هیچ وقت بالاتر از اون چیزی که هستی خودت رو نشون نده!
هیچ وقت نگو من مخ فلان موضوع هستم. کلا پروفسور این موردم ...
یه موقعی پیش میاد میگن خوب این مشکل پیش اومده بیا و درستش کن...
بری که آبروت میره! نری هم آبروت میره!
اینو از من داشته باشین...
هیچ وقت بالاتر از اون چیزی که هستی خودت رو نشون نده!
هیچ وقت نگو من مخ فلان موضوع هستم. کلا پروفسور این موردم ...
یه موقعی پیش میاد میگن خوب این مشکل پیش اومده بیا و درستش کن...
بری که آبروت میره! نری هم آبروت میره!
اینو از من داشته باشین...
همشه گوشه کیف پولتون یه مقدار پول بعنوان زاپاس بزارید.
حتما یه جایی بدردتون میخوره.
سلام .
اگه خواستین سی دی رو بشکنید اول بذارینش تویِ یه کیسه پلاستیک بعد بشکنینش
اینطوری تَرکِشهاش بهتون نمیخوره.
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-01-2013 at 02:37.
آقا موقع رانندگی حواستون به این آدمای روستایی و قدیمی ای که زیاد شهر ندیدن ! باشه(البته قصد جسارت ندارم)
ولی متاسفانه موقع عبور از خیابون می پرن جولو ماشین یا بدو می کنند...خلاصه خیلی هواشتون جمع باشه...کاملا واستین تا اونا رد شن بعد به مسیرتون ادامه بدین!!!![]()
"حرف" بمبیه که چاشنیش فقط تو دل خودته، اگه حرفاتو ریختی بیرون که فبها، نریختی داغون شدی رفته پی کارش، کی و کجاش با خداست
سلام.
اگر به سلامتیتون علاقمند هستین و آدم وقت شناسی هم هستین و داشتنِ اطلاعات از محیطِ زندگیتون براتون اهمیت داره بهتون توصیه میکنم یکی از این ساعتها بخرید نصب کنید تو هالِ خونه یا تو اتاقتون و اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید یکی تو هال و یکی تو اتاقتون نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ساعت چند تا حسن داره :
کم مصرف هست و تقریباً سالی یک بار دو تا باتریِ درجه یک مثل دوراسل بیشتر لازم نداره
نشانگر ساعتش بسیار بزرگ و واضح هست
دیجیتالی هست و مثل ساعتهای مکانیکی که چرخ دنده داره نیست که صدایِ تلق تلق داره ونمیذاره بخوابین . این ساعت کاملاً بی صدا هست .
تقویم کامل هم داره (ماه - روز - هفته )
یک دماسنج دیجیتالی داره که بسیار حساس و دقیق هست و با دقتِ یک دهمِ درجه ی سانتیگراد
یک رطوبت سنج دیجیتالی هم داره با دقتِ یک دهم درصد رطوبت رو نشون میده .
حتماً میدونین که میزانِ رطوبت محیطِ زندگی یا کار نقش مهمی در سلامتی داره و اگر زیر 40% باشه خوب نیست .
قیمتش با ارز 3200 ت حدودِ 80 تومن میشه .
البته ممکنه تو ایران ارزونتر باشه.
از 118 میتونید شماره ی نمایندگیِ کاسیو رو بگیرید و زنگ بزنید ببینید تو ایران هست یا نه و قیمتش چنده
مدلش ID 16 هست.
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-01-2013 at 17:32.
در بدترین شرایط هم ناشکر نباش...مطمعن باش از تو بدترش هم هستش الان...
ســـلام
گاهی وقتها یادمون میره حرفی رو تو دلمون به کسی میزنیم بعد انتظار عکس و العمل از اون آدم داریم.طرف که تو دل ما نیست دیدم که میگما نصف سوء تفاهم ها و ناراحتی ها به خاطر حرفهای فکرنکرده و نسنجیده زدن و نصف دیگش به خاطر حرفهایی هست که باید بزنیم و نزدیم بر میگرده.
+
چند وقت پیش داشتم رادیو گوش میدادم یه بنده خدایی تو رادیو میگفت ما آدما تا بچه زبون وا کنه میشینیم کنارش هی مییگم بگو بابا...بگو مامان....بعد که بیچاره زبون وا کرد و حرف زد و به قولی شیرین زبون شد همش میگیم بچه ساکت شو.
بچه حرف نزن....این بماند که وقتی بزرگ شد خودش باید چند سال با خودش درگیر باشه که دیگه به یه سکوتی برسه که دیگه با حرفهاش باعث رنجیده خاطری کسی نشه.
حرف ها و سکوت ها رو جدی بگیریم.....(!!!!!)
هیچ وقت مراسم عروسی رو مشترک با هم نگیرین ( خانواده عروس و داماد ) . هر کس جدا بگیره بهتره .
آخرش دلخوری پیش میاد . چرا به فامیلای ما میوه تعارف نشد . چرا شام رو از میز این وریا شروع کردن و ...
( من دیدم که میگم ) .![]()
بعضی هاتون حرف های خوبی میزنین اما خیلی ها فقط نقل قول میکنن و شعار میدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)