تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 284 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام، هرچند مدل gb40 عنوان بهترین رو از آن خود کرده اما زمان شارژ شدنش ۱۵ ساعت جهت ۴۰ دقیقه کارکرد است و هر بار قبل و بعد از استفاده بایستی ۳ نقطه از آن روغن کاری شود. بنابراین از خرید پاناسونیک چشم پوشیدم. فیلیپس ۴۰۱۵(کیفیت تولید نه چندان رضایت بخش) و رمینگتون ۴۵۵۵ (گزارش خرابی تنظیمات لمسی آن زیاد بوده)به باورم مناسبتر باشند به ویژه رمینگتون که دقت ۰/۴ میلیمتر را پوشش میدهد. فیلیپس ۵۲۷۰ هم با دقت ۰/۴ میتواند اصلاح انجام دهد. هر سه مدل مدت زمان شارژ شدن کامل باتری آنها حدود یکساعت است. تریمر قبلی خودم فیلیپس ۳۰۴۰ بود که مشکل باتری پس از ۷ سال پیدا کرد.
    Last edited by oregon; 12-06-2015 at 18:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان سلام
    من نزدیک به چهار سال پیش شروع به ریش زدن کردم!
    اون اوایل از ماشین دو بار استفاده کردم و پوستمو به شدت ملتهب میکرد یعنی تا سه روز قشنگ قرمز بود! (مارکشم norelco بود و سرشم سه تا دایره ای شکل)
    با این تفاسیر رو اوردم به تیغ اصلاح که تا الان ملتهب نشده پوستم ولی بعضی جاهای صورتمو چون خوب نمیزنه بیشتر میکشم و قرمز میشه یا حتی جزیی خون میاد و واقعا اعصابمو خرد کرده طوری که خیلی تیغ عوض کردم ولی باز نمیشه!
    کلا الان نمیدونم به خاطر پوست حساسمه که ماشین اینقد ملتهب میکرد؟ جوری هست که میترسم دیگه سمت ماشین برم از طرفی تیغم که اصلا منو راضی نکرده تا الان!
    دوستان راهی به نظرشون میرسه؟
    ممنون
    واقعا
    در ادامه بگم که من با ریش تراش چرخشی صورتم خیلی ملتهب میشد!
    ممکنه با فویلی هم این اتفاق بیافته؟رو lv95 چقد میشه حساب باز کرد؟
    چون نتیجه اطلاحم با ماشین ریش تراش (چرخشی) قبلا یادمه فاجعه بود! صورتم تا سه روز ملتهب و قرمز! برا همین الان یه ذره از ماشین ریش تراش واهمه دارم که برم سراغش!
    Last edited by pedram-007; 09-06-2015 at 14:29.

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد روغن زدن به ماشین اصلاح من الان بیشتر از 1 سال هست که st25 خریدم ولی تا حالا شاید 4 بار بهش روغن زدم و هر روز دارم باهاش اصلاح میکنم
    روغن نزدن نه تنها بدتر یا کندش نکرده بلکه هنوز شش تیغ میزنه در حالی که روغن میزدم پوستم حساس میشد من اصلا دید خوبی ندارم روی روغن زدن
    روی ماشین اصلاح بنظرم یجور تبلیغ هست که حتی ضرر هم داره بهر حال بعد اینهمه وقت این تجربه من بود.
    در مورد جوش زدن هم سالها پیش برا منم اینطور میشد خیلی جالب که با صابون Activex برطرف شد البته الان پوستم مشکلی نداره گفتم اگه خواستید
    امتحان کنید برای پوستهای چرب هست و خیلی تاثیر داره روی جوش صورت.

4. این کاربر از ramin vao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام .
    یه ریش تراش تریمر میخوام جنس عالی و با دوام باشه و موهایه صورت و دقیق و راحت تریم کنه ... لطفن راهنمایی کنید .
    بودجه هم تا 500 تومن

Philips StyleShaver QS6161/34 این مدل کارائیش خوبه ؟ راضی کنندس؟

یا Moser Li+Pro Mini

یا ...
    ممنون

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام به همگی
    تریمر زیر 100 تومن آیا چیزی پیدا میشه؟
    یه ریش تراش سه تیغ نورلکو دارم خط زنش خراب شده رفتم توپخونه،ساختمان آلمینیوم ،جمهوری
    خلاصه ده تا مغازه بیشتر رفتم دیگه کمترین مبلغی که برای تعمیرش گفتن 60 تومن بود زورم اومد تعمیرش کنم
    گفتم یکدونه ازین موزر های 1400 بگیرم منتهی ترسیدم چینی شو جای اصلی بهم بندازن

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام .
    یه ریش تراش تریمر میخوام جنس عالی و با دوام باشه و موهایه صورت و دقیق و راحت تریم کنه ... لطفن راهنمایی کنید .
    بودجه هم تا 500 تومن

Philips StyleShaver QS6161/34 این مدل کارائیش خوبه ؟ راضی کنندس؟

یا Moser Li+Pro Mini

یا ...
    ممنون
    به نظرم سری به مشخصات ۱۵۱۱ پاناسونیک بزنی، ضرر نداره. فیلیپس ۹۲۹۰ هم گزینه بعدی پیشنهادی است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز .
    من میخوام یه ریش تراش حدود 1 بخرم.تا بحالم فقط ژیلت استفاده میکردم.تقریبا 100 صفحه از توضیحات شما دوستانم را وقت گذاشتم و خوندم.بین دو مدل پاناسونیک l95 و براون سری 7 799c مردد هستم.
    تو سایت بیشتر پاناسونیک ترجیح میدادن و من رفتم یه نمایندگی که هم پاناسونیک داشت و براون.میگفت وسایل مصرفی براون راحتتر پیدا میشه وپاناسونیک هم گرونتر و هم سختتر پیدا میشه.
    در ضمن قیمت براون 799 رو 1050000 تومان گفته.نمیدونم گرونه یا نه؟
    اگه میشه دوستان خوبم منو راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام به همگی
    تریمر زیر 100 تومن آیا چیزی پیدا میشه؟
    یه ریش تراش سه تیغ نورلکو دارم خط زنش خراب شده رفتم توپخونه،ساختمان آلمینیوم ،جمهوری
    خلاصه ده تا مغازه بیشتر رفتم دیگه کمترین مبلغی که برای تعمیرش گفتن 60 تومن بود زورم اومد تعمیرش کنم
    گفتم یکدونه ازین موزر های 1400 بگیرم منتهی ترسیدم چینی شو جای اصلی بهم بندازن
    اگه واسه خط زدن میخوای رمینگتون ۵۰۳۰، حدود ۹۰ تومنه، اما واسه اصلاح ریش روش حساب نکن که خیلی ضعیفه و زود داغ میکنه. بیشتر طرفداراش واسه کوتاه کردن مو میخرن که از مدلهای محبوب رمینگتون محسوب میشه. خودمم به دلیل تعریف زیاد، چند سال پیش واسه صورت گرفتم که پشیمون شدم. در کل سری hc رمینگتون رو واسه موی سر طراحی میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز .
    من میخوام یه ریش تراش حدود 1 بخرم.تا بحالم فقط ژیلت استفاده میکردم.تقریبا 100 صفحه از توضیحات شما دوستانم را وقت گذاشتم و خوندم.بین دو مدل پاناسونیک l95 و براون سری 7 799c مردد هستم.
    تو سایت بیشتر پاناسونیک ترجیح میدادن و من رفتم یه نمایندگی که هم پاناسونیک داشت و براون.میگفت وسایل مصرفی براون راحتتر پیدا میشه وپاناسونیک هم گرونتر و هم سختتر پیدا میشه.
    در ضمن قیمت براون 799 رو 1050000 تومان گفته.نمیدونم گرونه یا نه؟
    اگه میشه دوستان خوبم منو راهنمایی کنید.
    احتمالا طرف میخواسته براون رو غالب کنه چون اولا براون گارانتی معتبر نداره و قلابی هم زیاد آوردند
    در ضمن قیمت 799 اصلش بدون گارانتی حدود 700 تا 750 میدن ولی با ضمانت اصلی که شرکت تهران بوران هست دیگه نیست.
    دوم اینکه پاناسونیک نمایندگی معتبرش آژند سرویس هست و همه قطعات و یدکی رو هم داره . البته به گارانتی خودش خدمات و یدکی میده.
    در کل به نظرم با خیال راحت پاناسونیک بگیر که حالا حالاها هم قطعاتش خراب نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من در اصیلاحم با lv65 یه مشکلی دارم و اون اینکه مثلا یه جاهایی از صورتمو خوب نمیزنه و باید چند بار بکشم تا کامل بزنه و بعضی از قسمت های صورتمم واقعا نمیزنه!
    من خشک اصلاح میکنم و احساس میکنم که به این خاطره که وقتی ماشینو رو پوستم میکشم رو پوستم اروم لیز نمیخوره بیاد پایین و هی تیکه تیکه میپره!
    میخواستم بدونم با ژل اصلاح درست میشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •