دانی آلوس: می خواهم تمدید کنم ولی ..
دانی آلوس امیدوار است تا بتواند قراردادش با بارسا را تمدید کند
سایت گل- دانی آلوس،مدافع باشگاه بارسلونا هیچ شکی ندارد که به زودی قرارداد جدیدی را با سران باشگاه کاتالان به امضا خواهد رساند. این در حالی است که قرارداد کنونی او در سال 2012 به اتمام خواهد رسید.
مذاکرات بین دانی آلوس و سران باشگاه بارسلونا در ماه گذشته دنبال شد و به نظر می رسد که پیشرفتهایی نیز به عمل آمده است.
آلوس 27 ساله به خبرنگاران گفت: «نمی توانم آلوس را بدون بارسلونا تصور کنم. (اگر همه چیز دست من بود)، صد در صد برای ماندن مطمئن بودم ولی این ماجرا به هر دو طرف ماجرا بستگی دارد.»
ستاره برزیلی ادامه داد: «کاملا حس می کنم که از ارزش و احترام فراوانی در میان سران باشگاه و هم تیمی هایم برخوردارم. من شخصا هر روز به شدت تلاش می کنم تا رویایم محقق شود. رویا و خواسته ام ادامه حضورم در بارسلوناست.»
پس از افزایش فاصله بارسا و رئال در صدر جدول رقابتهای لالیگا به 7 امتیاز، آلوس در این رابطه هم به صحبت پرداخت: «رئال امتیازات خیلی کمی را از دست می دهد ولی آنها هم آدم هستند و گاهی وقتها اوضاع بر وفق مراد پیش نمی رود. صدرنشینی با اختلاف 7 امتیاز مهم نیست، چون هنوز امتیازهای زیادی برای کسب کردن پیش روست. از نظر گروهی، ما بهتر از آنها هستیم و اگر به همین ترتیب به تلاشمان ادامه دهیم، می توانیم به اهدافمان برسیم.»
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/1
Dani Alves: I can’t imagine Alves without Barça
March 1, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داوید ویا: دوره فوق العاده ای در والنسیا داشتم
پیروزی در مستایا کار آسانی نیست
سایت گل- داوید ویا ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که پیروزی در ورزشگاه مستایا در دیدار 4شنبه شب رقابتهای لالیگا کار سختی خواهد بود ولی از سوی دیگری بی صبرانه در انتظار بازگشت به مستایا است.
این ستاره 29 ساله در بازار نقل و انتقالات تابستانی، با قراردادی 40 میلیون یورویی از والنسیا جدا و به بارسا پیوست. او دوران موفقی را در 5 سال حضورش در والنسیا پشت سرگذاشت و نام خود را به عنوان یکی از موفق ترین گلزنان اروپا مطرح کرد.
بارسلونا روز چهارشنبه به والنسیا سفر خواهد کرد تا از 7 امتیاز برتری اش نسبت به رئال رده دومی دفاع کند و این در حالی است که والنسیا دیگر از کورس قهرمانی خارج شده و برای کسب سهمیه برای رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا می جنگد.
داوید ویا در صحبتهایی دراین رابطه به ای اف پی گفت: «بازی مقابل والنسیا یکی از سخت ترین بازیهای ما در لیگ خواهد بود ولی بازگشت به آنجا، به ویژه پس از دوران فوق العاده ای که در والنسیا داشتم، برای من خیلی جذاب و دلنشین است.»
داوید ویا تا به اینجای رقابتهای لالیگا 17 گل برای بارسا به ثمر رسانده است.
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/1