خوب چندتا عکس بزار از تو بازی مردیم.
خوب چندتا عکس بزار از تو بازی مردیم.
بهتر بود از محیط بازی عکس میذاشتید !![]()
دوست عزیز بیشتر توضیح بده با کرک مشکل نداری مثل مشکل دوربین یا گاز ماشین از بازی پرت نشدی بیرون، سرعت بازی چطوره رو چه جزئیاتی بازی میکنی البته اگر سیستم بگی خوبی اسکرین از بازی هم بزاری خوبه مرسی .
من امروز یعنی 5 شنبه ساعت حدود 6 رفتم ولی عصر هیچ جا نداشتن
رفتم تو یک مغازه فروشندش گفت سورسش رو دارم 70 هزار تومن منم برای یارو قاطی کردم نزدیک بود دعوا بشه
رفتم انقلاب یکی گفت شنبه بیا زیر میزی بهت میدم
خلاصه ما موندیم چی کار کنیم
راستی با این سیستم میشه بازی کرد
cpu .2.2 dual core
ram .2 gig 800
vga .9500 geforce 1 gig
راستی من تا حالا ویستا نصب نکردم
شنیدم میگن بعد از نصب ویندوز حتما باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی کرک کنی
آیا راست هست
چون من دیال آپ دارم و نمیتونم
نه اینطور نیست. بازی هم خوب شما از همین سایتهای آنلاین که دارن میفروشن مثل همینجا یا حالا جاهایه دیگه که تعدادشون هم زیاده تهیه کن، هیچ فرقی ندارن باهم .
GTA IV Working Crack - by Cracking Gods
Instructions:
1 - Run the original LaunchGTAIV.exe to pass the release date check, be connected to internet
2 - Now LaunchGTAIV.exe changes to smaller size
3 - dissaalow internet access to LaunchGTAIV.exe, GTAIV.exe and RGSC.exe (rockastar games social club app)
4 - copy the cracked paul.dll into game root folder
5 - run LaunchGTAIV.exe again
6 - now Social club launches asking u to sign in
7 - start social club in offline mode
8 - the game launches
How to fix the camera shaking:
To solve the problem with the camera bug, turn down the resulution then restart the computer,and then it works, at least for 6 six friends of mine and me!
Password:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
altrnt
فروشنده ها چقدر پیشرفت کرده اند !رفتم تو یک مغازه فروشندش گفت سورسش رو دارم 70 هزار تومن منم برای یارو قاطی کردم نزدیک بود دعوا بشه
سورس
میشه بازی کرد ولی از انجایی که این مدل فکر کنم gddrii باشه زیاد جالب نخواهد بود ولی باز هم در رزولشن مناسب فریم ریت مناسبی خواهید داشت .راستی با این سیستم میشه بازی کرد
cpu .2.2 dual core
ram .2 gig 800
vga .9500 geforce 1 gig
ولی به نظر من باید تا عرضه داریور های جدید صبر کرد ! چون همه گیم های بزرگ درایور داشته اند و باید داشته باشند !
آقا چرا یکی درست و حسابی جواب نمی ده دوستانی که بازی رو نصب کردن روی چه ویندوزی ریختن کسی روی sp2 ریخته؟؟؟؟
آقا چرا یکی درست و حسابی جواب نمی ده دوستانی که بازی رو نصب کردن روی چه ویندوزی ریختن کسی روی sp2 ریخته؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)