تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 339 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قهرمانی رو تبریک میگم به همه استقلالی های عزیز
    بازی خوبی نبود ولی مهم این بود که توی همچین زمین نامناسبی بردیم و قهرمان شدیم
    اولش هم از پنالتی به خاطر وجود طالبلو یکمی ترس داشتم ولی همه بازیکنا خیلی عالی کردن
    امیدوارم توی دو تا جام دیگه هم خیلی خوب کار کنیم...

2. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

تبريك ميگم به همه اين قهرماني رو

100 درصد حق ما قهرماني بودش ... تا دقيقه ي 70 كه بازي يه جور دنبال ميشد بين 2 تيم اما از اون به بعد استقلال تيم برتر زمين بود و 4-5 موقعيت خيلي خوب گلزني داشت.

نكته ي ديگه اينكه پنالتي زدن ساموئل با پاي راست هم خيلي خوب بودش ... تعجب فريدون زندي هم خيلي جالب بودش

اگر هم قهرمان نميشديم فقط برميگشت به زمين خيلي بدي كه واسه اين مسابقه ي بد در نظر گرفته بودن اما حق به حقدار رسيد.

از آقاي مظلومي هم خيلي ممنون كه بر خلاف نظر طرفدار هاي آقاي ا.ق ! ( آقاي پول پرست كه هرچي مياد تو دهنش ميگه در باره ي استقلال و حتي آقاي فتح الله زاده و ناصر خان حجازي و ... ) خيلي تو استقلال خوب كار كرده ...

وقت قهرماني هم نيايد از اون آقاي غير استقلالي حرف بزنن ! اون آدم فقط پول رو ميشناسه. خان هم فقط يه خان داريم ... اون هم ناصر خان حجازي هستش.

اين قهرماني رو هم تقديم به روح عزيز ناصر خان حجازي

آقاي مظلومي خيلي ممنون واسه اين قهرماني.

موفق باشيد.

4. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از هرچیز به همه تبریک میگم اولین جام از 3 تا جامی که باید بگیرییییم
    مبارک هممون باشه
    بحث فنی بمونه واسه بعد

جناب شاینینگ خیلی عجیب فرمودند. پرویز ... ریسک کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم ریسک؟ بازی با یه مهاجم در ترکیب و بازی بدون مهاجم در عمل یه ریسکه؟ مگه داریم جلو بارسلونا بازی میکنیم؟ تیم هفدهم جدوله
    استفاده از میثم حسینی که حتی بازی دادنش تویه تیمی مثل استقلال در پست تخصصیه خودشم در همچین بازی ریسکه و هر مربی اینکارو نمیکنه پرویزخان ازش به عنوان هافبک دفاعی در فینال جام حذفی استفاده کرد یعنی در پست غیر تخصصیه خودش.... این ریسک نیست پس چیه؟کافی بود یه اشتباه کنیم یا دفاع جا بمونه و گل بخوریم اونوقت همین شما میومدی میگفتی تو همچین بازی با n تا مهاجم حمله میکنند مظلومی مربی نیستو از این حرفا.......
    با برنامه بازی کردیم و بازیو کشوندیم به وقت اضافه و 4 - 4 - 2 بازی کردیم و 7-8 دقیقه پایانی با 3 مهاجم بازی کردیم.5 تا موقعیت گل خوب + مالکیت توپ هم برای ما بود.دیگه چی میخواین؟
    اینم اولین جام منتظر 2 تایه دیگه هم باید باشیم

............

عشق است پرویز سوبله چوبله همه دست به دست هم داده بودن قهرمان نشیم ولی شدیم....واقعیتش نمیشه میزان خوشحالیمون از گرفتن این جام بیان کنیم جامی که به خاطرش تاوان زیادی داده بودیم....این جام با برد 3 بر 0 پرسپولیس به دست اومد با دست خالی و تیم دوممون به دست اومد....برای گرفتن این جام بدن سازی نیم فصلو از دست دادیم برای این جام چندین ماه تیموریانو از دست دادیم.......
    حتی شبکه 3 اهدای جامو هم نشون نداد
    چهره ی غمگین فردوسی پور هم بعد از قهرمانیمون دیدنی بود
    باز هم تبریک میگم

6. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک می گم ... واقعااااا چسبید !
    عجب عیدی خوبی دادند سید مهدی و پرویز خان و تمام بچه های ابی
    این قهرمانی وقتی لذت بخش تر می شه که توی این جام تونسته بودیم 3-0 پیروزی رو ببریم و قهرمانی که توی ضربات پنالتی و با اوج هیجان توام شد .
    و وقتی که صدا و سیمای کاملا رنگی مراسم اهدای جام رو نشون نمیده به استقلالی بودن خودم و اینکه تیمم با این صدا و سیما یکی نیست افتخار می کنم ...
    واقعا یکی از بهترین روزها یا شایدم شبها بود برای من ... بازم تبریک می گم .

درباره بازی هم با توجه به وضع چمن و وزش باد انتظار دیگه ای نداشتم ولی دو نکته خیلی مثبت ، یکی دو تعویض واقعا به موقع و عالی پرویز خان بود و یکی هم ترکیب پنالتی زن ها ... جیگرم حال اومد!
    Last edited by Ezel; 15-03-2012 at 19:41. دليل: حذف نقل قول دوم - زمینه ساز تنش / sir0c0

8. 12 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

ابتدا منم به آبی ها گل تبریک میگم...
    درباره این پست:
    با سلام
    جسارتا دوست لطف کنند خبرها و عکس های سایتهای دیگه رو اینجا نذارنن
    همه علاقه مندان خودشون اون سایتها رو میخونن
    بهرته کاری کنیم تاپیک پرمحتوا تر و پر بیینده تر بشه و ضمنا بحث های جدی ای هم تشو شکل بگیره
    مرسی
    خبر، عکس خبری و .... تا زمانی که مطابق با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشند، مثل مباحث ورزشی بین کاربران در تاپیک ها، ازشون استقبال میشه./
    کسانی هم مایلند خبری رو نخونند، پیشنهاد میشه از پست خبری رد بشن یا کاربرانی که خبر ارسال می کنند رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] () قرار بدهند یا به قول بابک جان از آیکون قرمز رنگ بالا و سمت راست مرورگرشون استفاده کنند./
    یاعلی

10. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آقا بردیم وقهرمان شدیم.
    استقلال
    ..........................................
    پ ن:این قهرمانی برای طرفداران اس اس هیچ ارزشی نداره اگه توی لیگ اول نشیم!
    امیدوارم اون جاهم قهرمان شیم.

12. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مظلومي: اين قهرماني تقديم به روح حجازي

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: قهرماني جام حذفي را به روح ناصر حجازي تقديم مي‌کنم.
    پرویز مظلومی پس از قهرمانی در جام حذفی عنوان کرد: بازی کیفیت لازم را نداشت. فینال جام حذفی حساس است و تیم‌ها با استرس بازی می‌کنند. این قهرمانی را به هواداران استقلال تبریک می‌گویم و آن را به روح ناصر حجازی تقدیم می‌کنم. اولین جامی که قول داده بودم‌ برای استقلال و هواداران گرفتم حالا به دنبال دومین جام هستم.

وی ادامه داد: شاهین بوشهر خوب و جوانمردانه بازی کرد. امیدوارم هواداران در روز اول فروردین به ورزشگاه بیایند و ما را برابر تیم نسف قارشی ازبکستان حمایت کنند تا در مسابقات آسیایی هم با قدرت ظاهر شویم.

مظلومی در مورد اینکه در استقلال خواهد ماند یا نه،‌ گفت: ما که هستیم. باید ببینیم چه می‌شود و خدا چه می‌خواهد. تلاش می‌کنم استقلال در لیگ برتر هم قهرمان شود.

وی در مورد کیفیت زمین ورزشگاه حافظیه گفت: زمین نسبت به بازی ما با فجر سپاسی بهتر شده بود. با این حال دو تیم نمی‌توانستند روی زمین خوب فوتبال بازی کنند.

مظلومی در مورد سختی‌هایی که در این فصل کشید، گفت: همیشه سختی می‌کشم اما دین خودم را به هواداران استقلال ادا کردم و جامی که قول داده بودم را گرفتم.

ورزش 3

14. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

دوستان سلام:
    استقلالی ها لطفآ یه همتی بکنیم:
    این صدا و سیما خیلی شورش رو دراورده!
    مراسم اهدای جام رو نشون نداد!فقط در ایران این اتفاق و اونم برای استقلال رخ میده!کجای دنیا فینال رو برگزار می کنند و پخش مستقیم نمیزارند؟
    این صدا و سیما یا استقلال مشکل داره و حق ما استقلالی ها پایه مال میشه!
    پس یکی راهش رو بگه تا از این صدا و سیما شکایت و حداقل یه اعتراض وسیعی داشته باشیم.
    ما استقلالی ها خیلی کوتاه اومدیم و واقعآ تیممون مظلوم هست.

16. 6 کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

18. 4 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اظهارات مظلومي در نشست خبري پس از قهرماني

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: جاسم کرار به دليل مصدوميت در ترکيب شاهين قرار نگرفت.
    پرویز مظلومی پس از قهرمانی در جام حذفی در نشست خبری گفت: خدا را شکر می‌کنم که عزت داد تا به قولی که دادیم عمل کنیم و اولین جام را در سال 90 بگیریم. این قهرمانی را به مصدومان استقلال که برای فینالیست شدن به ما کمک کردند و همچنین روح ناصر حجازی که در میان ما نیست، تقدیم می‌کنم.

وی اضافه کرد: فینال حساسیت خاصی دارد به همین دلیل تیم‌ها محتاط بازی کردند. وزش باد هم کیفیت بازی را پایین آورد اما در نیمه دوم و در وقت‌های اضافه وضعیت بهتر شد.

مظلومی اظهار داشت: دو مهاجم آوردم و از مدافعان تیم کم کردم تا در 90 دقیقه شاهین را شکست دهیم و قهرمان شویم اما سرنوشت این بود که در ضربات پنالتی قهرمان مشخص شود. شاهین هم جوانمردانه بازی کرد و به آنها تبریک می‌گویم. می‌خواهیم سال 91 را هم با قدرت در آسیا و لیگ برتر آغاز کنیم.

سرمربی استقلال در مورد میزبانی شیراز و وضعیت زمین ورزشگاه حافظیه گفت: میزبانی خوب بود و از هیئت فوتبال فارس تشکر می‌کنم. وضعیت زمین هم نسبت به قبل خیلی بهتر شده اما این زمین نیاز دارد کشت دوباره شود تا تیم‌های شیرازی از آن استفاده کنند و ورزشگاه 50 هزار نفری هم آماده شود و برق شیراز و فجر هم از آن بهره‌مند شوند. 50 درصد ورزشگاه در اختیار هواداران استقلال بود و 50 درصد در اختیار شاهینی‌ها، مسابقه با نظم خوبی برگزار شد و هیچ حادثه‌ای هم پیش نیامد

مظلومی در مورد حضور سامان گوران (بدل فردوسی‌پور) در کنار تیم استقلال گفت: من متوجه نشدم و حواسم به بازی بود.

وی در مورد بازی شاهین بوشهر گفت: شاهین عقب کشید و کار دفاعی انجام می‌داد به همین دلیل مهاجم آوردیم. وحید طالب‌لو هم یکی دو موقعیت تک به تک را مهار کرد. در نهایت بازی در نیمه دوم در وقت‌های اضافه بهتر شد زیرا در نیمه اول وزش باد باعث می‌شد توپ‌های هوایی به اوت برود.

مظلومی در مورد غیبت جاسم کرار در ترکیب شاهین بوشهر عنوان کرد: کرار مصدوم بود و اگر می‌توانست بازی کند،‌ حتما او را در ترکیب اصلی شاهین قرار می‌دادند. سرمربی و مدیر عامل باشگاه شاهین این مسئله را گفته بودند اما کرار به دلیل مصدومیت حتی در فهرست 18 نفره هم قرار نگرفت و تا دیشب هم در تهران مشغول معالجه بود.

وی در مورد آینده استقلال گفت: با بهبود آسیب دیده‌ها وضعیت تیم بهتر خواهد شد. سال آینده تیموریان، جباری و کیانوش رحمتی می‌رسند و ما وضعیت بهتری خواهیم داشت. در نیم فصل اول از سپاهان چند امتیاز جلوتر بودیم اما به خاطر همین مصدومیت‌ها امتیازات بدی از دست دادیم که آنها را جبران می‌کنیم.

منبع:ورزش3

20. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •