تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 475 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

لطفا اگه میشه تو اینترنت این برنامه رو سرچ کنید و بعد جواب بدیدکه اندروید همچین برنامه ای رو در این زمینه داره یا نه .
    لطفا پاسخ سوال اول صفحه رو هم بدید.باتشکر

دوست عزیز من در دسترس نبودم واگرنه میخواستم جوابتونو بدم .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

میل خودتونه اگه خواستید من اینجا واستون اون اصطلاح ها رو توضیح میدم !!!

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    قصد خرید تبلت ویندوزی رو فقط دارم.
    دارای امکاناتی نظیر usb و سیم کارت خور.نهایتا 32 گیگ باشه , wifi دار باشد.اندازه برگه A5
    بقیه امکانات خیلی برایم مهم نیست.(مثل نوع صفحه نمایش یا نوع شرکت سازنده....)
    با تشکر
    با سلام
    تبلت های ویندوزی هنوز خیلی جا نیافتن بخاطر همین مدلهای زیادی وجود نداره و قیمتشون هم خیلی بالاست
    اصلا پیشنهاد نمیشن تبلتهای ویندوزی به خاطر قیمت بالاشون و پیشتبانی نرمافزاری که دارن

ولی اگر حتما یه تبلت ویندوزی احتیاج دارین و قیمت هم براتون مهم نیست Microsoft Surface pro و HP Envy و Asus VivoTab مدلهای خوبی هستن
    البته اندازه تبلتهای ویندوزی بالای 10اینج هست

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

با سلام
    تبلت های ویندوزی هنوز خیلی جا نیافتن بخاطر همین مدلهای زیادی وجود نداره و قیمتشون هم خیلی بالاست
    اصلا پیشنهاد نمیشن تبلتهای ویندوزی به خاطر قیمت بالاشون و پیشتبانی نرمافزاری که دارن

ولی اگر حتما یه تبلت ویندوزی احتیاج دارین و قیمت هم براتون مهم نیست Microsoft Surface pro و HP Envy و Asus VivoTab مدلهای خوبی هستن
    البته اندازه تبلتهای ویندوزی بالای 10اینج هست
    دوست عزیز با تشکر از نظر شما و باید یک جمله ای به جمله های شما اضافه کنم و اینه که این تبلت های ویندوزی برای کار های نرم افراری ساخته شدن نه اجرای بازی های سنگین و هر کسی نسبت به کارایی اون محصول رو انتخاب میکنه !

دوست عزیز تبلت های ویندوزی قیمتشون بالا نیس ! تو ایران قیمتش بالاست , ما مشکل داریم نه جهانیان !

تبلت های ویندوزی پایین 10 اینچ هم ساخته شده اما به نسبت سخت افزاری ضعیفتری هم دارن به دلیل ظرافتشون .
    Last edited by sajjad_doost; 06-06-2013 at 01:00.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر از نظر شما و باید یک جمله ای به جمله های شما اضافه کنم و اینه که این تبلت های ویندوزی برای کار های نرم افراری ساخته شدن نه اجرای بازی های سنگین و هر کسی نسبت به کارایی اون محصول رو انتخاب میکنه !

دوست عزیز تبلت های ویندوزی قیمتشون بالا نیس ! تو ایران قیمتش بالاست , ما مشکل داریم نه جهانیان !

تبلت های ویندوزی پایین 10 اینچ هم ساخته شده اما به نسبت سخت افزاری ضعیفتری هم دارن به دلیل ظرافتشون .
    قیمتشون هیچ ربطی به ایران نداره و من اصلا نمیدونم قیمت داخل ایران اونها چقدره
    بلکه قیمت جهانی و دلاری اونها هم نسبت به تبلتهای ویندوزی بسیار بسیار بالاتره بدلیل سخت افزارهای سنگینی که دارن و ربطی به مشکل داشتن نداره
    مثلا سرفیس پرو سیپیو i5اینتل و هارد 128گیگ و ویندوز8 داره و قیمتش هم 900دلار هست

موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میخوام تبلت را تا حدودی (فقط تا حدودی) جایگزین لپ تاپ کنم.
    برای گیم نمیخوام. میخوام به تی وی راحت وصل بشه. بتونم فول اچ دی ببینم (حتما mts ساپورت کنه) و بتونم تایپ کنم و بعد به محیط word انتقال بدم.
    همه اینها در تبلت ممکنه؟ با note اینها ممکنه؟
    ممنونم که از تجربیات دوستانی که آز این دستگاه استفاده کردند بهره مند میشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

قیمتشون هیچ ربطی به ایران نداره و من اصلا نمیدونم قیمت داخل ایران اونها چقدره
    بلکه قیمت جهانی و دلاری اونها هم نسبت به تبلتهای ویندوزی بسیار بسیار بالاتره بدلیل سخت افزارهای سنگینی که دارن و ربطی به مشکل داشتن نداره
    مثلا سرفیس پرو سیپیو i5اینتل و هارد 128گیگ و ویندوز8 داره و قیمتش هم 900دلار هست

موفق باشید

من میدونم همه قیمت هارو ! 900 دلار زیاده ؟ دوست عزیز شما جوری حرف میزنی انگار الان وضعیت ما خوبه و هیچ مشکلی نداریم و دارید میگید واسه خارجی ها هم گرونه ! خوب دوست من کارگر اونجا میتونه ماهی 7 تا از این تبلت ها بخره !

مثل اینکه یادتون نیس دلار 1100 بود به نظرتون با دلار 1100 تومنی قیمتش تو ایران 1 تومن نمیشد؟ که الان 4.5 هست !!!!!!!!!!!!!!

همچنین شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

من میخوام تبلت را تا حدودی (فقط تا حدودی) جایگزین لپ تاپ کنم.
    برای گیم نمیخوام. میخوام به تی وی راحت وصل بشه. بتونم فول اچ دی ببینم (حتما mts ساپورت کنه) و بتونم تایپ کنم و بعد به محیط word انتقال بدم.
    همه اینها در تبلت ممکنه؟ با note اینها ممکنه؟
    ممنونم که از تجربیات دوستانی که آز این دستگاه استفاده کردند بهره مند میشم.

بله دوست عزیز میشه ! با هر تبلتی ممکنه !

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من میدونم همه قیمت هارو ! 900 دلار زیاده ؟ دوست عزیز شما جوری حرف میزنی انگار الان وضعیت ما خوبه و هیچ مشکلی نداریم و دارید میگید واسه خارجی ها هم گرونه ! خوب دوست من کارگر اونجا میتونه ماهی 7 تا از این تبلت ها بخره !

مثل اینکه یادتون نیس دلار 1100 بود به نظرتون با دلار 1100 تومنی قیمتش تو ایران 1 تومن نمیشد؟ که الان 4.5 هست !!!!!!!!!!!!!!

همچنین شما هم موفق باشید.
    شما اصلا خودتم میفهمی چی میگی خداییش؟
    عزیز شما فقط دیجیکالا و تبلت شاپ رو نخون ، برو 4تا سایت درست حسابی رو هم سر بزن
    در مقایسه با تبلتهای اندرویدی و حتی تبلهای اپل قیمت تبلتهای ویندوزی بسیار بالاتره و چون هنوز در اول راه هست برای مصرف کننده معمولی بصرفه نیست و کارایی نداره بدلیل ساپورت کم نرمافزاری و بهتره یه لبتاپ استفاده بشه تا تبلت
    در مقابل 500دلار ایپد 900دلار زیاد نیست؟اونم به قول شما که ایپد خدای عالم هستی هست چه برسه به تبلتها

این داستانها هم درباره کارگر اونجا اینجا و دلار 1000تومنی و 4هزار تومنی هم اصلا ربطی به موضوع نداره و این حرفای عوامانه بیشتر نیست
    چون دلار 30سال پیشم 7تومن بود خب یهو بگین باید 70تومن باشه چرا 1میلیون تومن؟وگرنه همون 1میلیون تومن هم قبلا خیلی خیلی زیاد بود و کسی رقبت نمیکرد 1میلیون بده تبلت یا موبایل و براش زیاد بود ولی حالا 1میلیون تومن شده قیمت مناسب و کم اره؟

داره خودمونی میشه محسن cr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    قــــــــــــــــــــــــــــــم

پيش فرض

دوست عزیز من بار ها گفتم محصولات انحصاری قابل مقایسه با محصولات دیگه نیستن ! شما مگر نگفتید من با سیستم عامل ios مشکل دارم ! درزم آیپد مینی 1 صفحه نمایشش خیلی افتصاحه ! اما آیپد 3 اینطور نیس .

دوست عزیز ios سیستم عامل فوق العاده ای هست و نمیشه اینو انکار کرد ! آیپد مینی از نظر نرم افزاری از تبلت هواوی بهتره و این باعیث میشه از نظر سخت افزاری هم عملکرد بهتری داشته باشه !

دوست عزیز سایتی که معرفی کردید 100 تومن بالای قیمت میده همه تبلت هارو !
    اگه تبلت آیپد 3 بهتره خوب اونو می خرم .(از نظر سخت افزاری)
    تازه قیمتشم 1200000 است.
    من که نگفتم با ios مشکل دارم .من که چیزی یادم نمیاد. از چه نظر می گید .یعنی دقیقا من چی گفته بودم.
    سیستم عامل آیپاد 3 (ios)رو میشه ارتقا داد ؟این ارتقای سیستم عامل رو باید به کی بدیم تا برای ما انجام بدن.(خودم نمی تونم)
    Last edited by محسن cr7; 06-06-2013 at 11:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •