در نهان به آنانی دل می بندیم
که دوستمان ندارند ؛
در آشکار از آنانی که دوستمان دارند
غافلیم و شاید این است دلیل تنهایی مان.
دکتر علی شریعتی
در نهان به آنانی دل می بندیم
که دوستمان ندارند ؛
در آشکار از آنانی که دوستمان دارند
غافلیم و شاید این است دلیل تنهایی مان.
دکتر علی شریعتی
ادب خرجی ندارد ولی همه چیز را خریداری میکند(لاوی تلناجیو)
وقتی انسان در آستانه مرگ است سخنانش حکیمانه میشود....کنفسیوس
در اندیشه آنچه کرده ای نباش، در اندیشه آنچه نکرده ای باش..............سعید نفیسی
فتح هند افتخاری نبود برای من دستگیری متجاوزین و سرسپردگانی مهم بود که بیست سال کشورم را ویران ساخته و جنایت و غارت را در حد کمال بر مردم سرزمینم روا داشتند . اگر بدنبال افتخار بودم سلاطین اروپا را به بردگی می گرفتم . که آنهم از جوانمردی و خوی ایرانی من بدور بود .
نادر شاه افشار
اگر زندگی صد راه برای گریه کرن به تو نشان داد تو هزار راه برای خندیدن پیش رویش بگذار.چارلی چاپلین
هميشه با دانشجوياني كه الف و ب مي گيرند مهربان باش؛ شايد يك روز يكي از آنها استاد شود و به دانشگاه برگردد. با دانشجويان جيمي هم مهربان باش؛ شايد يك روز يكي از آنها برگردد و يك آزمايشگاه دو ميليون دلاري براي دانشگاه بسازد!((رئيس وقت دانشگاه بيل))
اگر خاموش باشی تا دیگران به سخن آورندت بهتر از این است که در حال سخن گفتن خاموشت کنند(سقراط)
جوانی که فراموش می کند شاخه گلی به محبوبش بدهد٬ سرانجام وی را از دست خواهد داد.
پائولو کوئلیو
صدیق ترین٬ بی توقع ترین ٬مفیدترین و دائمی ترین دوست برای هر کسی کتاب است.
مارک تواین
مردم آدمهای بردبار را با ادب می دانند حال آنکه بردباری سنجشی درست نیست ! باید ادب آدمها را در آزمون ها سنجید و نه در سکوتها ...
ارد بزرگ
ترجیح میدم روی موتور سیکلتم باشم و به خدا فکر کنم تا اینکه تو کلیسا باشم و به موتور سیکلتم فکر کنم.
مارلون براندو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)