دوستان یه ویدئو دور همی آپ کردم(7 مگ).3 گلی که تا حالا زدم و به نظرم قشنگ بودن.(از نظر تکنیکی یا استراتژی و پاس کاری)
از اونجایی که سایز فیلمو کم کردم(حجمش 21 مگ بود اول).فقط بگم که هر 3 گل رو با رئال زدم.گل اول و دوم مقابل بارسا و گل سومم مقابل دورتموند که همین امروز زدمش.زننده گل اول بنزما,دومی خدیرا و سومیم دوباره بنزما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اگه آدم با این First Touch Control و کلا این کنترل توپ تازه رسیده خوب آشنا بشه و اخت بگیره خیلی بازی جذاب تر میشه.تا مدت ها تمرین کردم تا بالاخره امروز کنترل توپمو قوی کردم.گل سوم رو ببینید متوجه میشید چی میگم.با کنترل توپ با رونالدو راحت تونستم بین دو تا حریفم یه فاصله باز پیدا کنم و پاسو بندازم.گل دومم که بازم با کنترل توپ انداختمش هوا و یه ضرب کنجش کردم.
در کل زیباترین گلا رو میتونید با کنترل توپ خوب بزنید(اگر چه خودمم هنوز توی وقتایی که دریبلای خوشگل میزنم کنترلش برام خیلی خیلی سخت میشه) به خصوص اگه توپو بندازید هوا شوت کنید.تا حالا سه گل اینطوری زدم نمیدونم چرا بیشتر اینجور ضربات میرن برای کنج دروازه و کم پیش میاد دروازه بان بگیرشون معمولا یا گل میشن یا کرنر.
شما هم بیاید فیلمای گلاتون(که از این سه تای ضایع من خیلی زیباترن) رو بذارید دور همی هم یاد بگیریم از همدیگه هم حال کنیم!(با Fraps فیلم گرفتم با Xilisoft Video Converter هم فرمت و سایزشو عوض کردم.اولش سایز 420 مگ بود!(Fraps اینطوریه : دی) ولی بعدش شد 21 مگ چون بازم زیاد بود سایزو کم کردم شد 7 مگ)