تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 280 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وای امد به سرم از انچه میترسیدم
    ‏_‏____________

کریمی: حضورم در پرسپولیس منتفی است، آن‌ها مرا نخواستند!/ بعضي‌ها جوگير شده‌اندو نمي‌دانند چه مي‌كنند
    شرایطم را به رویانیان گفتم اما ادامه حضور من منتفی است و آنها می‌توانند هر کسی را که دوست دارند بیاورند. باشگاه این اختیار را دارد که بازیکنان خودش را بگیر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بدترین خبر ممکن برای فصل آینده!
      محتوای مخفی: کریمی: با رویانیان به توافق نرسیدم! 
    مرجع خبری پرسپولیس: هافبک میانی تیم ملی فوتبال کشورمان و باشگاه پرسپولیس اعلام کرد پس از مذاکره ای که با مسئولان باشگاه داشته است، برای حضور در دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر با رویانیان به توافق نرسید. به گزارش مهر ، علي كريمي در پايان ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر درباره حضورش در پرسپوليس اظهار كرد: صحبت‌هايي با رويانيان انجام دادم اما او مرا نخواست و حضورم در پرسپوليس منتفي شده است. علي كريمي در پايان ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر درباره حضورش در پرسپوليس اظهار كرد: در جلسه ای که با آقای رویانیان داشتیم شرایطم را اعلام کردم و حرف های ایشان را هم شنیدم اما در پایان برای ادامه همکاری با تیم فوتبال پرسپولیس به توافق نرسیدم. کریمی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس اختیار دارد که بازیکنانش را برای فصل آینده انتخاب کند و آنهایی را که نیاز دارد نگه دارد. اما من پس از صحبت هایی که با مسئولان این باشگاه داشتم برای ادامه همکاری به توافق نرسیدم اما امیدوارم در آینده هر اتفاقی افتاد شهامت داشته باشند و واقعیت را بگویند. وی درپاسخ به این سوال كه گفته می شود شما برای تمدید قرارداد خودخواستار ماندن مازیار زارع در پرسپولیس شده اید، گفت: اصلا این شرط را مطرح نكردم وازمسوولان روزنامه ها و خبرگزاری ها می خواهم تا وقتی خبرنگاران خبری را ارائه می كنند برای انتشار آن دقت بیشتری داشته باشند. من تنها ماندن زارع را پیشنهاد دادم و هیچ شرطی برای مسوولان نگذاشتم. كریمی ادامه داد: پرسپولیس بازیكنان خوبی جذب كرده اما در برخی پست ها دچار مشكل است و من از روی دلسوزی با مسوولان باشگاه صحبت كردم و امیدوارم شجاعت در آنها وجود داشته و اگر مشكلی پیش آمد آن را قبول كنند. وی اظهارداشت: اگر سقف قراداد می گذارند بهتر است آن را رعایت كنند.ما بازیكنان ملی بی تیم هستیم اما برخی نفرات با زد و بند به تیم های مطرح می روند. امیدوارم رویانیان موفق باشد اما وی مرا نخواست. کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس که پیشنهادی میلیاردی از یکی از تیم های لیگ برتری دارد تاکید کرد: پرسپولیس مرا نخواست و امیدوارم مسئولان این تیم شهامت این را داشته باشند که در آینده با صداقت در این مورد صحبت کنند. كريمي ادامه داد: اميدوارم كه پرسپوليس در فصل آينده موفق شود.

3. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

درسته کریمی بازیکن تاثیر گذاری بود اما باید اینو مد نظر داشته باشیم که فوتبال کار تیمی هست این نباید بر اساس بود و نبود یک بازیکن نتیجه بگیره.اصلاً فرض می کنیم مصدوم شده یا بازنشسته شده
    حالا دیگه سردار باید همتش را بذاره برای خط هافبک

5. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدیر روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس گفت: علی کریمی فرزند پرسپولیس و پرسپولیس خانه او است، سردار رویانیان علاقه بسیاری به او دارد و جدایی او از پرسپولیس قابل تصور نیست.
    میدرضا غریب امروز در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: باشگاه پرسپولیس خانه علی کریمی است و این بازیکن بزرگ باید در خانه خود باشد.
    وی ادامه داد: سردار رویانیان علاقه بسیاری نسبت به علی کریمی دارد و همواره او را جزو سرمایه های بزرگ این باشگاه می داند.متاسفانه طی روزهای اخیر نقل قول هایی از جانب این بازیکن ارزشمند مطرح شده است که بنابر اعلام خود وی صحت ندارد. از رسانه ها که همواره به باشگاه پرسپولیس کمک کرده اند، می خواهیم که با هوشیاری تمام به نقل و قول هایی که در جهت تخریب پرسپولیس منعکس می شود، توجه نکنند و از صحت آن اطمینان حاصل کنند.
    مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در پایان افزود: پرسپولیس پس از شرایط دشواری که در فصل گذشته پشت سر گذاشت، در شرایط حساسی قرار دارد. هواداران امید بسیاری به فصل آینده بسته اند. مدیر عامل باشگاه مصمم به ساختن یک تیم قدرتمند، منضبط و هدفمند است و در این راه تمام تلاش خود را بکار بسته تا دل هواداران پرسپولیس در فصل آینده با بازی های زیبا شاد گردد.
    fc-perspolis.com
    Last edited by clau; 13-06-2012 at 18:54.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

علی رغم تمام علاقه ای که به علی کریمی دارم اما واقعا گاهی اوقات به ضرر تیم کار می کنه و شده یه باند واسه خودش.
    اون از مشکلاتش با دنیزلی و یا اومدن بدون قید و شرط سال گذشتش و این هم از الان.

8. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

کریمی همچنان در تیم فصل آینده سایت باشگاه

مرجع خبری پرسپولیس : با وجود اعلام علی کریمی مبنی بر منتفی شدن حضورش در پرسپولیس، نام کاپیتان فصل گذشته سرخپوشان همچنان در لیست فصل آینده باشگاه دیده می شود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ سایت باشگاه همچنان نام علی کریمی را در فهرست فصل آینده پرسپولیس قرار داده است.
    علی کریمی شب گذشته اعلام کرد با باشگاه پرسپولیس برای ادامه همکاری به توافق نرسیده است اما منابع نزدیک به این باشگاه می گویند جدایی جادوگر قطعی نیست و مسئولان باشگاه همچنان به دنبال تمدید قرارداد این بازیکن هستند.
    باشگاه پرسپولیس به جز امیرحسین فشنگچی تا کنون با تمامی بازیکنانی که در فهرست فصل آینده سایت خود قرار داده به توافق رسیده است.

پرسپولیس نیوز

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من واقعا یه سوال از جناب کریمی دارم
    شما با چه اجازه ای و کدوم منطق به سرمربی پیشنهاد میکنی که یه بازیکن در تیم بمونه؟
    اونم زارع که یکی از بدترین بازیکنای فصل پیش بود و بیخیالیش در اواخر فصل اظهر من الشمس

من تازه دارم میفهمم که چرا یکی مثل زارع به تیم ملی دعوت میشه
    من کریمی رو واقعا دوست داشتم و از نظر من قطعا بهترین و باکیفیت ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران تا حالاست
    اما نگران اینم که به اشتباه به یک انسان دل بسته باشم و احساسم فریب خورده باشه
    کریمی در مصاحبش دقیقا به درد فوتبال ایران اشاره و اعتراف کرد که همون باند بازی و بازیکن سالاریه

همه ما بدون تعصب میدونیم در ایران هافبکهای دفاعی بهتر از زارع برای دعوت شدن به تیم ملی بود و هست و اونم در این مقطع زمانی که زارع هیچی از خودش در پرسپولیس نشون نداد
    آقای کریمی مگه میشه دنیزلی تیم رو بدون هافبک دفاعی ببنده که شما نگران این پست هستین

من برای پرسپولیس نگران نیستم چون یه مدیر یا نامدیر با هر زر و زوری هست داره نیم دهه بی عرضگی در فصل نقل و انتقالات رو جبران میکنه
    من بیشتر نگران تیم ملی هستم که حالا کم کم داره مشخص میشه چرا خیلی از شایسته ها به این تیم دعوت نشدن
    تلخی کار واقعا اینه که آدم از جایی زخم بخوره که بهش اعتماد کرده باشه
    من حتی تفکر و گرایش سیا*سی کریمی و اینکه با این آقایون مخالفه رو هم واقعا دوست دارم
    اما حالا هر چند تلخ برام کاملا روشنه که رویانیان در مسیر درستی که دقیقا مخالف جریان باند بازی و بازیکن سالاریه حرکت میکنه و امیدوارم تماشاگرا هم با حمایتشون به این تفکر کمک کنن

باز هم باید از صداقت کریمی و اعتراف شاید ناخودآگاهش در مصاحبش ممنون بود که فضا رو برای قضاوت بهتر ما روشن تر کرد

................................

مورد بعدی
    من با احترام به نظر دوستانی که مایل هستن انصاریفرد به پرسپولیس بیاد باز هم فکر میکنم این انتقال و خرید اشتباهه
    تمام نقاط ضعفی که انصاریفرد در حرکاتش توی خط حمله داره زاید و قاضی به ویژه قاضی ندارن
    مثلا نانوانی انصاریفرد در آوردن توپ روی زمین و تقسیم توپ در خط حمله کاملا مشخصه چیزی که زاید و قاضی به خوبی انجامش میدن
    یکی از کارهای خوب کی روش اعتماد به قاضی در خط حمله بود که الان همه دارن متوجه میشن که چقدر جای خالیش احساس میشه

من فکر میکنم ما در خط حمله فقط به یه وینگر خوب احتیاج داریم و باقی خریدهامون رو باید در خط میانی انجام بدیم
    Last edited by گرافيكار; 13-06-2012 at 15:38.

11. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رويانيان: دولت سمند دارد نه بنز/جواب علي‌كريمي را نمي‌دهم!

مرجع خبری پرسپولیس: رویانیان درباره صحبت‌هاي جديد فتح‌الله‌زاده مبني بر اينكه پرسپوليس از رانت دولتي استفاده مي‌كند، گفت: من از صحبت‌هاي فتح‌الله‌زاده تعجب مي‌كنم. اگر معاملات ماشين رانت است، من صحبت‌هاي او را قبول دارم. در ضمن آقاي فتح‌الله‌زاده با اين سوادي كه داريد من از شما تعجب مي‌كنم. دولت چه زماني از اين ماشين‌ها داشته است؟ اگر توجه كرده باشيد، دولت سمند دارد نه بنز. رويانيان با اشاره به اينكه دولت به استقلال بيشتر از پرسپوليس كمك كرده، گفت: آقاي فتح‌الله‌زاده شما كه تا ديروز بانك تات و بازار مبل را در اختيار داشتيد اما ما از اين اسپانسرها نداشتيم و فقط چند تا ماشين معامله مي‌كنيم. بايد بگويم كه اين ماشين‌ها در بنگاه‌هاي همه شهرستان‌ها هم وجود دارد. من با اعتبار خودم چند ماشين قسطي مي‌خرم و خريد و فروش مي‌كنم. اگر از اين ماشين‌ها مي‌خواهيد مي‌توانيد در بنگاه ها بخريد! علی‌كريمي پس از ديدار ايران مقابل قطر گفته بود ديگر در پرسپوليس نمي‌ماند. رويانيان در اين رابطه گفت: هيچ صحبتي در اين باره ندارم، اساسا دوست ندارم كه جواب بازيكنان را بدهم. حالا اين بازيكن مي‌خواهد رونالدو باشد يا مسي!
    Last edited by Alinho; 13-06-2012 at 18:46.

13. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    غلامرضا رضایی گفت: نفراتی که از سال قبل حضور داریم و نفرات جدیدی که به تیم ملحق شده اند، متفق القول یک هدف را دنبال می کنیم و آن کسب عنوان قهرمانی در لیگ و رقم زدن یک فصل طلایی برای هواداران است، یعنی امسال به چیزی غیر از قهرمانی فکر نمی کنیم.
    مهاجم پرسپولیس پس از ثبت قرارداد جدید خود در هیات فوتبال، در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: به فصل آینده کاملا امیدوارم تا به امید خدا و با حمایت هواداران، خاطرات تلخ سال گذشته را از اذهان پاک کنیم. با توجه به اقدامات باشگاه در بازار نقل و انتقالات، تیم خوبی بسته شده است و شرایط برای جبران ناکامی ها مهیا خواهد بود.
    رضایی همچنین درباره تساوی ایران برابر قطر گفت: به نظرم، تیم ایران سوار بر بازی بود. کل بازی دست ما بود و پیروزی حق ما، اما قطر با دفاعی فشرده هدفی غیر از تساوی نداشت. این تساوی کار ما را در ادامه راه سخت کرد. اگر سه امتیاز بازی را می گرفتیم حداقل روی کاغذ دو تیم دیگر حسابی از ما عقب می افتادند اما از حالا باید به فکر بازی های بعدی باشیم.
    او در پایان درباره عدم حضور خود در بازی با قطر گفت: اتفاقا خیلی خوب تمرین کرده و آماده بازی بودم، اما به هر حال تصمیم گیری در مورد نفراتی که بازی می کنند، بر عهده سرمربی تیم است.
    fc-perspolis.com

15. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به این میگن مدیریت ... :

معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس اهداي خودرو به بازيکنان در فصل نقل و انتقالات را تاييد کرد.
    به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، سعيد شيريني معاون اجرايي و پشتيباني باشگاه پرسپوليس گفت: ماشين هايي که اين روزها مرتب درباره آن صحبت مي شود، فقط 15 خودرو است که از طريق اسپانسر در اختيار باشگاه قرار گرفته است تا شش ماه ديگر هزينه آنها برگردانده شود. اين در حالي است که باشگاه پرسپوليس در راستاي حرکت به سمت خوداتکايي مالي، پروژه هاي اقتصادي بسياري را در دست اقدام دارد که موضوع خودروها در مقابل آن قابل بحث نيست.

وي ادامه داد: از برنامه هاي باشگاه پرسپوليس حرکت در مسير اقتصادي شدن باشگاه و ايجاد درآمد است. در اين راستا بنابر آنچه سردار محمد رويانيان از مسئولان باشگاه خواسته است، طرح هاي مختلفي در چارچوب نيازهاي باشگاه و قوانين کشور در دست اقدام قرار گرفته است.

شيريني گفت: در ميان برنامه هاي زيادي که در بعد اقتصادي دنبال مي کنيم، موضوع خودرو مبحث بسيار کوچکي است. با توجه به اينکه در فصل نقل و انتقالات بوديم بايد از اسپانسرهاي خود استفاده مي کرديم تا بتوانيم فصل نقل و انتقالات را با موفقيت پشت سر بگذاريم. اميدواريم ديگران به جاي مقاومت در اين مسير، با تلاش بيشتر به سمت اقتصادي شدن فوتبال و خروج آن از شرايط فعلي گام بردارند.

وي در پايان گفت: ما حرکت براي ساختن پرسپوليس اقتصادي را آغاز کرده ايم اما هنوز در شروع راه هستيم و تا رسيدن به هدف اصلي فاصله داريم.

در چند وقت اخير اعلام شده که باشگاه پرسپوليس به بازيکناني که به تازگي جذب کرده، به عنوان بخشي از قراردادشان خوردو - که شايعه شده بنز بوده- اهدا کرده که با مصاحبه معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس مشخص مي‌شود اين موضوع صحت داشته است.

يادآوري مي‌شود که پس از تعيين بحث سقف قراردادها از سوي فدراسيون فوتبال برخي باشگاه‌ها براي اينکه در ظاهر سقف را رعايت کنند، به بازيکنان آپارتمان يا خودرو مي‌دادند و آن را به عنوان بخشي از مبلغ قرارداد در نظر مي‌گرفتند.

+

این هم مصاحبه‌ی جدید کریمی ...

ایسنا نوشت:

كاپيتان پرسپوليس مي‌گويد اين تيم همچنان گزينه اول او براي فصل آينده است و تا دقيقه 90 براي پرسپوليس صبر مي‌كند.

علي كريمي درباره حرف و حديث‌هايي كه پيرامون جدايي او از پرسپوليس و شرط و شروطي كه براي ماندن در اين تيم گذاشته مطرح مي‌شود گفت: متاسفانه بعضي‌ها صحبت‌هاي من را به شكل ديگري به اطلاع باشگاه مي‌رسانند. همان طور كه روز گذشته گفتم پرسپوليس در چند پست نياز به تقويت خود دارد.
    كريمي با تاكيد بر اينكه هيچ وقت نگفته‌ام كه فلان بازيكن بايد در پرسپوليس باشد گفت: حتي درباره يك بازيكن از من نظر خواستند كه من گفتم خودتان مي‌دانيد. جالب اينكه آن بازيكن چند بار با من تماس گرفت و پيغام داد اما جوابش را ندادم تا حرف و حديثي به وجود نيايد.
    هافبك ملي‌پوش پرسپوليس ادامه داد: يك روز هم اگر لازم باشد اسم آن بازيكن را به مدير باشگاه مي‌گويم. متاسفانه مي‌گويند كريمي براي تمديد قراردادش شرط گذاشته كه فلان بازيكن بايد حتما باشد. حالا براي من جاي سوال دارد چرا وقتي بعضي نقل قول‌ها از طرف من مطرح مي‌شود كه صحت ندارد و خودم آن را تكذيب مي‌كنم باشگاه از آن رسانه پيگيري نمي‌كند. به هر حال اين اخبار بايد توسط كسي داده شده باشد يا اينكه بعضي روزنامه‌ها از خودشان نوشته باشند.
    علي كريمي در ادامه گفت: من در حال حاضر به مسافرت رفته‌ام اما همچنان مي‌گويم كه گزينه اول من پرسپوليس است و تا دقيقه 90 هم منتظر اين تيم مي‌مانم. با پيشنهاد من مخالفت شده است. شايد شرايطم را طور ديگري به باشگاه اعلام كرده بودند.

17. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •