تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 255 از 287 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

8

جان سینا و میز ، مجریان Teen Choice Awards امسال !:

جان سینا و میز مجریان برنامه ی Teen Choice 2011 امسال هستند. این اتفاق برای اولین بار اتفاق می افتد. همچنین این برنامه ی معروف یکشنبه شب برگذار و از شبکه ی FOX پخش خواهد شد. در این برنامه هنرپیشه های برتر هالیوود، موزیک و مد و موسیقی انتخاب می شوند. از دیگر مجریان و کسانی که حضور در این مراسم دارند، میتوان به Justin Bieber, Selena Gomez, The Kardashians, Taylor Swift, Ashton Kutcher, Cameron Diaz, Robert Pattinson, Demi Lovato, Tyra
    Banks, OneRepublic, Rachel Bilson, Jason Bateman, Joe Jonas و خیلی های دیگر اشاره کرد. پس بهتون توصیه میکنم اگر اهل این برنامه ها نیستید این Teen Choice امسال را از دست ندهید.
    چه شخصیت هایی تو این برنامه هستن
    یکی از یکی بدتر آخه جان سینا و میز چه ربطی به این جنگولک بازیا دارن

3. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

یکی از یکی بدتر آخه جان سینا و میز چه ربطی به این جنگولک بازیا دارن
    جنگولک بازیو خوب اومدی....
    یک عکس نادر از Sheamus در دوران کودکی:
    سیبیلش کو؟ آهان راستی تو کودکیه : دی از همون موقع هم تخس بودن از چشماش میباریده....
    =======
    پ.ن : به زودی یه عکس قشنگ از شیمس میذارم حال کنید

5. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان جدیدترین ppv امسال چیه؟ppv بعدی چیه؟
    الان کی wwe champion رو داره؟
    جف هاردی چی شد؟ کجا رفت؟ من خیلی دوست داشتم
    شرمنده من از اخباره wwe خیلی دور بودم تو این یه سال

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

شروع این بحث شاید کمی سخت باشد مثل آغاز هر بحثی:
    شروع یک بحث تخصصی و جنجالی در باب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شکافتن این ورزش تا جایی که رضایت شما مخاطبین عزیز رو در پی داشته باشه قطعا کاری بس دشوار است که به شخصه امیدوارم در انجام اون موفق باشم.
    اما به راستی رستلینگ به کجا میرود؟ با این سیر میتوان به بقای اون امیدی داشت؟ چرا شور و هیجان از این ورزش رخت بسته؟ و ایضا چرا مسابقات کلیشه ای و مصنوعی شدند؟ چرا جایگزینی مناسب برای نسل طلایی دهه نود وجود نداره؟ و... اینها همه و همه سوالاتیست که ذهن سیل عظیم طرفداران این رشته رو درگیر کرده. سوالاتی که هیچکدام جواب مشخصی ندارند و همه چیز گنگ و مبهمه.
    هیچ مسئولی نیز در جایگاهی حاضر به پاسخ گویی این سوالات نیست چون حقیقتا برای خود آنها نیز جواب روشنی وجود نداره! رستلینگ با اهداف شخصی و مقرضانه داره به سمت سقوط میره...
    اما قصد من پاسخ دادن به این سوالات و بحث در این مورده و اینکه طبیعتا سلیقه و نظر خودم در اونها دخیله پس این یک مطلب منزل نیست، این یک مقاله شخصی با چاشنیه انتقاده که در ادامه به سمع و نظرتون خواهد رسید.

امروزه اگر از یک کودک خردسال در مورد رستلینگ و کشتی کج سوال بکنید قطع به یقین جواب هایی رو که خواهید شنید باعث شگفتی شما خواهد شد چون گسیل و انتشار سریع و ناگهانی این ورزش در کشور ما درست مثل یک انقلاب بود همه گیر شدن ناگهانی و صد البته محبوبیت خاصی که این رشته در بین قشر جوان جامعه ما داره قابله توجه و بحثه و برای ما جای خوشحالی داره که روز به روز به طرفداران این ورزش اضافه میشه و جالبی اون شیوع در بین افراد خردساله که بعضا اطلاعات جالبی در مورد این ورزش دارند که باعث تامله.
    آثار این ورزش در جامعه امروزی ما کاملا قابله لمسه و ما هر روزه داریم بعدی از این ورزش رو در بین خودمون و جامعه ی خودمون میبینیم در صورتی که در کمتر از پنج سال پیش وضعیت جور دیگری بود و کسی اطلاعات خاصی از این ورزش نداشت و کشتی کج صرفا جهت دیدن و گذران وقت بود نه چیز دیگری اما گذر زمان خیلی چیز ها رو عوض میکنه که این ورزش نیز از این قاعده مستثنی نیست.

به جرات میشه گفت بعد از فوتبال و بسکتبال که جزو ورزش های اصلی در کشورمون به حساب میان رستلینگ بخش مهمی از ورزشه کشور ما شده و این در حالیه که این ورزش در کشور ما با محدودیت های فراوانی رو به روست اما با این وجود میشه پیدا کرد بچه هایی که به عشق سوپراستار مورد علاقشون حتی راه رفتنشون شبیه به اوناست.
    بچه هایی که با پوستر استار مورد علاقشون زندگی میکنند و ریز حرکات استاراشون رو زیر نظر دارند و از اون ها الگو میگیرند.
    این سیر و این جریان جای امیدواری داره که این ورزش داره در بین مردم ما جا باز میکنه به طوری که رسانه ها، شبکه ها و وب سایت های مختلفی دارن روی این ورزش مانور میدن و بسیاری از این راه کسب درآمد میکنند عملا کشتی کج به مانند فوتبال و ورزش های دیگه تبدیل یه یک صنعت و چرخه شده.
    از مقدمات این ورزش در کشور خودمون عبور کنیم تا یکم تخصصی تر بحث کنیم، رستلینگ و یا کشتی کج که ورزشی آمریکاییه چند دهه از فعالیت حرفه ایش میگذره ورزشی که در سال های دورتر به دلیل خشونت بالا و سبک برگزاریش طرفدارای کمی داشت کشتی کج در زمان های دور نه شامل رینگ و رمپ میشد و نه شامل امکانات امروزی تقریبا میشه گفت یک سبک مبارزه سنتی بود که در بین آمریکایی ها رواج داشت و فایتر ها در زمین خاکی به مصاف هم میرفتند که به دلیل خشونت بالا و تلفات جانی زیاد طرفدارای بسیار کمی داشت تا انقلابی که امروزه شاهدش هستیم رخ داد و سبک و سیاق جدید این رشته رخ عیان کرد که با سیل طرفداران و استقبالی بزرگ رو به رو شد.
    زمین های خاکی جاشونو به تخته ی چهار گوشه چوبی دادند آرنا ها ساخته شد و یک تحول شگرف در این ورزش رخ داد.
    برند های مختلفی شروع به کار کردند کمپانی های بزرگی چون دبلیو سی دبلیو و دبلیو دبلیو اف که امروزه فقط شاهد دبلیو دبلیو ای که بازمانده ی خاطرات گذشته دبلیو دبلیو اف هست میباشیم ضمن اینکه کمپانی موفق تی ان ای هم دست به کار شده و در این رشته اسم و رسمی دست و پا کرده.
    اما پس از این انقلاب در این ورزش ماهیتش هم دچار تغییر شد به طوری که دیگه شاهد یک جنگ و دعوای واقعی نیستیم بلکه سوپراستارهای حرفه ای با حرکات تمرین شده مسابقات رو پیش میبرند. مسابقاتی که بعضا نمایشی بودن در آنها فریاد میزنه که این یک تهدیده جدی برای این ورزشه.
    خشونت در دبلیو دبلیو اف به اندازه کافی بود و طرفداران از دیدن مسابقات لذت میبردند اما دبلیو دبلیو ای امروز شباهت خاصی به هالیوود پیدا کرده! عملا سوپراستارها بازیگر شدند نه مبارز! شاید واسه همینه که اخیرا بیشتر در صنعت بازیگری موفق میشند تا در رستلینگ...!
    کجاست دهه ی نود تا سال 2000 که مسابقات رنگ و بوی هیجان داشت ثانیه به ثانیه مسابقات استرس و اشتیاق بود و لذت رو میشد از چشم و واکنش های هواداران فهمید دهه ی طلایی که استار های تکرار نشدنی مثل هالک هوگان-ریک فلیر-آندرتیکر-شان مایکل-تریپل اچ-راک-استون کلد و... در اون حضور داشتند و برای چمپیون و قهرمانی باید خون میریختند. خون ریختن قانون بود رینگ یک وان خون میشد و قهرمان با یک غرور خاص از رمپ خارخ میشد و از کار خودش رضایت داشت اما امروزه قوانین متعددی که سرآمد اونا "قانون پی جی" هست دست و پای سوپراستارها رو بسته قوانینی که تنها به دلیل خودخواهیه بالا دستان این کمپانی و به قصد پیشرفت در عرصه سیاسی ایجاد شده و یک افت فاحش رو در فروش ویدیو ها و درآمد کمپانی به یادگار گذاشته که هنوز هم پیکره دبلیو ای داره از اون ضربه میخوره و قطعا آثار اون بیش از پیش در آینده رخ عیان خواهد کرد روزی که شاید برای تغییر و تحول زمانی نباشه با وجود یک رقیب سرسخت به نام تی ان ای این تهدید ها کمی جدی تر به نظر میرسند و زمانی نگران کننده تر میشند که تی ان ای داره از ابزار خود دبلیو دبلیو ای استفاده میکنه تا به این کمپانی ضربه بزنه و این طعم باخت رو دو چندان میکنه ضمن اینکه چنین قوانینی در تی ان ای وجود نداره اما وینس این سرپا موندن رو باید مدیون گذشته درخشانش و اسم و رسم کمپانیش باشه اگر نه وضعیت میتونست ناگوار تر از جا به جایی استار ها و کوچ اونها به تی ان ای باشه یک استار در دبلیو دبلیو ای دیگه نگران از دست دادن شغلش نیست چون مامنی به نام تی ان ای در صورت اجراجش جذب اون استار رو در دستور کارش قرار میده.
    ارزش عنوان ها در دهه ی پیش هم ارزش خون بود و هم ارزش استخوون هایی که استار ها خرد میکردند تا هیجان در بین طرفداران به اوج برسه.
    نه شخصیت کلیشه ای وجود داشت نه مسابقه ای که بشه از دیدنش به سادگی گذشت.
    شیطنت های آستین محبوبیت خاص شان مایکلز شخصیت کاریزماتیک آندرتیکر پادشاهی های تریپل اچ و... همه و همه این روزها فقط خاطره ای بیش نیست خاطره ای که برای دیدن چندباره اش باید آرشیو دو دهه پیش رو زیر و رو کرد تا لذت هیجان یک مسابقه واقعی درت زنده بشه.
    کجاست این همه خاطره و این همه زیبایی؟ اما هم اکنون... چیزی به جز کلیشه ای بودن و نیاز به تغییر نمیتوان در رستلینگ دید این ورزش نیاز به انقلابی دوباره داره این افراد باید جایگزین هایی داشته باشند تا اسم این ورزش همچنان با هیجان و زیبایی معنا بشه.
    دیگر نه استون کلدی وجود داره و نه امثال راک و شان مایکلز؛ باید فکری کرد یک فکر اساسی که گرد و غبار کلیشه رو از سر و روی این ورزش پاک کنه و دوباره میل به تماشا رو به وجود بیاره.
    این ورزش باید بتونه به مانند قبل از سرتاسر جهان عاشق هاشو به ورزشگاه بکشونه.
    بزرگان و افسانه های این ورزش روزی در همین مجموعه بزرگ شدند و به این مرحله رسیدند پس نباید برای تولدی دوباره و انقلابی دیگر نا امید بود.
    شاید امروز یا دیدن رستلینگ زیاد سر کیف نیایم و حسرت گذشته رو بخوریم اما تو چهره بعضی از استارهای جوان میشه آینده رو دید آینده ای که با اندکی برنامه ریزی و سیاست های درست میتونه خاطره ساز بشه.
    امیدوارم صدای فریاد هواداران به گوش سران کمپانی برسه صدا هایی که خسته شدند از کلیشه اونا سینا رو دوست دارند اما بی اختیار از شخصیت او خسته شدند و او رو بووو میکنند این یعنی ما تغییر میخوایم سینای قهرمان دیگه تکراری شده هواداران یک سینای هیل میخوان اونا دوست دارند تنوع رو در کارکتر استارها ببینند چه در سینا و چه در هر استاری طرفدارا نیمخوان هر روز با استرش اخراج استتارشون از کمپانی و متعاقبا کوچ به تی ان ای از خواب بیدار بشند و با استرس اخبار کمپانی رو دنبال کنند. اونا دوباره غوغای ورزشگاه های دهه پیش رو میخوان طرفداران دوست دارند گروهی به بزرگی دی ایکس رو ببینند و دوباره با نسل مایکلز و تریپل اچ زندگی کنند پس یکمی کارکتر سازی لازمه کسی که هنوز در ویدیو های ده سال پیش به دنبال ارضای هیجانات و تداعی خاطراتشه بی شک از نسل تکراری و مصنوعی امروز خسته شده پس چاره یک تغییر امیدوار کنندست.
    رئییس کمپانی هنوز وینسه کسی که بی شک نابغه ای تو این ورزشه و اینو بارها در سیاست های خودش نشون داده پس با تجربه ی زیادش میتونه برای عاشقان این ورزش کاری بکنه و نباید اونو از دوست داران این رشته دریغ بکنه.
    وینس همه تغییر میخوان...یک تغییر بزرگ, یک تغییر خاطره ساز.
    ما دیگه نمیخوایم تو آرشیومون دنبال خاطرات گذشته بگردیم.
    همین الان و از همین استارها خاطره بساز...!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبعwwebest.ir

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

الان کی wwe champion رو داره؟
    جف هاردی چی شد؟ کجا رفت؟ من خیلی دوست داشتم
    شرمنده من از اخباره wwe خیلی دور بودم تو این یه سال
    جدید ترین ppvامسال:over the limit-capitol punishment
    ppv بعدی:summer slam
    جف هاردی به tna رفته وبا برادرش مت هاردی یک گروه تشکیل دادن.
    الان هنوز معلوم نیست چون هم john cena یک کمربندwwe دارهوهم cm punk در ppvبعدی معلوم میشه.
    دشمنت شرمنده.

9. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

جدید ترین ppvامسال:over the limit-capitol punishment
    محمد چرا حواست نیست ، مانی این د بنک مگه آخرین ppv نبود؟ ppv بعدی هم سامر اسلم بعد هم night of champions بعدش hell in a cell

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 آگوست 2011:
    شوء این هفته راء ساعاتی پیش در حالی به پایان رسید که باید مجددا شاهد افزایش ریتینگ آن باشیم! شوء امروز که از شبکه USA روی ایر رفت، با حوادثی نیز همراه بود. بر خلاف انتظارات هیچ مسابقه ای برای سامراسلم به ثبت نرسید و از مهم ترین اتفاق این شوء می توان به حضور ترپیل اچ در مسابقه سی ام پانک و جان سینا در سامراسلم به عنوان داور اشاره کرد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

-------------------------------------------------

پروموی ابتدای شوء:
    موزیک تریپل اچ زده شد و او با تشویق شدید تماشاگران وارد رینگ شد. تریپل اچ درباره تغییراتی که او از زمان روی کار آمدنش به وجود آورده، صحبت میکند و گفت که در زمان وینس مکمن، قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای وجود نداشت ولی حالا دو قهرمان داریم! در سامراسلم این موضوع حل خواهد شد و یک نفر قهرمان کمربند آندیسپیوتد دابلیو دابلیو ای خواهد شد. او در ادامه گفت: یک نفر قدرت پاسخ گویی به روشن کردن این موضوع را دارد، کسی که نمی ترسد و آن کس، من هستم! در این شرایط من، خودم را تنها شخص قابل اطمینان میدانم و به عنوان داور ویژه در مسابقه پانک و سینا حضور خواهم داشت! سینا و پانک امشب مسابقاتی را خواهند داشت و حالا نوبت سیناست! موزیک جان سینا زده شد و او با بووو تماشاگران وارد رینگ شد تا خود را برای بازی اول شوء آماده کند. درگیری لفظی شدیدی بین تریپل اچ و جان سینا به وجود آمد که بر سر داور بودن تریپل اچ در سامراسلم بود که البته این صحبت ها پشت میکروفون زده نشد!

مسابقه اول:جان سینا در مقابل جک سواگر ...........................برنده مسابقه:جان سینا
    سینا موفق شد در یک بازی سخت سواگر را با اجرای فایو ناکل شافل و سپس AA مغلوب خود نماید.
    » خنده های سینا زیاد به دل هواداران خوش نیامد و ظاهرا او به شخصیت هیل خیلی نزدیک شده است!

مسابقه دوم:د میز در مقابل ری میستریو .............................برنده مسابقه:بدون برنده
    » نکته جالب این بازی این بود که پس از پروموی تریپل اچ، این بازی برای مین اونت تبلیغ شده بود!!
    میستریو در هنگام ورود به آرنا مورد حمله د میز قرار گرفت و میز سر وی را چندین بار به لوگوی دابلیو دابلیو ای کوبید و داوران و ماموران امنیتی جلوی وی را گرفتند و میستریو به بیرون انتقال داده شد. پس از این، میز به رینگ رفت و ماکیل کول سوالی از وی پرسید اما میز میکروفون را از او گرفت و گفت: همه از پانک و سینا صحبت میکنند و من اصلا مسابقه ای ندارم و این برای من ناراحت کننده است. یک داور بیاید و من را برنده اعلام کند! داوری به سمت رینگ آمد و به گوینده آرنا اعلام کرد که تریپل اچ خواسته که دمیز یک مسابقه دیگر داشته باشد!

مسابقه سوم:د میز در مقابل کوفی کینگستون .......................برنده مسابقه:د میز
    کوفی دو بار در اجرای ترابل این پارادیس ناموفق بود که بار دوم اسکال کراشینگ را از میز دریافت کرد و بازنده شد.

مسابقه چهارم:آلبرتو دلریو در مقابل سی ام پانک ....................برنده مسابقه:سی ام پانک
    دلریو نتوانست کراس آرم بریکر را اجرا کند و در برگشت جی تی اس کالاکتیو را خورد و بازی را واگذار کرد.

مسابقه پنجم:بث فینیکس در مقابل ایو تورس ........................برنده مسابقه:بث فینیکس
    در یک بازی کوتاه، ایو در زدن مونسالت ناموفق بود و گلم اسلم را از فینیکس دریافت کرد.
    » پس از پایان بازی، فینیکس گفت: روزگار دیواهای زیبا و مامانی به پایان رسیده!! و حالا نوبت حکومت دیواهای قدرتمند است. در اینجا ناگهان کلی کلی از پشت آمد و ضربه ای را به فینیکس زد و به سمت تورس رفت تا به وضعیت وی رسیدگی کند.

مسابقه ششم:دالف زیگلر در مقابل الکس رایلی ....................برنده مسابقه:الکس رایلی
    در پایان بازی با سیلی که ویکی به رایلی زد، DQ شد تا رایلی برنده بازی شود.
    » ویکی گوئررو و دالف زیگلر در حال بحث کردن با هم هستند که رایلی، زیگلر را هل داد و وی به ویکی خورد و هر دو روی زمین افتادند. رایلی با خنده آرنا را ترک کرد و ویکی و زیگلر در حال بحث کردن با هم بودند که در پایان ویکی برای زیگلر دست تکان داد و با او خداحافظی کرد!!

مسابقه هفتم:جان موریسون در مقابل آرتروث .......................برنده مسابقه:آرتروث
    موریسون به شدت بازی را با حملات سخت خود آغاز کرد اما در ادامه تروث زیر پای موریسون زد و وی با گردن روی دیواره کنار رینگ (فن بریر) برخورد کرد!! در پایان تروث با اجرای فینیشر خود روب موریسون بازی را برد!

پروموی امضای قرارداد:
    پس از بازگشت از صحبت های کریسچن که کمی درباره قهرمانی خود و حضور تریپل اچ در اسمکدان این هفته صحبت کرد، به رینگ برگشتیم و تریپل اچ و جان لرینایتیس در رینگ حضور دارند. به ترتیب سی ام پانک و جان سینا نیز به رینگ آمدند. تریپل اچ قصد صحبت کردن داشت که پانک حرف های او را قطع کرد و گفت: امضای قرارداد همیشه با یک درگیری تمام میشود. پانک درباره تریپل اچ صحبت کرد و گفت: آقای رئیس فکر کرده است که اینجا هم مثل فیلم د چپرون هست که نقش بازی کنند! پانک کمی تریپل اچ را مسخره کرد و سپس درباره سینا صحبت کرد و ویدئویی از د راک که وی در ماه قبل روی فیس بوک خود گذاشته بود، در آرنا پخش کرد. راک در آن ویدئو به تمسخر سینا پرداخت و در برخی از صحبت هایش گفت: شعار Lets Go Cena را بچه ها سر میدهند و شعار Cena Sucks را عاقلان و بزرگان و به همین ترتیب ادای این شعارها را درآورد و مورد تشویق تماشاگران قرار گرفت. در برگشت به رینگ، سینا از این ویدئو خنده اش گرفته که پانک گفت: در همه ویدئوها راک، سینا را تقلب کننده خوانده در حالی که خود راک هم دست کمی از سینا ندارد! در ادامه سینا صحبت هایی کرد که در مهم ترین آنها گفت: راک یک فرد بیکار است که فقط سینما را زندگی خود میداند و رستلینگ برایش مهم نیست! پانک فکر میکند که من یک مدل مدرن هالک هوگان هستم اما در واقعیت این طور نیست. پانک از دستیار تریپل اچ پرسید: جمعه ولادمیر کازلاو و دیوید هارت اسمیت را اخراج کرده ؟؟ این نشان میدهد که لرینایتیس در حال انجام دادن کارهای کثیف تریپل اچ است! پانک به شدت تشویق میشود! پانک درباره قهرمانی کمربند ECW صحبت میکند و آن لحظه ای را که سینا به او تبریک گفت را یادآوری میکند. سینا از همان وقت از من کینه به دل گرفت. سینا در سامراسلم با دست خالی بیرون خواهد آمد و همه چیز او از جمله نقشش در فیلم جدیدش، تشویق تماشاگرانش و بازیش با د راک باقی خواهد ماند اما من قهرمان کمربند خواهم شد. سینا بالاخره پاسخ داد و گفت: پانک در مانی این د بنک من را شکست داد و الان میتواند خود را قهرمان کمربند معرفی کند اما هیچ وقت فکر کرده که باخت در سامراسلم چه شرایطی را برای وی به وجود خواهد آورد؟! در صورت باخت وی، او فقط یک دهان گشاد خواهد داشت و هیچ چیز دیگر برایش باقی نخواهد ماند. سینا برای پانک آرزوی موفقیت کرد که پانک جواب داد که این آرزو برای بازنده هاست. به اندازه کافی حرف زدیم و من آماده داغون کردن تو هستم!! دو استار میز را کنار زدند و فیس تو فیس شدند که دستیار تریپل اچ به سمت پانک رفت و او را آرام کرد اما پانک یک کیک میخواست به سینا بزند که به لرینایتیس برخورد کرد. درگیری در حال شدت گرفتن بود که تریپل اچ دخالت کرد و سینا برای زدن رایت هند به پانک رفت که به تریپل اچ برخورد کرد و پانک رینگ را ترک کرد! تریپل اچ بلند شد و ضربه ای را به سینه سینا زد و به عصبانی بود. پانک در حال صحبت کردن با آنها بود و در حال ترک آرنا بود که شوء راء این هفته همینجا آف شد!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

14

محمد چرا حواست نیست ، مانی این د بنک مگه آخرین ppv نبود؟ ppv بعدی هم سامر اسلم بعد هم night of champions بعدش hell in a cell
    این آقا گفته جدیدترین ما هم امسال دوPPVجید داشتیم یعنی OVER THE LIMITوCAPITOL PUNISHMENTاگه این آقا گفته بود PPVقبلی چی بود من باید درجوابش میگفتمMONEY IN THE BANK مثل این که شما حواست نیست.

13. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از شماولی چرا جف و مت رفتند tna؟ .....اخراج شدند یا خودشون رفتند؟
    بعنی الان دو نفر کمربند قهرمانی دارند؟
    دو تاشون کمربندشون معتبره؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •