این Mod رو شخصا تست نکردم ولی 3-4 تا دیگه Mod رو از همین سایت تست کردم همشون کار کردن.
اینو ولی تست نکردم والا چون اینترنتم دیال اپه.![]()
این Mod رو شخصا تست نکردم ولی 3-4 تا دیگه Mod رو از همین سایت تست کردم همشون کار کردن.
اینو ولی تست نکردم والا چون اینترنتم دیال اپه.![]()
دوستان یه جا توی دارک برادر هود بهم میگه برو یه عروسی..عروس رو بکش..
میرم اونجا بدبختی همه ملت اونجان! چطوری بکشمش آخه! کل ملت سالتیود میبینن منو که!
آره منم وقتی روی بالکون بودن کشتمش
خب بکشیمش که همه میریزن سرمون تابلو میشیم تو شهر!
تو حافظه ملت نمونه یه وقت!
زنم اینجاست![]()
شما یه سیو کن بکش.من که کار خاصی یادم نمیاد کرده باشم فکر کنم اگه یه بار از شهر خارج بشی و بعد برگردی یادشون بره
![]()
این دارک برادر هود اعصاب نذاشته!
میخوان امپراطور و بکشن! آقا من نمیخوام همکاری کنم..نمیشه؟
میخوام بزنم همشونو بکشم نامردا![]()
اتفاقا خوبه که امپراطور رو بکشی
اون مرحلش فوق العاده باحاله!
من اون رو جلوی جمعیت کشتم بعد بدو بدو در رفتم
برگشتم تو شهر سربازه جلومو گرفت پول دادم ولم کرد![]()
یعنی این همه خودمون رو چیز دادیمرفتیم به امپریال پیوستیم که آخر تو یه گیلد دیگه بکشیمش؟
این چیزاش واقعا بی مزس...که مثلا امپراتور رو بکشی بعد جلوتو بگیرن 100 سکه بدی بگه خب برو فقط دیگه نبینمت
یه چیز دیگه شم اصلا خوب کار نکردن روش..
مثلا این سرزمین به این بزرگی..ارتش امپراتور کلا 10 نفره!
وقتی میرفتیم با استورم کلارک ها بجنگیم مثلا 4 نفری !
یا مرحله آخرش کلا با ده نفر ارتش رفتیم به جنگ اونا!
اصلا حس جنگ دست نمیده به آدم!
این چیزاش اصلا کار نشده روش..تغییری نسبت به ابلیویون من حس نکردم...توی ابلیویون هم اخرش با مارتین که رفتیم آخرین دروازه رو ببندم...کلا اومده واسه 10 نفر داره سخنرانی میکنه!
بابا بیخیال!
اگه واقعا یه ارتش میساختن و به جنگ یکدیگه میرفتیم فوق العاده میشد این نشد جنگ که شد خاله بازی
حالا نمیدونم از نبود تکنولوژی کافیه یا ضعف سیستم کاربرها (که البته تا حالا تو هیج بازی ای تعداد زیاد نیرو یه جا دیده نشده)
همچنان بعد از یک ماه بازی سراغ داستان اصلی نرفتم
اینقدر مرحله و داستان فرعی داره که اصلاً حوصله داستان اصلی رو ندارم. هنوز هر زمان که بازی می کنم محل های جدید و دشمن های جدید کشف می کنم. خیلی جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)