تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 555 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام عزیز
    میتونم بگم هم حرفتون رو قبول دارم هم نه
    تو حرفاتون از مقدار حرف میزنین(حد اکثر و ...)
    من رام خاور میانه دارم.ساخت کره است.هیچ ایرادی نداره مگر تو بازی هایی مثل ps11کمی داغ میکنه
    بله شمارو هم قبول دارم.به هر حال شما از اولین نفراتی بودی که این گوشی رو خریدی
    خیلی از نکات رو هم شما یه بچه ها(یکیش من) یاد دادی
    اون لحنی هم که دوستمون جواب شما رو داد خوب نبود
    بنظر من هم کسایی که دمبال ایراد گزاری هستن این طور برداشت میکنند
    خیلی ها اومدن تو اینجا و هی زدن تو سر این گوشی.معلومه یه ایراد هایی داره.اون کسایی که این اخلاق رو دارن بدونند که کسایی که میرن این گوشی رو میخرن حتما کمی در بارش تحقیق کردن
    خدارو شکر هم که شانس من خوب بود.
    راستی یه سوال دارم که قبلا هم پرسیدم اما کسی جواب نداد
    داخل جعبه گوشیم علاوه بر دفتر چه راهنما یه ضمانت نامه داره که البته به زبان شیرین فارسی هم هشت
    توش نوشته 12 ماه گارانتی گوشی و 6ماه گارانتی لوازم جانبی
    تا حالا به هم چین چیزی بر خوردی؟
    سلام دوست عزیز

منم حرف شما رو قبول دارم و ممنون از نظری که دادید.

در مورد ضمانت نامه فارسی بله تو یک سری از گوشی ها که دوستام گرفتن هستش ولی خودمم نمیدونم چجوری و کجا باید این ضمانت نامه رو استفاده کرد.ولی جالبه که به زبان فارسی هستش

ممنون و موفق باشید

2. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    سلام امیر جان این عکس که گذاشتی از زاویه بالا هستش معلوم نیست از زاویه بغل عکس نداری بذاری؟

چون از بالا هر دوتا جعبه شبیه هم هستند.

ممنون و موفق باشید
    ممنون جواب دادید
    این عکسو از نت پیدا کردم اگه دارید هر دو جعبه رو عکسهاشونو بزارید تا مطلبی که نوشتید کامل تر بشه
    سپاس

4. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت AkonegaGua's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ها

میخواستم برای کسایی که تازه میخوان گالکسی رو بخرن یا تو فکر خریدنش هستن یه چند تا نکته رو گوشزد کنم

1:گالکسی دو نوع سفارش داره سفارش اروپا و سفارش خاورمیانه. ...
    کیفیت صفحه نمایش جعبه های کوچک ... از جعبه های بزرگ کمتر هستش و ....

2:در مورد پیکسل سوخته جعبه های بزرگ ... حداقل 1 دونه هستش ... ولی تو جعبه های کوچک من کمتر پیکسل سوخته دیدم ...

3:در مورد pink spot ... این مشکل تو اکثر گوشی ها هستش ...

4:در مورد داغ کردن گوشی ... این داغی گوشی تو گوشیهای با جعبه بزرگ و یا گوشیهای سفارش اروپا کمتر هستش ...
    دوست عزیز، به نظرم بهتر بود این مسائل رو با توجه به بررسی بسیار اجمالی و شخصیتون انقدر مفصل بیان نمیکردید. در پاسخ باید من هم چند نکته رو خدمتتون عرض کنم:

1: محل تولید گوشی تنها بر کیفیت مونتاژ اون تأثیر میذاره که در مورد محصولات برتر شرکت ها (Flagship) قطعاً کنترل کیفیت یکسانی اعمال خواهد شد چون وجهه شرکت به نحوه تولید و عرضه چنین محصولاتی وابسته است. در مورد قطعات اما هیچ تفاوتی وجود نداره، به عنوان مثال تمام AMOLEDهای سامی تو کارخونه های Suwon کره تولید میشه و فرآیند مشابه کنترل کیفیت رو طی میکنه و به صورت محلی (Local) دستچین نمیشه، این موضوع خصوصاً در مورد قطعات HiTech دیگه مثل پردازنده، حافظه و ... هم وجود داره.

2: اختلاف اصلی محصولات در رام استفاده شده است که به صورت محلی ارائه شده و شاید به علت اختلاف زمان های عرضه بهبودهایی توش اعمال بشه. بنابراین در صورت استفاده توأمان از رام مشابه، نرم افزارهای مشابه و تنظیمات یکسان دیگه اختلافی مگر به صورت موردی (به علت اشکال یک دستگاه خاص) دیده نخواهد شد.

3: بنابراین اگر شما تصور می کنید سفارش فلان کشور از بهمان کشور کیفیت بهتری داره یا به خاطر رام گوشی است یا به خاطر قاچاقچی های با کلاس و محتاطیه که از فلان کشور براشون قاچاق میاد و یا به خاطر بدشانسیه کسیه که یه محصول ایراد دار میون هزاران محصول سالم به تورش خورده.

4: دست آخر هم بهتره که نگذارید فروشندگان، گارانتیهای بیخود و دلالان با شما بازی کنند تا سود بیشتری به دست بیارن.

6. 8 کاربر از AkonegaGua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستای نزدیک (و کاملا آیفون باز) رفت و یه گالاکسی2 با گارانتی پارس مایکروتل گرفت
    آورد خونه دید وقتی وصلش میکنه شارژ ، دیگه صفحه از کار میفته (نشون میده ولی تاچ از کار میفته)و با در آوردن درست میشه
    برد مغازه ، مغازه دار یه شارژر دیگه که درست کار کنه بهش داد
    ولی شارژر اوریجینال گوشی نبود (خودش میگفت مال گالاکسی 1 هست)
    میخوام ببینم شارژر گالاکسی 1 و 2 فرق داره؟ شارژر اوریجینال دقیقا ولتاژ خروجی و شدت جریانش چیه؟ عکسی ازش دارید؟
    و اینکه با توجه به اینکه اوج آیفون باز بوده الان نمیتونه با آندورید کار کنه داره گوشی رو یه قیمت عالی و شرط تست میفروشه
    گوشی که هنوز 48 ساعتم از کارش نگذشته
    - به نظرتون بخرم ؟ (مخشو بزنم شاید 600 هم بده ولی بالاتر از 650 هم نمیگیرم)
    - جریان زردی صفحه و قرمزی دوربین و ... رو دقیقا توضیح میدید چی به چیه و چجوری باید تست کنم که کوچیک ترین ایرادی توش نباشه؟
    دقیقا چه چیزایی رو تست کنم؟؟
    با سپاس

8. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه den's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستای نزدیک (و کاملا آیفون باز) رفت و یه گالاکسی2 با گارانتی پارس مایکروتل گرفت
    آورد خونه دید وقتی وصلش میکنه شارژ ، دیگه صفحه از کار میفته (نشون میده ولی تاچ از کار میفته)و با در آوردن درست میشه
    برد مغازه ، مغازه دار یه شارژر دیگه که درست کار کنه بهش داد
    ولی شارژر اوریجینال گوشی نبود (خودش میگفت مال گالاکسی 1 هست)
    میخوام ببینم شارژر گالاکسی 1 و 2 فرق داره؟ شارژر اوریجینال دقیقا ولتاژ خروجی و شدت جریانش چیه؟ عکسی ازش دارید؟
    و اینکه با توجه به اینکه اوج آیفون باز بوده الان نمیتونه با آندورید کار کنه داره گوشی رو یه قیمت عالی و شرط تست میفروشه
    گوشی که هنوز 48 ساعتم از کارش نگذشته
    - به نظرتون بخرم ؟ (مخشو بزنم شاید 600 هم بده ولی بالاتر از 650 هم نمیگیرم)
    - جریان زردی صفحه و قرمزی دوربین و ... رو دقیقا توضیح میدید چی به چیه و چجوری باید تست کنم که کوچیک ترین ایرادی توش نباشه؟
    دقیقا چه چیزایی رو تست کنم؟؟
    با سپاس
    سلام عزیز
    کد*#0*# رو از سمت راست بزن
    با دقت زیاد گوشی رو بررسی کن
    از رنگها گرفته تا ویبره و دوربین
    میشه گفت این تست برای خرید کافیه البته در نظر داشته باش که بعضی از گوشی ها هم کمی داغ میکنند(البته گفته شده بخاطر این رام هست و درست میشه و معمولا تو بعضی بازی ها شدت میگیره)
    موفق باشی

10. این کاربر از den بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

دوست عزیز، به نظرم بهتر بود این مسائل رو با توجه به بررسی بسیار اجمالی و شخصیتون انقدر مفصل بیان نمیکردید. در پاسخ باید من هم چند نکته رو خدمتتون عرض کنم:

1: محل تولید گوشی تنها بر کیفیت مونتاژ اون تأثیر میذاره که در مورد محصولات برتر شرکت ها (Flagship) قطعاً کنترل کیفیت یکسانی اعمال خواهد شد چون وجهه شرکت به نحوه تولید و عرضه چنین محصولاتی وابسته است. در مورد قطعات اما هیچ تفاوتی وجود نداره، به عنوان مثال تمام AMOLEDهای سامی تو کارخونه های Suwon کره تولید میشه و فرآیند مشابه کنترل کیفیت رو طی میکنه و به صورت محلی (Local) دستچین نمیشه، این موضوع خصوصاً در مورد قطعات HiTech دیگه مثل پردازنده، حافظه و ... هم وجود داره.

2: اختلاف اصلی محصولات در رام استفاده شده است که به صورت محلی ارائه شده و شاید به علت اختلاف زمان های عرضه بهبودهایی توش اعمال بشه. بنابراین در صورت استفاده توأمان از رام مشابه، نرم افزارهای مشابه و تنظیمات یکسان دیگه اختلافی مگر به صورت موردی (به علت اشکال یک دستگاه خاص) دیده نخواهد شد.

3: بنابراین اگر شما تصور می کنید سفارش فلان کشور از بهمان کشور کیفیت بهتری داره یا به خاطر رام گوشی است یا به خاطر قاچاقچی های با کلاس و محتاطیه که از فلان کشور براشون قاچاق میاد و یا به خاطر بدشانسیه کسیه که یه محصول ایراد دار میون هزاران محصول سالم به تورش خورده.

4: دست آخر هم بهتره که نگذارید فروشندگان، گارانتیهای بیخود و دلالان با شما بازی کنند تا سود بیشتری به دست بیارن.
    سلام دوست عزیز

حرفتون رو قبول دارم

ولی یه نکته رو باید بگم که من کاری به حرف فروشنده ها یا مغازه دارها یا امثال اینا ندارم.

تمام صحبتهایی که بالا مطرح کردم نتیجه تحقیق علنی خودم از این گوشی بود.

کیفیت صفحه نمایش مدل چینی و کره ایش رو خودم با چشمهای خودم چک کردم و از نظر مقدار نور و کیفیت.مدل کره ایش کیفیت بالاتری داشت.البته نه خیلی ولی محسوس بود مخصوصا تو نمایش فیلم و عکس.

حالا دلیلشو نمیدونم شاید صفحه نمایشش خراب بوده و یا مورد دیگه ای داشته چون ما هر دو تا گوشی رو تو شرایط کاملا یکسان چک کردیم

در کل متاسفانه گالکسی اس 2 تو فروشش خرابی زیاد داشته.و همینطور مسائلی مانند پیکسل سوخته و pink spot یا همون منطقه صورتی رنگ خودمون.شاید باورت نشه ولی من این مشکل pink spot رو تقریبا تو تمام گوشیهای خریده شده تو شمال دیدم چه سفارش اروپا و چه سفارش خاور میانه ..به نظر من که مشکل نرم افزاری هستش چون امکان نداره که 90 درصد گوشیهای فروخته شده در جهان همه مشکل سخت افزاری داشته باشند.

چون همینطور که شما هم میدونید نزدیک 90 درصد گوشیهای فروخته شده در جهان این مشکل pink spot رو دارند حالا ممکنه از نظر شدت کم و زیاد داشته باشه ولی خیلی همهگیر هست تو این گوشی.پیکسل سوخته رو تا یکی دوتا میشه تحمل کرد ولی این مشکل pink spot واقعا یه مشکل حاد هستش و تمام عکسها و فیلمهایی رو که تو زمینه سفید یا مکانهای با نور کم گرفته شده رو خراب میکنه

نظر شما در موردش چیه؟

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 14-07-2011 at 20:50.

12. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    کیس یو عزیز گوشی من پشتش made by samsung زده ولی بعضی ها میگن made in china by samsung زده یعنی ممکنه گوشی من ساخت یه جا دیگه باشه مثلا مالزی یا تایلند شما اطلاعی داری؟ ممنون

14. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام
    کیس یو عزیز گوشی من پشتش made by samsung زده ولی بعضی ها میگن made in china by samsung زده یعنی ممکنه گوشی من ساخت یه جا دیگه باشه مثلا مالزی یا تایلند شما اطلاعی داری؟ ممنون
    سلام دوست عزیز

والا چی بگم من خودمم موندم داستان این نوشته پشت برچسب گالکسی چیه؟

اینکه ساخت کجاست باید بگم قطعات استفاده شده تو گالکسی همه اصل هستش و خود سامسونگ میزنه...البته فعلا

از این چشم بادومیا هیچ چی بعید نیست

ممنون و موفق باشید

16. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

قيمت بوشهر 760

18. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز

منم حرف شما رو قبول دارم و ممنون از نظری که دادید.

در مورد ضمانت نامه فارسی بله تو یک سری از گوشی ها که دوستام گرفتن هستش ولی خودمم نمیدونم چجوری و کجا باید این ضمانت نامه رو استفاده کرد.ولی جالبه که به زبان فارسی هستش

ممنون و موفق باشید
    این کارته به زبان فارسی توی تمام محصولات سامسونگ هستش.و فقط جنبه نظرسنجی از مشتریان داره.همین

20. 2 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •