تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 456 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو در روز 2 دسامبر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پله : نيمار بهتر از من خواهد شد

من عاشق ديدن بازي هاي بارسا هستم اين منصفانه است كه بگوييم انها در بهترين جهت ممكن هستند

تیم بارسا در یك سطح با تیم سانتوس است وقتی من در آنجا موفق بودم

گوارديولا 23 بازي 23 تيم مختلف

مارتينز : پيكه الگوي من است

تيترهاي روزنامه اسپورت در 2 دسامبر

برنامه مخصوص براي لئو

گوارديولا ميخواهد مسي در بهترين فرمش در ال كلاسيكو باشد

لئو فردا بازي ميكند سه شنبه استراحت و تمرينات مخصوصش را براي ال كلاسيكو انجام ميدهد

اينيستا : ما براي برد به مادريد ميرويم

بارتومئو اميدوار است ابيدال قرارداد جديدي امضا كند

گوارديولا بهترين لاليگا

کاریکاتور اسپورت 2 دسامبر 2011

كاورن با رسانه جنجالي خودش همچنان به اين موضوع ادامه ميدهد كه پيكه مستحق دو جلسه محروميت است

تابلوي راهنمايي رانندگي : از سرعت خود بكاهيد و به ياد داشته باشيد پيكه سزاوار دو جلسه محروميت است

کاریکاتورال موندو 2 دسامبر2011

بارسا تقريبا تمام جايزه هاي ال اف پي رو به خودش اختصاص داد

ال اف پي بايد يه جايزه اي هم براي اونايي كه بيشتر گريه ميكنند در نظر بگيره

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جاناتان دوس سانتوس قراردادش را تا سال 2015 تمدید کرد.

این پنج شنبه، هافبک بارسا ب، جاناتان دوس سانتوس، قراردادش را برای ماندن در بارسا تا سال 2015 تمدید کرد. علاوه بر این بازیکن، ساندرو راسل و معاونش ماریا بارتومئو، سرپرست، جردی مستری و مسئول ورزشی، آنتونی زوبی زارتا و رائول سانلهی در این مراسم حضور داشتند.

در مصاحبه با شبکه رسمی بارسا (بارسا تی وی، سایت رسمی باشگاه)، دوس سانتوس تلاش هایش برای رسیدن به چنین جایگاهی را یادآور شد: «من تمام مراحل را در لاماسیا پشت سر گذاشته ام و بسیار سخت جنگیدم و سال های دشواری را سپری کردم و در یک زمان تصمیم به ترک باشگاه گرفتم، من به عنوان یک مبارز متولد شده ام و هیچگاه اینجا را ترک نخواهم کرد و از حضورم بسیار خرسندم».

او در این روز استثنایی، لب به تمجید از باشگاه گشود: «در این ده سالی که من در اینجا حضور داشتم با من بسیار خوب رفتار شده است. به عنوان یک انسان و یک فوتبالیست رشد یافته ام و بسیار خوشحالم که پپ و سایر مربیان و سرپرستان به من اعتماد دارند. تلاش می کنم همینطور به کارم ادامه دهم».

او گفت در مورد این تصمیمش با سرمربی تیم اول نیز صحبت کرده است: «من به دفعات با او صحبت کردم که افراد زیادی در خط میانی تیم حضور دارند. اما روز به روز تلاش می کنم و می دانم که روزی این شانس را پیدا خواهم کرد و امیدوارم بهترین را رقم بزنم».

جاناتان دوس سانتوس یکی از ستون های تیم بارسا ب است. او می داند که یکی از افراد مهم تیم اوسبیو ساکریستان است: «مربی به من اعتماد به نفس زیادی می دهد. می دانم که در این مرحله از زندگی باید جهشی داشته باشم. من باید رهبر این تیم باشم، چون 3 سال از حضورم در این تیم می گذرد و من یکی از با تجربه های این تیم محسوب می شوم».

مترجم: کوثر موسوی / FCBarcelona.ir

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تولدت مبارک داوید ویا!

امروز، مهاجم دوست داشتنی بارسلونا 30 ساله می شود. 3 دسامبر روز تولد اوست. بازیکنانی که شخصیت حضور در بارسلونا را داشته باشند در دنیای امروز فوتبال زیاد نیستند. هواداران بارسا همیشه در مقابل حضور بازیکنان خشن در تیم از خود عکس العمل نشان داده اند.

داوید ویا در ابتدای فصل گذشته به آبی و اناری ها ملحق شد و به سرعت در دل هواداران نشست. شخصیت آرام و تلاش بی امان او در زمین نیز بر محبوبیت فردی او افزود. از گل های به یاد ماندنی داوید ویا می توانیم به دو گل در بازی 5-0 معروف مقابل رئال مادرید و گل تماشایی او در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر یونایتد اشاره کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران، تولد داوید ویا را به او تبریک می گوید و برای او آرزوی موفقیت می کند. برای مشاهده و دریافت عکس های داوید ویا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماجعه کنید.

نویسنده: حسین رزاق نژاد / FCBarcelona.ir

6. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا: «مهم ترین بازی، مسابقه پیش رو ست».

تنها یک هفته قبل از بازی با مادرید، مربی از صحبت درباره ال کلاسیکو سر باز زد و تصمیم داشت تنها در مورد مسابقه پیش رو، مقابل تیم سخت و فیزیکی لوانته که در نیوکمپ برگزار می شود تمرکز کند.

جوزپ گواردیولا مایل است به هر تیم در جای خودش اهمیت دهد و هیچ استثنائی هم وجود ندارد: «همواره مهم ترین مسابقه، بازی پیش رو است و اکنون حریف ما لوانته است». او از تیمش می خواهد که: «در حد امکان استوار باشند و همه این ها در یک چیز خلاصه می شود؛ اینکه بازی خودشان را انجام دهند و برای برد تلاش کنند. من نمی خواهم وقتم را برای مسائلی که به ما مربوط نمی شود تلف کنم».

هیچ چیز غیر معقولی در رابطه با حضور در جایگاه دوم وجود ندارد

حتی مربی هم خیلی از بودن در جایگاه دوم جدول نگران نیست. «در ورزش همیشه امکان دارد که تیمی بالاتر از شما باشد و وقتی این اتفاق می افتد باید اینقدر بلند پرواز باشید و تلاش کنید تا بتوانید به آنها برسید و این طبیعی است. گاهی موفق به انجام این کار نمی شوید، اما اگر هیچ تلاشی نکنید مرتکب اشتباه شده اید، اگرچه این مورد وجود ندارد. هیچ تعجبی ندارد که از چنین تیم قدرتمندی عقب باشید». او نیز به این موضوع اشاره داشت که اف سی بارسلونا گاه گاه در چنین موقعیتی -عدم حضور در جایگاه اول- دچار می شود.

فرصتی برای افزایش فاصله

مهم ترین نگرانی او لوانته است که با دو امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در جایگاه چهارم قرار دارد. او اظهار داشت: «آنها تیم قوی و فیزیکی در سال گذشته داشتند و این فصل را هم خیلی خوب شروع کرده اند و همین باعث شده کمی از فشار بر روی تیم کاسته شود. اما این فرصت خوبی برای ماست تا فاصله ی خوبی با آنها ایجاد کنیم». بعلاوه، او از اینکه بازیکنان لوانته مدت زیادی است که در لالیگا حضور دارند خوشحال است.

کمیته انضباطی

از او در مورد کارت زرد جرارد پیکه که در بازی برابر رایو به دست آمد سوال شد؛ کارتی که باعث محرومیت او از بازی لوانته و حضور در سانتیاگو برنابئو شده است. او این چنین پاسخ داد: «اگر کمیته تصمیمش بر محرومیت دو جلسه ای او باشد پس دو جلسه به استراحت می پردازد و اگر سه جلسه باشد پس سه جلسه با ما نخواهد بود. ما به هر آنچه کمیته تصمیم بگیرد عمل خواهیم کرد، همانطور که در گذشته این چنین می کردیم». گواردیولا گفت که هیچگاه در جلسات تمرین در مورد گرفتن کارت زرد و استراحت صحبت نمی شود که اگر این چنین بود من حاضر نبودم زمانی که در لیگ قهرمانان از کسب جایگاه اول اطمینان نداشتم به آلوز بازی ندهم.

مترجم: سمیرا محمدی

8. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تمرکز کامل برای بازی روز شنبه در نیوکمپ مقابل لوانته.

نوزده نفر از بازیکنان تیم اصلی امروز در زمین سیودات اسپورتیوا خوان گمپر، به انجام دومین جلسه تمرینی قبل بازی شنبه شب مقابل لوانته پرداختند. همچنین بازیکنان بارسا ب، کوئنسکا، راسل و رودی نیز در تمرینات حاضر بودند.

پس از استراحت در روز پنجشنبه، شاگردان پپ گواردیولا برای آماده شدن در بازی با مقابل لوانته به تمرین پرداختند. لوانته به طرز حیرت آمیزی با 26 امتیاز در رتبه چهارم جدول قرار دارد. کوئنسکا، راسل و رودی، بازیکنان بارسا ب نیز به همراه 19 نفر اصلی تیم به تمرین پرداختند.

آدریانو به تمرینات انفرادی ادامه داد

آدریانو نیز که در بازی با رایووایاکانو از ناحیه عضله ران مصدوم شده بود به صورت انفرادی به تمرین پرداخت. انتظار می رود مصدومیت او به مدت 5 تا 7 روز به طول بکشد.

برای اولین بار سه نفر از تیم اوزه بیو (سرمربی بارسا ب) در تمرینات تیم اصلی شرکت کردند. آن سه بازیکن کوئنسکا، راسل و رودی بودند. بدین ترتیب تیم به شکل معمول بازی های خانگی خود، ساعت 11:30 پشت درب های بسته به تمرین پرداخت. پس از اتمام تمرین بازیکنان آزادند تا به استراحت بپردازند. بازیکنان موظفند در ساعت 18:15 در ورزشگاه حاضر باشند.

مترجم: علی شکرانه

10. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا همیشه در نیوکمپ مقابل لوانته پیروز بوده است

بارسا موفق شده شش بار پیاپی برنده بازی هایی باشد که در خانه حریف با تیمی از والنسیا بازی داشته است. اما این دفعه لوانته با پنج امتیاز کمتر از بارسا در رده چهارم جدول است.

لوانته روز شنبه ساعت 20.00 (ساعت 22:30 به وقت ایران) در ورزشگاه نیوکمپ با اعتماد به نفس کامل مقابل بارسا قرار خواهد گرفت. آنها در جایگاه چهارم هستند و فقط پنج امتیاز کمتر از بارسا دارند و امیدوارند در این دیدار به پیروزی برسند.

سرمربی لوانته خوان ایگناسیو مارتینز برای جا نماندن از کورس قهرمانی می خواهد برای اولین بار بارسا را در خانه شکست دهد. آنها در شش بازی گذشته مقابل بارسا ناکام بوده اند.

شش پیروزی برجسته

لوانته برای اولین بار در فصل 1963/64 در نیو کمپ مقابل بارسا بامربیگری سزار رودریگز با نتیجه 6-2 شکست خورد. یک سال بعد نیز در خانه خود با نتیجه 4-2 شکست خورد. اما 40 سال بعد در زمان سر مربی گری فرانک رایکارد، در سالهای 2005 (2-1), 2007 (1-0) و 2008 (5-1) سه شکست بدست آورده است.

لوانته فصل گذشته در نیوکمپ مغلوب بارسا شد. این اولین دیدار دو طرف برای شکستن طلسم سوم جدول و گرفتن آن از والنسیا است. در زمان پپ گواردیولا هم آنها با اختلاف اندک 2-1 شکست خوردند.

مترجم: امید اکبری

12. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دمشون گرم ...بازی عالیه شده ....
    تا الان که دقیقه 40 بازیه 3-0 جلوییم ...با دو گل فابرگاس . کوئنکا
    فکر کنم با راه انداختن یه جشنواره گل بشه یه روحیه عالی واسه ال کلاسیکو پیش رو کسب کرد

14. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فابرگاس: این بارسلونا است و ما باید تمام بازی هارا ببریم!

سایت فیفا شمارش معکوس را برای جام باشگاه های جهان با سری مصاحبه هایی با بازیکنانی که قرار است در این رقابت ها شرکت کرده تا در ژاپن بمانند آغاز کرد. بعد از گفت و گو با مهاجم بارسلونا، پدرو، این بار فیفا با هافبک بارسلونا یعنی سسک فابرگاس گفت و گو کرد. این بازیکن کاتالانی خوش برخورد، درمورد رقابت آتی، ژاپن که میزبان این مسابقات است و همچنین وفق دادن خود با باشگاه دوران کودکیش صحبت کرد.

-شما تقریبا در تمام موقعیت ها بازی می کنید. اگر انتخاب با خود شما بود،کدام منطقه را برای بازی انتخاب می کردید؟

«(با خنده) درست است، من در تمام موقعیت ها بازی می کنم. من می بایست خودم را با این وضعیت وفق می دادم چون همیشه به عنوان هافبک میانی بازی کردم. این نقشی است که در آن بهترین حس را دارم. من سعی می کنم هرکاری را که از من خواسته شده انجام دهم. مهم نیست در چه موقعیتی قرار گیرم. در این سیستم من واقعا احساس راحتی می کنم».

-شما دیدار نهایی بزرگی با رئال مادرید در پیش دارید و درست پس از آن جام باشگاه های جهان قرار دارد. آیا فشار زیادی احساس می کنید؟

«این بارسلونا است و ما باید تمام بازی ها را ببریم. این چیزی است که مردم توقع دارند و ما را مجبور می سازد که آن را عملی کنیم. برای رئال مادرید، آ.ث میلان، منچستر یونایتد، بایرن و دیگر تیم ها نیز چنین است. این چیزی است که در باشگاه ها وجود دارد».

-چه احساسی دارید که قرار است برای اولین بار در جام باشگاه های جهان شرکت کنید؟

طبیعتا بسیار مشتاقم. این اولین بار است که به ژاپن می روم. از آن جایی که مستقیما در بازی سختی شرکت خواهیم داشت و زمان برای آماده شدن بسیار کم است، باید به سرعت با هم هماهنگ شویم. این می تواند سفری طولانی مدت با برنامه ی زمانی پیچیده باشد. اما همانطور که قبلا گفتم تنها چیزی که مهم است به دست آوردن نامی جهانی است. چیزی که ما سعی داریم به آن برسیم. رئالی ها تیم قوی و فیزیکی ای در سال گذشته داشتند و این فصل را هم خیلی خوب شروع کرده اند و همین باعث شده کمی از فشار بر روی تیم کاسته شود. اما این فرصت خوبی برای ماست تا فاصله ی خوبی با آنها ایجاد کنیم».

آیا مشتاقین از ژاپن دیدن کنید؟

«مطمئنا؛ البته بسیار سخت خواهد بود. بخواهیم یا نه، ما به آن جا می رویم تا بازی کنیم. ما تلاشمان را می کنیم تا جایزه را ببریم. پس دیدار از مکان های دیدنی را به عهده ی دوستان و خانواده هایی که همراه ما هستند می سپاریم. مطمئنم که خود را در شهر نشان خواهیم داد. در هر صورت این ژاپن است!».

مترجم: الیکا چلانگری

16. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض The Result: FC Barcelona 5-0 Levante UD

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •