
معلومه، بلاخره بهترین دانشگاه غیرانتفاعی هستش.نوشته شده توسط eblisandenzo
Last edited by vahid-p; 19-09-2012 at 11:08.
کسی نبود جواب بده بنظرتون مکانیک شاهرود رو ادامه بدم یا برای نرم افزار عباسپور یا خوارزمی تقاضای انتقالی بدم[/QUOTE]
اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره کمک کنه![]()
تراز های آزاد دامپزشکی - کاردانی 90 رو از کجا می تونم در بیارم ؟ فوری نیاز دارم
+
تراز های زیست شناسی سلولی و ملوکولی ژنتیک
بناب / مرند / درود / کازرون
ممنونم
Last edited by SIMON137; 19-09-2012 at 12:13.
اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره کمک کنه
[/QUOTE]
چرا شما اصلا به علاقه توجه نمی کنید؟؟!! با عقل من جور در نمیاد یه نفر بین مکانیک و نرم افزار مونده باشه!!! اگه علاقه نداشته باشی عمرا بتونی موفق بشی حتی شاید نتونی مدرک بگیری
هفت خان رستم رو باید طی کنی تا بتونی انتقالی بگیری (البته اگه پارتی نداشته باشی یا شاهد و ایثارگر نباشی) من و دوستام یک ساله دنبالشیم هنوز نتونستیم
هفته اول مهر هم میشه برای آزاد ثبت نام کرد؟
چون منتظر پیام نورم........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)