داداش کجا بازنشسته شد؟
همین الان داره تو تیم کورینتیانس بازی میکنه.![]()
داداش کجا بازنشسته شد؟
همین الان داره تو تیم کورینتیانس بازی میکنه.![]()
واقعا ستاره تکرار نشدنی دنیای فوتبال بود
![]()
چرت گفته واس خودش ... الان منچستر خیلی افت کرده ؟؟ .. همین دیشب بود 4.0 هال سیتی رو برد ( هر چهار تا رو هم رونی زد ) ..الان میلان نسبت به فصل قبل که کاکا توش بود هم داره بهتره بازی می کنه !در رقابتهای این فصل مسئولان منچستر به اهمیت کریس در تیمشان پی خواهند برد و جدایی کریس آنها را ضعیف تر کرده است.»
منظورم تیم ملی بود نه باشگاهداداش کجا بازنشسته شد؟
همین الان داره تو تیم کورینتیانس بازی میکنه.
مربی اسکاتلندی یونایتد به شدت تحت تاثیر عملکرد خارق العاده مهاجم جوانش قرار گرفته
سایت گل- شنبه شب منچستر یونایتد موفق شد تا با نتیجه 0-4 از سد هال سیتی عبور کند و هر چهار گل شیاطین سرخ را وین رونی، ستاره انگلیسی این تیم به ثمر رساند.
سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه یونایتد نیز در صحبتهایی زبان به تمجید از عملکرد ستاره جوانش گشود که با این 4 گل به تنهایی و با اقتدار تمام برصدر جدول گلزنان رقابتهای لیگ برتر تکیه زده است. فرگوسن در گفتگو با اسکای سپورتس اعلام کرد:« چهار گل وین رونی ، زیباترین دقایق این بازی بود. او در روزهای اوج و در اوج آمادگی برای گلزنی قرار دارد.» این مربی بزرگ در ادامه درمورد پیروزی تیمش در دیدار مقابل هال سیتی گفت:« ما در اکثر دقایق دیدار فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتیم ولی گاهی وقتها هم سربه هوا و با بی دقتی بازی کردیم و ریسکهای غیر واجبی را انجام می دادیم که ممکن بود توسط تیم هال جریمه شویم.در بیست دقیقه اول بازی، بسیار خوب بودیم ولی بعد از آن پایمان را از روی پدال گاز برداشتیم و در نیمه دوم آنها یکی دو فرصت مسلم گلزنی داشتند که در نهایت گلی به ثمر نرسید.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *M!L4D*; 24-01-2010 at 21:12.
هر کی که بره رئال این بلا سرش میاد
پس شق است بارسا
وقتی فیلم بازیهای رونالدو رو تو بارسلونا و پی اس وی می بینم، تفاوتش با سالهای بعد حتی در جام جهانی 2002 به اندازه زمین تا آسمونه.
اخیرا هم پله عنوان کرده رونالدو اعتیاد داره.![]()
فوتبال انگلیس یه فوتبال ولنگ وازیه که بازیکنایی مثل آنری و رونالدو اونجا خدایی میکردن، اما تو اسپانیا کارهای ترکیبی به اضافه خلاقیتهای فردی جواب میده، نه اینکه رونالدو بیاد توپ رو از اون سر زمین بگیره و با سرعتش هر کاری خواست انجام بده.
بهر حال پرز تز خاص خودش رو داره(اول درآمد و در کنارش نتیجه).
الان به هیچ عنوان نمیشه گفت منچستر افت کرده با وجود اینکه تووز رو هم از دست داده، فرگوسن بکام و ون نیستلروی رو هم تو اوج کنار گذاشت ولی تیمش افت نکرد.
میلان هم بعد از چندین سال در کورس قرار گرفته.
بنظر من تیمی که وابسته به تک ستاره ها بشه دچار بزرگترین آفت میشه.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي استار، جان تري در اين باره اظهار داشت: دوست دارم در دوران بازنشستگي حضور مقابل دوربين تلويزيون را تجربه كنم. البته هنوز در اين باره تصميم قطعي نگرفتهام چون تا زماني كه بازنشسته شوم، زمان زيادي باقي مانده است. حضور به عنوان مجري ميتواند يكي از فعاليتهاي جدي من در آن هنگام باشد.
اين بازيكن 29ساله عنوان كرد: دوستان زيادي در برنامههاي تلويزيوني دارم. آنها ميگويند از چهرهاي مناسب براي مجري گري برخوردارم. از طرفي صداي خوبي هم دارم.
تري كه عضو تيم ملي انگليس نيز است، از زماني كه فوتبال را بطور جدي آغاز كرد، همواره نزد آبيپوشان لندني به بازي پرداخته است.
منبع: فارس
میلان که 2 بر 0 باخت به اینتر....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)