واسه ما که توی نیرو دریایی هستیم اول اینکه یه فوتبال دستی داریم ردیف. فوتبال معمولی هم معمولا بعد از ظهر ها به راهه .روزهای تعطیل هم استخر به صورت مجانی پذیرای سربازان هستش.
واسه آوردن چیز میز تنها راه حل رفیق شدن با دژبان هاست. الان من با دژبانای دم در رفیق شدم گوشی میارم بعضی وقتا اگه لازم باشه چیزهای دیگه هم شده که آوردم. چون خودم اهل سیگار نیستم سیگار رو خبر ندارم .ولی یکی از بچه ها با یکی از این پسرهای فرمانده ها دوست بود پسره واسش ازبیرون میخرید می آورد تو!
کلا دم دژبانی رو ببینی خوبه. الان که 5 ماه از خدمت یگانیم میگذره تا حالا فقط دو بار منو گشتن!
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
همه چیز فراهمه. کولر - آبسرد کن. چایی همه ساعت حتی 3 صبح پاشو چایی بخور. هست!
قبلش گفتم. انواع و اقسام وسایل بازی و تفریحی. بستگی به یگان هم داره البته!
واسه ما بخاری نبود. از یه بخاریهای انرژی هست که رنگشون قرمزه و میگذارن تو سالن! از اونا ما تو آسایشگاهمون داریم که دیگه زمستونا باید قید پتو رو بزنی.!
از طرفی توت سفید و توت قرمز و گیلاس و انگور و سیب و اینا هست که میتونی استفاده کنی ! البته واسه ما که اینطوریه!!!!
واسه حموم رفتن چون تعداد زیاده بهترین زمان واسه رفتن ساعت 12 و 1 شب هستش. موقع های دیگه واسه ما انقدر شلوغ میشد که 2 نفره میرفتیم حموم
.gif)