خب چرا ویندوز اصل رو پاک کنی که یه ویستا دیگه بریزی
اون سریال هم کار می کنه ولی فقط رو همون نوع ویندوز یعنی اگه ویستا هومه می تونین اگه خراب شد بجاش یه سی دی ویستا هوم بگیرین با سریال به صورت ارجینال نصب کنین
خب چرا ویندوز اصل رو پاک کنی که یه ویستا دیگه بریزی
اون سریال هم کار می کنه ولی فقط رو همون نوع ویندوز یعنی اگه ویستا هومه می تونین اگه خراب شد بجاش یه سی دی ویستا هوم بگیرین با سریال به صورت ارجینال نصب کنین
دوست عزیز بزار باطری کاملا خالی بشه و بعد درش بیار این طوری بهتره.
با اون product code فقط میشه همون نسخه از ویستا را نصب و genuine کرد ... زرنگی ؟![]()
خب پس میشه دیگه ؟ مشکلی نیست ، همون نسخرو میریزیم ... بسیار تشکر .با اون product code فقط میشه همون نسخه از ویستا را نصب و genuine کرد ... زرنگی ؟
سلامی دوباره
این آفیس 2007 که روی لپتاپ ها از پیش نصب شده هستن رو چطوری میشه اکتیو کرد ؟ آخه 60 روزه هست
پول میدی اکتیو میشه.
به همین راحتی.
این هم یه راهشه ولی منظورم سریالی چیزی بود![]()
کار نشد نداره اگه سریال داشته باشی می تونی اکتیو کنی ولی این کار غیر قانونیه دیگه (البته از نظر مایکروسافت) اینم یه سریال (ببخشید به اینجا ربطی نداره ولی گفتم کارش درست بشه):
KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
این سریال کار نمیکنه.
البته ربطی نداشت گفتم کارش راه بیفته. ( officeکه رو لب تاب ها نصبه با برا مایکم فرق داره.)
Last edited by mo.mo; 23-08-2009 at 13:47.
این سریال برای این دادم اگه خواست اونو پاک کنه دوباره آفیس بریزه مال خودم که اصلا قسمت سریال رو باز نمی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)