تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 405 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم. ما لوله های گرمایش از کفو خوابوندیم و سرامیک هم انجام شده. می خواستم بدونم آیا توی شهری مثل اصفهان جواب میده واسه گرما؟ احتیاج به گرمایش مکمل نداره؟
    چون دودکش بخاریم نذاشتیم میگم.
    اگر عایق بندی کف و اطراف درست رعایت شده باشه و مقدار لوله ای که باید کار کنه درست نصب شده باشه گرمایش بسیار مطلوبی رو بهت می ده. البته بدون تقریبا دو روز طول می کشه تا کل محیط رو گرم کنه. یعنی اینطور نیست که بگی گرم شد خاموش کنم هر موقع سردم شد روشن می کنم.
    اگر بتونی مثلا یه فن کویل دیواری دکراتیو نصب کنی مثلا با ظرفیت 600 خیلی عالیه اولا ظاهرش عین یه کولر گازی دیواری هست. بعد هم به سرعت شروع می کنه به گرم کردن تا گرمایش کفیه بتونه کرم کنه. فقط مشکلت اینه که باید یه برق و یه لوله رفت و برگشت براش رو دیوار تو ارتفاع حدود 180 سانتی نصب کنی

2. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    مزایای دودکش دوجداره :
    دودکش دوجداره با دیواره داخلی آلومینیومی و دیواره خارجی از فولاد گالوانیزه به عنوان انتخابی ایده ال برای اجزای سیستم تخلیه به دلایل مهم زیر در نظر گرفته می شود:
    1. دوجداره بودن دودکش محصولات احتراق داخل ان را داغ نگه می دارد، در حالی که دیواره خارجی خنک است .
    بدین ترتیب مکشی قوی با حداقل تقطیر، ایجاد می شود.
    2. از آنجا که آلومینیوم جرم پایین و ضریب هدایت حرارتی بالایی دارد، دیواره داخلی به سرعت گرم شده و سطحی گرم را برای محصولات احتراق در دودکش فراهم می کند. تقطیر فقط روی دیواره های داخلی دودکش شکل می گیرد، که زمان تری و پتانسیل خوردگی را بیشتر از 50% نسبت به فولاد گالوانیزه کاهش می دهد.3. دیواره داخلی آلومینیومی، در برابر خوردگی احتمالی ناشی از تقطیر مقاوم بوده و سیستمی ایمن و با عمر طولانی را ایجاد می کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینها درست اما کلا میخوام بدونم اینکه واسمون لوله دودکش معمولی گذاشته مشکلی درست نمی کنه واسه پکیج ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ممنون از پاسختون،ولي پكيج قبلا" هم اينجوري بود يعني ظرف 1 دقيقه چند بار مشعل روشن و خاموش مي شد،الان هم مشكل حل نشده،تعميركار هم ميخاد يكي يكي قطعات رو عوض كنه تا عيب مشخص بشه،ولي اينكه راه چاره نيست،مهم عيب يابي هستش .اگه كسي ميتونه كمك كنه ،چرا موقع استفاده از آب گرم مصرفي،مشعل به تناوب روشن و خاموش ميشه،مبدل هم تميز و جرم نداره،چه حالت تابستاني باشه چه حالت زمستاني مشعل 10ثانيه روشن 10 ثانيه خاموش،يكي كه اين مسله رو تجربه كرده به من كمك كنه، خسته ام كرده.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستانی که زحمت پاسخ دادن به سوالات رو میکشن.

1_ بنده برای دفتر کار 50 متری در کردستان که هیچ پنجره ای به بیرون نداره و فقط یک داکت باریک از سرویس بهداشتی به پشت بام میرسه باید دقیقا چه نوع پکیجی بخرم؟نزدیکترین فاصله تا اون داکت باید حدود 3 متر افقی دودکش بیاد و این موضوع من رو نگران میکنه.میشه لطفا من رو در این زمینه راهنمایی کنید؟
    2_ چه تعداد پره بوتان ال پربمو نیاز دارم؟
    Last edited by sa.mi; 10-11-2014 at 23:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام

دوستان از بین پکیج دیواری ویزمن و ولف آلمان کدومش بهتره و پیشنهاد میشه
    ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید
    ضمنا کدوم یک خدمات پس از فروش بهتری دارن

با تشکر
    Last edited by peyman_2012; 10-11-2014 at 23:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد پكيج فرولي f32d چيه؟ خدماتش خوبه؟ برا يه ويلا ميخواستم اطراف لاهيجان، زير بنا حدودا ٢٥٠ متر هست،به نظرم اينم لب به لب جواب خواهد داد، يه گزينه ديگه هم تو ذهنم بود اونم بنسر پرو 30kis هست ولي فك ميكنم نتونه جواب بده اين بوتان، خواهشم ميكنم منو راهنمايي بفرماييد، فوري هست

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اینها درست اما کلا میخوام بدونم اینکه واسمون لوله دودکش معمولی گذاشته مشکلی درست نمی کنه واسه پکیج ؟
    سلام
    همون مزیتها رو از دست میدین
    اما مشکلی که کار پکیج رو مختل کنه پیش نمیاد
    یعنی با دوجداره بهتر کار میکنه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ما جدیدا به مکان جدید نقل مکان کردیم و اینجا از اون پکیج های قدیمی داره که همچین هیکلشون بزرگه و رو زمینه
    جالا سوالی که برام پیش اومده اینه که این پکیج ها از لحاظ مصرف برق چطوری هستن نسبت به پکیج های دیواری امروزی خیلی تفات داره؟
    اصلا به طور کلی مصرف برق پکیج در چه حد و اندازه هایی هست؟

قبل از این تجربه استفاده از پکیج رو نداشتیم و طی مدتی هم که اینجا هستیم متوجه شدم مصرف برقمون نسبت به روال عادی خودش 20-30% افزایش داشته و تنها تغییری که داشتیم همین بحث پکیج بوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام میخواستم راهنماییم کنید که رادیاتور پنلی یا پره ای برای یه آپارتمان 80 متری دوخوابه بگیرم؟
    و هر کدوم رو از چه شرکتی بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من پکیج بوتان دارم معمولا تو تابستون مشککل ندارم ولی اگر زمستون میرسه نمیشه رفت حموم آب هی سرد و گرم میشه قلا در حالت تابستانی بهتر بود الان در هر دو حالت سرد و گرم میشه
    الان نگاه کردم پکیج لامپش قرمز بود ولی مخزنش هم پر بودبالای 2
    راهنمایی بکنید ثواب داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •