تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 574 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

به نظر من برای ماشینا موتور طراحی نکنید بهتره, خوب هر ماشینی یه خوبیهایی داره و یه بدیهایی و همینه که شما رو وادار میکنه که یه ماشین بهتر بخرید ولی در نهایت همه میرسن یه: اسکانیااااااا!
    حتما یه چیزی داشنته که لول 24 باز میشه. ماشین ما(فعلا)لول 16

یه سیو جدید درست کردم بدون وام یه ماشین خردیم اینجوری بهتره یه 50 تومن دیگه دستم بیاد یه ماشین جدید میگیرم اینو میدم راننده.

راستی این آهنگ خوش غیرت (خوش رکاب 2) هم تو جاده حال میده ها! هیشکی ندیدم تو نخت نباشه . . . داش مشتی

میگم کسی نمی دونه چرا این مودهای لایسنس شده ای که دانلود کردیم paint همن طرح هایی که میزنیم رو ماشین رو نمیگیره؟
    راستی پچ 1.1.3 نصب کنم؟؟؟ مشکل اکتیو پیش نمیاد؟
    این عکسه مال کدوم جاده هست؟
    من تاحالا ندیده بودم :|

2. این کاربر از mohamad7824 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سه محور کردن ماشین در چپ نکردن نقش مهمی داره ولی روی سرعت و قدرت تاثیری نداره
    دوتا سه محور برای انتخاب داریم اونا که با هم فرق نمیکنن؟

داره خودمونی میشه mortezap30wor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوتا سه محور برای انتخاب داریم اونا که با هم فرق نمیکنن؟
    معلومه که روی تعادل ماشین تاثیر داره و موقع پیچیدن سر پیچهای تند خیلی سخته که چپ کنی همینطور همچنین بخاطر اینکه محور عقب هم همراه محور جلو میپیچد باعث گردش بهتر ماشین میشه

5. این کاربر از mortezap30wor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafamsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من برای ماشینا موتور طراحی نکنید بهتره, خوب هر ماشینی یه خوبیهایی داره و یه بدیهایی و همینه که شما رو وادار میکنه که یه ماشین بهتر بخرید ولی در نهایت همه میرسن یه: اسکانیااااااا!
    حتما یه چیزی داشنته که لول 24 باز میشه. ماشین ما(فعلا)لول 16

یه سیو جدید درست کردم بدون وام یه ماشین خردیم اینجوری بهتره یه 50 تومن دیگه دستم بیاد یه ماشین جدید میگیرم اینو میدم راننده.

راستی این آهنگ خوش غیرت (خوش رکاب 2) هم تو جاده حال میده ها! هیشکی ندیدم تو نخت نباشه . . . داش مشتی

میگم کسی نمی دونه چرا این مودهای لایسنس شده ای که دانلود کردیم paint همن طرح هایی که میزنیم رو ماشین رو نمیگیره؟
    راستی پچ 1.1.3 نصب کنم؟؟؟ مشکل اکتیو پیش نمیاد؟
    دوست عزیز فعلا که actros 2012 میون همه ماشینا اوله و رکرد داره

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام و خسته نباشید. من بعد از نصب بازی ets2 کد اکتیو رو وارد کردم اما بعد از حول وحوش 4-5 روز کد اکتیو جدید ازم خواست منم هرچی کد بود رو زدم اما میگه کد اشتباهه لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
    شما وقتی وارد بازی میشی و یکی از اون کد هارو میدی اکتیو نمیشه ؟ اگه نمیشه تو my document غیر پوشه profile همه رو پاک کن دوباره برو تو بازی اینجوری شاید کد رو قبول کنه . اگه کد رو قبول کرد از این به بعد هر موقع کد خواست دکمه اکتیو رو نزن از بازی بیا بیرون دوباره برو تو بازی کد هم دیگه نمیخواد وارد کنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

ولا یادم نیست ولی کلا جاده های کوهستانیش قشنگن.

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

معلومه که روی تعادل ماشین تاثیر داره و موقع پیچیدن سر پیچهای تند خیلی سخته که چپ کنی همینطور همچنین بخاطر اینکه محور عقب هم همراه محور جلو میپیچد باعث گردش بهتر ماشین میشه
    یعنی شما میگین توی دومی چون محور عقب هم میچرخه بهتره؟

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

به نظر من برای ماشینا موتور طراحی نکنید بهتره, خوب هر ماشینی یه خوبیهایی داره و یه بدیهایی و همینه که شما رو وادار میکنه که یه ماشین بهتر بخرید ولی در نهایت همه میرسن یه: اسکانیااااااا! حتما یه چیزی داشنته که لول 24 باز میشه. ماشین ما(فعلا)لول 16 یه سیو جدید درست کردم بدون وام یه ماشین خردیم اینجوری بهتره یه 50 تومن دیگه دستم بیاد یه ماشین جدید میگیرم اینو میدم راننده. راستی این آهنگ خوش غیرت (خوش رکاب 2) هم تو جاده حال میده ها! هیشکی ندیدم تو نخت نباشه . . . داش مشتی میگم کسی نمی دونه چرا این مودهای لایسنس شده ای که دانلود کردیم paint همن طرح هایی که میزنیم رو ماشین رو نمیگیره؟ راستی پچ 1.1.3 نصب کنم؟؟؟ مشکل اکتیو پیش نمیاد؟
    دستکاری موتور و محدودیت سرعت بیشتر از 120 رو منم باهاش مخالفم چون بازی رو غیر طبیعی میکنه . منم لول 16 هستم کامیونم هم اسکانیا . وام خب واسه شروع کار خوبه ولی وام گرفتن بیش از حد باعث ورشکستگی میشه من یه وام 100 و یه 400 گرفته بودم امروز مجبور شدم تعدیل نیرو کنم به خاط کسری بودجه . اگه تا الان مشکل اکتیو نداشتی نریز پچو .

11. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mortezap30wor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یعنی شما میگین توی دومی چون محور عقب هم میچرخه بهتره؟

اره تاثیر داره

داره خودمونی میشه arash696's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سرخ

پيش فرض

مثل اینکه اینجا دوستان به tunning علاقه ای ندارن. می خواستم بعد از رنو اگه بچه ها خواستن بقه ماشینارو هم موتورشونو قوی کنم. .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •