با سلام....
برای قبول شدن در رشته آنگسازی رتبم باید تا چ حدی باشه؟
پارسال همینطوری شرکت کردم 1700 زیر گروه 5 شدم.. برای امسال جای امیدواری هست؟
ترازای قلمچیم معمولا 5700 میشه
با سلام....
برای قبول شدن در رشته آنگسازی رتبم باید تا چ حدی باشه؟
پارسال همینطوری شرکت کردم 1700 زیر گروه 5 شدم.. برای امسال جای امیدواری هست؟
ترازای قلمچیم معمولا 5700 میشه
بچه ها من چشمم ضعیف شده سر کنکور
امروز داشتم یه تستی رو حل میکردم که نوشته بود کدوم گزینه آنتالپی استاندارد تشکیل میشه صفر ؟ هم N2 و هم O2 توی گزینه ها بودن ؛ تست هم مال خیلی سبز بود ؛ از دانشگاه آزاد هم نراشته بودن که آدم بگه غلطه
هرچی فک کردم نتونستم بفهمم که چرا اکسیژن و نیتروژن یکیشون باید صفر نباشه
آخر ولش کردم وقتی هم که داشتم جواب ها رو چک میکردم دیدم که گزینه اول O2 نیست و O3 هست ( البته عدد ها رو فارسی در نظر بگیرین ) . یعنی گزینه اول اوزون بوده و چون ناپایدارتر از اکسیژنه نمیتونه صفر باشه باید مثبت در نظر گرفتش و چون چشمم نمیتونسته دقیق بخونتشون اینطوری علاف شدم نیم ساعت
کلی روی عدد دقت کرده بودما که ببینم 2 هست یا 3 ولی بازم نتونسته بدم تشخیص بدم . عینکی هستما البته ولی عینک نمیزنم و تا حالا هم نشده بود که نتونم عددها رو درست بخونم فکر کنم دیگه باید عینک رو بزنم همیشه . شایدم نمره چشمم بیشتر شده باشه باید یه سری بزنم به دکتر![]()
یک سوال: این رتبه رو تخمین بزنید: ممنون
منطقه 1
معدل 11
ادبیات:60
عربی:30-40
معارف:60
زبان:بالای 70
ریاضی:30-35
فیزیک:40-50
شیمی:40-50
با عربی 30 زبان 70 ریاضی 30 فیزیک و شیمی 40 رتبه منطقه یک بین 4500 تا 5000
با عربی 40 زبان 85 ریاضی 35 فیزیک و شیمی 50 رتبه منطقه یک بین 2500 تا 3000 (منطقه 3 بین 300و400)
(یکبار مینیموم رتبه ها رو زدم یک بار ماکسیموم)
دوستان حتما میدونین که بیمه تامین اجتماعی برای پسرای +18 برگه اشتغال به تحصیل میخواد تا بفهمه پسر هنوز دستش تو جیب باباشه
حالا اگه کسی پشت کنکوری باشه یا غیر حضوری بخونه از این برگه محرومه،کسی راه حلی واسش نداره؟
من باید واسه کار دیگه ای (بیمه تکمیلی) برگه اشتغال به تحصیل داشته باشم اما ...
چیکار کنم؟
خیلی ممنونم از اینکه سریع و دقیق جواب دادین. حالا چند تا سوال دیگه هم دارم:
میدونید برای قبولی معماری تو دانشگاه های علم و صنعت.....دانشگاه هنر....دانشگاه امام خمینی چه رتبه هایی لازم هست؟
راستی معدل چطوری تاثیر میزاره؟
راستی شما از نرم افزار استفاده میکنید؟؟ میشه اسمشو یا لینکشو بدید؟
بازم ممنون.
Last edited by Alireza.Malek; 15-02-2012 at 17:32.
سلاممممممممممممممممممممم
بچه ها ديگه داغ كردم
هر چي ميخوام به روزاي قبل كه صبح تا شب ميخوندم برسم نميشه ..... يه مدت شل شدم ... حالا هم ديگه به اون روزاي اوج نميرسم
....
سوال
تاريخ ادبيات بايد قسمت منابع اصلي و كمكي هم بخوني ؟؟؟؟ من كه هر چي ميخونم باز اثار يه خدا بيامرزي رو ميارن جلو چش ما
من ترازم تو گاج 6000 ....تقريبا رتبم تو كنكور چي ميشه ؟؟؟؟ اين تراز با تراز كانون فرق داره ؟؟؟ اخه يه سري ها ميگفتن تراز اوردن تو كانون يه مقدار راحتتره مثلا تو اگه بري شركت كني ميشي 6500 .....نميدونم والله
ممنون
برو سایت کانون (kanoon.ir)سمت راست زده یادگار ماندگار قلمچی اونو دانلود کن
معدل فقط تاثیر مثبت اگه معدلت کمه خیالت راحت باشه تاثیر منفی نداره
تخمین رتبه رو با نرم افزار تخمین رتبه کانون زدم رو کتاب زرد تخصصی میفروشن
فکر میکنم به زور 2 تا سوال از قسمت خدابیامزا میادپس الکی وقتتو رو اونا صرف نکن (منظور اگه یادت نمیمونه زیاد بهشون گیر نده)حالا اگه میخوای 100 بزنی از جعبه لایتنر استفاده کن ولی کلا این چیزا زیاد صرف نمیکنه
+
شما هم یادگار ماندگارو دانلود کن شاید بردردت بخوره
Last edited by moh72; 15-02-2012 at 20:24.
دوستان امروووووووزاصلا حال خوندن نداشتم چون سرم درد میکرد ! الان عذاب وجدان دارم ! :(
من كه پارسال كنكور دادم طوري نيست بابا گاهي وقتا اينجوري ميشه ديگه درس همينجوريه ولي فكرش رو نكن بدون بقيه هم همين مشكلات رو ممكنه داشته باشن به فكر شروع فردات باشه با برنامه
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)