دوست عزیز
این مسئله ربطی به پاور ندارد این مشگل آی سی eeprom که نمی تواند ارتباط cpu را برقرار کند که باید ریست شود و یا از نو برنامه ریزی شود که در پست بالا به آن اشاره کردم
دوست عزیز
این مسئله ربطی به پاور ندارد این مشگل آی سی eeprom که نمی تواند ارتباط cpu را برقرار کند که باید ریست شود و یا از نو برنامه ریزی شود که در پست بالا به آن اشاره کردم
امروز تماس گرفتم نمایندگی گفتن بازدید کردن از تی وی عیب هم گفتن از برد پاور هست گفتن نداریم باید از تهران بیاد برامون پرسیدم چنده گفتن 220 تومن 15 تومن هم برای عیب یابی میگرفتن .
کسی میدونه برد پاور 46f6400 چنده؟؟ نمایندگی گفت نداریم موجود باید از تهران برامون بیارن برد ایرانی داشت ماله f6450 ولی بهش نخورد.
با سلام و روز بخیر
میبخشید تلویزیون من مدل sp43t8hex/hac (پروجکشن) تنظیمات فوکوسش بهم ریخته من یادم آخرین باری که تعمیرکارش امود وارد یه صفحه شطرنجی شد و از اونجا تنظیمات شو درست کرد
ممنون میشم طریقه ورود به اون صفحه رو به من بگید
با تشکر
دوست عزیز
با کنترول دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
تذکر: به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید که باعث زیان شدید خواهید شد و می توانید از این تایپیک و جداول آن هم استفاده کنید که در سامسونگ تقریبا با هم مشترک هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من منو مخفي تلويزيون رو دست كاري كردم پورت usb از كار افتاده حتي تو قسمت منبع يا همون source هم usb نداره
بايد چيكار كنم درست شه
دوست عزیز
اول اینکه مدل تلویزیون تان را ننوشتید بعد اینکه آیا وقتی که فلش مموری را هم وصل می کنید باز هم پورت usb فعال نمی شود ؟ اگر نه ببینید در منوی مخفی چه آیتمی را دست زدید آن را به حالت اول برگردانید و اینکه معمولا با ریست فاکتوری دوباره همه چیز به حالت اول بر می گردد که آن را می توانید از همان منوی مخفی و در منوی اول آن پیدا کنیدو در آخر
توجه : هیچگاه وقتی آیتمی را نمی شناسید در منوی مخفی وارد و یا به آن دست نزنید که باعث خسارت شدید خواهید شد و حتما از کار شناسان و یا کسانی که به این امور وارد هستند کمک بگیرید.
مدل تلويزيون UAF5000 هست، دقيق نميدوم كدوم قسمت رو دست كاري كردم كه اينطوري شد. فلش هم كه وصل ميكنم باز پورت usb كار نميكنه ريست فكتوري هم كردو درست نشد
با سلام و تشکر فراروان
من یه مشکل دارم ممنونم اگه راهنماییم کنید..
من یک تلویزیون سامسونگ مدل F6400 دارم. نمیدونم چطور برم تو منو مخفیش. اخه کنترل این تلویزیون ها تغییر کرده و این کلید هایی که گفتین نداره؟؟!! و این که چطوری دیجیتال رو فعال کنم؟
منتظر جوابتون هستم
باتشکر
Last edited by kattar; 19-03-2014 at 14:50.
دوست عزیز
شما باید از کنترول معمولی و نه از لمسی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند و برای ورود به منو
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد و قبل از هر کاری از منوها یتان عکس بگیرید تا در هنگام خراب شدن بتوانید آیتمها را بر اساس آن درست کنید.
Last edited by matinpour; 20-03-2014 at 01:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)