برای من هم همینجوریه بعد هر بار که برنامه ها رو کیل میکنم دوباره بعد از چند دقیقه باز میشن علتش چیه؟
برای من هم همینجوریه بعد هر بار که برنامه ها رو کیل میکنم دوباره بعد از چند دقیقه باز میشن علتش چیه؟
برای همه همینطور.یک مقدار نسبتا زیادی از رام رو برنامه های سیستمی اشغال میکنه.
نه دوست عزیز user ram 320 mg . البته من پی گیر اینم یک راهی پیدا کنم این داستان تعییر بدم ولی فعلاً 320 . البته اگه این برنامه های مزاحم الکی ران نشن فضای کاملاًً مناسبیه .
علت اینه که در سیستم اندروید اصل بر آپدیت بودنه و اگر ران نشن نمیتونن آپدیت بشن البته بغیر از FB که بخاطر سیاست سونی در مورد راحت تر کردن کاربر ها برای دسترسی به فیس بوک کلاً تو همه قسمتا یک بخشی رو ربط داده به FB . آخ که تو کف اینم پاکش کنم یک نفسی بکشمممممممم
میگم این ارک یه نرم افزار داشتا پرا کس ای فیس بوق بود که داشتن اون دوران پورتش میکردن برا ایکس ده..بدون هیلتر وصل نمیشه؟
با تیتانیوم بک اپ راحت میتونی فیس بوقها و ... رو غیر فعال کنید..پلیر گوشی هم من یادمه روی x10 خیلی رم رو میگرفت جالب هم نبود..پلیر گوگل رو دریابید..سبک و کاربردیه...
یعنی منظورت اینه که سیستم عامل اندروید 200 مگ رم میخاد؟![]()
نه به این حد ولی یه تسک کیلر من استفاده میکنم به نام super task killer که وقتی همه برنامه ها رو انتخاب میکنم برای کیل کردن ،هر سری در حدود 100 مگ رام خالی میکنه حتی بیشتر.بیشترشونم برنامه های سیستمی هستن.یعنی منظورت اینه که سیستم عامل اندروید 200 مگ رم میخاد؟
آیا باریکی این گوشی کار با اون رو سخت نمیکنه؟ مثلا تو دست گرفتن ؟
با توجه به جنس و ضخامت..گذاشتنش در جیب و فشار بر اون تاچش رو خراب نمیکنه؟
می خوام این گوشی لگن رو یدم بره ( X10 )یه گوشی دیگه بگیرم اما موندم که چکار کنم حالا نظر شوما و برو بچ چیه ؟؟
گوشیهایی که در نظر دارم اینها هستن :
1 - ارک اس
2 - سنسیشن
3 - سنسیشن XE
4 - گالکسی اس 2
5 - ایفون 4
حالا شوما میگید چکار کنم دادا ؟؟؟؟
البته می دونم که جای این سوال اینجا نبود اما میخواستم که زود جواب بگیرم![]()
می خوام این گوشی لگن رو یدم بره ( X10 )یه گوشی دیگه بگیرم اما موندم که چکار کنم حالا نظر شوما و برو بچ چیه ؟؟
گوشیهایی که در نظر دارم اینها هستن :
1 - ارک اس
2 - سنسیشن
3 - سنسیشن XE
4 - گالکسی اس 2
5 - ایفون 4
حالا شوما میگید چکار کنم دادا ؟؟؟؟
البته می دونم که جای این سوال اینجا نبود اما میخواستم که زود جواب بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)