تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 396 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دو تا مورد بود که قبل اینکه فیفا بیاد شنیدم ایجا اما الان اینجوری نیست

1.گفته بودن تو این نسخه دیگه با تغییر جهت نمیشه بازیکن دریبل کرد ! اما میشه !
    2.در قسمت سیزن گفته بودن میتونی بر اساس منطقه سرچ کنی اما الان این امکان وجود نداره !!
    اره . واقعا خوب شد گفتی منم یادم رفته بود . چطور شده ؟ یعنی دروغ به ملت گفتن ؟ خود cpu همش با تغییر جهت دریبل میزنه چه برسه به یوزر .

البته شاید منظورشون همون بوده که وقتی یه بازیکن حریف نزدیک میشه بازیکن ما میره توی مود دریبل و دیگه با تغییر جهت نمیتونه دریبل کنه اما cpu برعکسه مخصوصا توی منطقه جریمه

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اره . واقعا خوب شد گفتی منم یادم رفته بود . چطور شده ؟ یعنی دروغ به ملت گفتن ؟ خود cpu همش با تغییر جهت دریبل میزنه چه برسه به یوزر .

البته شاید منظورشون همون بوده که وقتی یه بازیکن حریف نزدیک میشه بازیکن ما میره توی مود دریبل و دیگه با تغییر جهت نمیتونه دریبل کنه اما cpu برعکسه مخصوصا توی منطقه جریمه
    سی پی یو رو میشه با تغییر جهت دریبل کرد اما به سختی ولی یوزر که راحت میشه دریبلش کرد
    اون سیزن هم نمیشه اونکارو کرد !

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

كيا ultimate team فيفا رو ميرن؟يا رفتن؟به نظر من ياد جذاب نيست اصلن..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

كيا ultimate team فيفا رو ميرن؟يا رفتن؟به نظر من ياد جذاب نيست اصلن..
    من می رفتم ولی زیاد حال نکردم....چون سرعتم کمه نمی تونم H2H بزنم....
    دوستانی که میگن سی پی یو هر وقت دلش خواست می تونه گل بزنه برن هر طوری شده بازی رو آپدیت کنن....بعد از آپدیت هایی که انجام شد بازی منطقی شده...
    من دارم با فیورنتینا رو لجندری میرم و تو چهار تیم اولم...حتی خیلی از بازیها رو 1-0 می برم...حتما آپدیت کنید....بازی برام جذاب تر شده چون با تیمی مثل فیورنتینا می تونم از گلی که زدم دفاع کنم...

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Ultimate team كه h2h نداره..اون مود مخصوص virtual pro نيست؟منظورت تك به تكه؟

من كنسول دارم يه اپديت طولاني اومد دو روز قبل منظورت اونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان قصدم این نیست که بحث الکی راه بندازم ولی این رو در پاسخ به دوستانی مینویسم که میگن فیفا یک بازی کاملا منطقی هست و تقلب در کارش نیست
    1 – تا به حال چند تا ریباند توپ رو در دفاع یا حمله توپ به شما رسیده ؟
    2 – چند بار موقعی که توپ رو با تکل ایستاده گرفتی توپ به خودت رسیده و سی پی یو توپ رو نگرفته؟
    3 – چرا موقع پریدن و هد زدن من سایه توپ رو میزنم و اون توپ رو (آیا سازندگان فیفا اینقدر کارشون درسته که فکر میکنن من از صفحه مانیتور فاصله 1 یا 2 متری فرود توپ رو با چشم تشخیص میدم)؟
    به شخصه روی حرکات آهسته دیدم که سی پی یو با دستش بازیکن منو میکشه و میندازه یا با پا میاد رو کمر بازیکنم ولی داور بوقه؟
    راستی چرا امسال اینقدر باگ داره
    بازیکن حریف میخوره زمین و روی زمین بازیکن تیم من رو نشون میده مصدوم شده و اسم بازیکن حریف رو مینویسه و بعد موقع تعویضش از زمین دوباره اون میره بیرون
    بایرن قهرمان میشه و تیم من شادی قهرمانی میکنه
    در آخر با اینکه بازیش خیلی خیلی قشنگه ولی شکنجه اعصاب و روان هم هست و نباید اسمش رو گذاشت بازی شبیه سازی به واقعیت چون اصلا شبیه فوتبال واقعی در زمان بازی با سی پی یو نیست
    شاید دو نفره بشه این اسم رو روش گذاشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

Ultimate team كه h2h نداره..اون مود مخصوص virtual pro نيست؟منظورت تك به تكه؟

من كنسول دارم يه اپديت طولاني اومد دو روز قبل منظورت اونه؟
    توی اولتیمت هم مثل سیزن جام داره که به صورت H2H با انسانه...

سلام
    دوستان قصدم این نیست که بحث الکی راه بندازم ولی این رو در پاسخ به دوستانی مینویسم که میگن فیفا یک بازی کاملا منطقی هست و تقلب در کارش نیست
    2 – چند بار موقعی که توپ رو با تکل ایستاده گرفتی توپ به خودت رسیده و سی پی یو توپ رو نگرفته؟
    3 – چرا موقع پریدن و هد زدن من سایه توپ رو میزنم و اون توپ رو (آیا سازندگان فیفا اینقدر کارشون درسته که فکر میکنن من از صفحه مانیتور فاصله 1 یا 2 متری فرود توپ رو با چشم تشخیص میدم)؟
    به شخصه روی حرکات آهسته دیدم که سی پی یو با دستش بازیکن منو میکشه و میندازه یا با پا میاد رو کمر بازیکنم ولی داور بوقه؟
    بازیکن حریف میخوره زمین و روی زمین بازیکن تیم من رو نشون میده مصدوم شده و اسم بازیکن حریف رو مینویسه و بعد موقع تعویضش از زمین دوباره اون میره بیرون
    در آخر با اینکه بازیش خیلی خیلی قشنگه ولی شکنجه اعصاب و روان هم هست و نباید اسمش رو گذاشت بازی شبیه سازی به واقعیت چون اصلا شبیه فوتبال واقعی در زمان بازی با سی پی یو نیست
    به شخصه منم فکر می کردم خیلی از موارد ابنطوریه ولی حالا که با دقت تر بازی می کنم خیلی از این موارد مشکل من بوده نه بازی....
    برای سر زدن اگه صدم ثانیه ای تاخیر داشته باشی یا زودتر دکمه رو بزنی حریفت توپ رو می زنه...خیلی باید دقت داشته باشی...من الان دقتم خبلی بالا رفته و 80 درصد سرها رو من می زنم....
    ریباند توپ هم دست خودته که چطور عمل کنی....چیدن ترکیب و استفاده از بازیکن مناسب دست شماست...من الان چنین مشکلی رو ندارم و برام به صورت عادی در اومده...
    فیقا بازیش طوریه که یه سری اشتباه داوری توش هست...واقعیت هم همینطوریه....البته موتور بازی جای کار داره و خیلی از صحنه ها رو فکر می کنیم خطاست ولی ضعف موتور بازیه...
    باگ اینکه بازیکن مصدوم شده رو هم هیچوقت ندیدم شاید به خاطر کرک باشه...باگ شادی رو هم ندیدم...همیشه برام درست بوده...
    از وقتی که بازی برای بار سوم آپدیت شده به نظر من خیلی از مشکلات برطرف شده و بازی منطقی تر شده...این نظرات من بود...

8. این کاربر از Ramos1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    اخ که داوری چقدر ضعیفه توی این نسخه . چقدر این بازیکنای حریف لباس میکشن اما داور هیچی بهشون نمیگه . حتی خطا هم اعلام نمیکنه . یا طرف به قول تو پاشو میزاره روی کمر بازیکن من اما خطا حساب نمیشه . چرا ؟ چون که اینا باگ حساب میشه . فقط خطاهایی که cpu از عمد انجام میده خطا حساب میشه و حرکات دیگه اش که باعث زمین خوردن بازیکن ما میشه خطا نیست .
    دیگه من که اینا واسم مهم نیست . یعنی بایستی عادت کرد . اینجوری فکر کن یه بازی ارکید جلوت گذاشتی که درجه سختی رو بردی بالا و دشمنها جونشون و دمیجشون زیاد شده و به همین سادگی نمیمیرن یا یه سری امتیازاتی دارن که باعث میشه بازی سخت بشه .

میگم من یه پیشنهاد دارم که به سازندگان فیفا بدم . چجوری میشه این پیشنهادها رو بهشون رسوند .
    پیشنهادم اینه که اقای EA شما بیا فوتبالت رو مثل ریسینگها درست کن . به این صورت که بازی دارای درجه سختی نباشه . اما تیمها هر کدوم درجه سختی خودشون رو داشته باشن . یعنی واقعا اگه با تیمی مثل بارسا یا رئال بازی کنیم سختی بازی زیاد باشه اما یه تیم نیم ستاره اسون باشه بازی باهاش .
    نه اینکه بازی رو وقتی میزاری روی لجندری دیگه همه تیمها سختیشون یکی میشه . الان من اومدم بایرن رو 2-1 زدم . بعد از یه تیم ضعیف 3-0 خوردم . خوب این به خاطر اینه که فیفا سختیش بر اساس همون درجه سختیه که پلیر میزاره . فکر کن ماشین سواری ها هم درجه سختی داشت . چه گندی میشد .
    فیفا اگه میخواد تبدیل به یک شبیه ساز خوب بشه باید از حالت کمی بودن برسه به حالت کیفی . یعنی این همه اعداد و ارقام و درجه بندی توی این بازی به نظرم نقطه ضعفه . برای مثال یعنی چی که مسی اورالش 94 تاست . توی دنیای واقعی این چه معنی میده ؟
    یاد فیلم مانی بال افتادم که طرف امار گیر بود اومد بازیکنها رو با امار سنجید و بهشون یک اورالی داد . باز کار اون بهتر بود از کاری که فوتبالهای امروزی میکنن . از اخر هم توی فیلم نتیجه اش معلوم شد .

جایی نیست این چیزا رو به خورد سازنده ها بدیم که شاید یه تغییری بدن توی فیفا . این سیستم کمیتی از همون اول بوده . دیگه قدیمی شده به نظرم . بازی RPG که نیست واسه بازیکنها ATTRIBUTE داریم .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان یه ویدئو دور همی آپ کردم(7 مگ).3 گلی که تا حالا زدم و به نظرم قشنگ بودن.(از نظر تکنیکی یا استراتژی و پاس کاری)
    از اونجایی که سایز فیلمو کم کردم(حجمش 21 مگ بود اول).فقط بگم که هر 3 گل رو با رئال زدم.گل اول و دوم مقابل بارسا و گل سومم مقابل دورتموند که همین امروز زدمش.زننده گل اول بنزما,دومی خدیرا و سومیم دوباره بنزما.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا اگه آدم با این First Touch Control و کلا این کنترل توپ تازه رسیده خوب آشنا بشه و اخت بگیره خیلی بازی جذاب تر میشه.تا مدت ها تمرین کردم تا بالاخره امروز کنترل توپمو قوی کردم.گل سوم رو ببینید متوجه میشید چی میگم.با کنترل توپ با رونالدو راحت تونستم بین دو تا حریفم یه فاصله باز پیدا کنم و پاسو بندازم.گل دومم که بازم با کنترل توپ انداختمش هوا و یه ضرب کنجش کردم.
    در کل زیباترین گلا رو میتونید با کنترل توپ خوب بزنید(اگر چه خودمم هنوز توی وقتایی که دریبلای خوشگل میزنم کنترلش برام خیلی خیلی سخت میشه) به خصوص اگه توپو بندازید هوا شوت کنید.تا حالا سه گل اینطوری زدم نمیدونم چرا بیشتر اینجور ضربات میرن برای کنج دروازه و کم پیش میاد دروازه بان بگیرشون معمولا یا گل میشن یا کرنر.
    شما هم بیاید فیلمای گلاتون(که از این سه تای ضایع من خیلی زیباترن) رو بذارید دور همی هم یاد بگیریم از همدیگه هم حال کنیم!(با Fraps فیلم گرفتم با Xilisoft Video Converter هم فرمت و سایزشو عوض کردم.اولش سایز 420 مگ بود!(Fraps اینطوریه : دی) ولی بعدش شد 21 مگ چون بازم زیاد بود سایزو کم کردم شد 7 مگ)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان یه ویدئو دور همی آپ کردم(7 مگ).3 گلی که تا حالا زدم و به نظرم قشنگ بودن.(از نظر تکنیکی یا استراتژی و پاس کاری)
    از اونجایی که سایز فیلمو کم کردم(حجمش 21 مگ بود اول).فقط بگم که هر 3 گل رو با رئال زدم.گل اول و دوم مقابل بارسا و گل سومم مقابل دورتموند که همین امروز زدمش.زننده گل اول بنزما,دومی خدیرا و سومیم دوباره بنزما.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا اگه آدم با این First Touch Control و کلا این کنترل توپ تازه رسیده خوب آشنا بشه و اخت بگیره خیلی بازی جذاب تر میشه.تا مدت ها تمرین کردم تا بالاخره امروز کنترل توپمو قوی کردم.گل سوم رو ببینید متوجه میشید چی میگم.با کنترل توپ با رونالدو راحت تونستم بین دو تا حریفم یه فاصله باز پیدا کنم و پاسو بندازم.گل دومم که بازم با کنترل توپ انداختمش هوا و یه ضرب کنجش کردم.
    در کل زیباترین گلا رو میتونید با کنترل توپ خوب بزنید(اگر چه خودمم هنوز توی وقتایی که دریبلای خوشگل میزنم کنترلش برام خیلی خیلی سخت میشه) به خصوص اگه توپو بندازید هوا شوت کنید.تا حالا سه گل اینطوری زدم نمیدونم چرا بیشتر اینجور ضربات میرن برای کنج دروازه و کم پیش میاد دروازه بان بگیرشون معمولا یا گل میشن یا کرنر.
    شما هم بیاید فیلمای گلاتون(که از این سه تای ضایع من خیلی زیباترن) رو بذارید دور همی هم یاد بگیریم از همدیگه هم حال کنیم!(با Fraps فیلم گرفتم با Xilisoft Video Converter هم فرمت و سایزشو عوض کردم.اولش سایز 420 مگ بود!(Fraps اینطوریه : دی) ولی بعدش شد 21 مگ چون بازم زیاد بود سایزو کم کردم شد 7 مگ)
    گل قشنگ اکثرا در مقابل یوزر میشه زد . این cpu خیلی مصنوعیه . کلا بازی در مقابل یوزر واسه همینش قشنگ تره که کارهای تاکتیکی و تکنیکی زیبایی میشه انجام داد و گل های زیبایی هم زد .
    تا حالا کسی دیده cpu گل قشنگ هم بزنه ؟

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •