تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 646 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

من گلکسی اس4 دارم عالیه از همه نظر! حتی این‌همه به بدنه ایراد میگرفتند اونقدرها هم بد نیست و حتی از یه سری لحاظ بدنه پلی کربناتی (پلی کربنات نوعی پلاستیک با کیفیت) از بدنه های فلزی بهتره و اون در زمینه خش‌پذیری هست بدنه آلومینیومی HTC One و iPhone 5 زود خش میوفتند و باعث میشه تو سر قیمت گوشی بخوره، در مقایسه اس4 با وان از همه لحاظ به‌جز بدنه و اسپیکرها برتری مطلق با اس4 هست از جمله صفحه نمایش منحصربه‌فرد Full HD Super AMOLED Plus که در اس4 به کار رفته (یکی از مهمترین دلایل که اس4 گرفتم و وان نگرفتم، البته وان هم صفحه نمایش خوبی داره ولی اس4 کیفیتش رؤیایی هست!!) در زمنیه پردازشگر و گرافیک هم در بنچمارک‌ها اس4 دسته بالا رو داره (در تست AnTuTu اس4 نمره بالای 27000 گرفته و وان حدود 22000 شده)، در زمینه دوربین هم اگر به تست‌های عکاسی سایت‌های GSMArena و PhoneArena بروید در عکاسی برتری مطلق با اس4 هست و در فیلمبرداری تقریباً کیفیت یکسانی دارند به علاوه هدفون‌های اس4 بسیار با کیفیت هستند و پس از مقایسه با EarPodهای اپل پی بردیم رقیب جدی و شاید بهتر EarPod همین هدفون اس4 هست در مورد کیفیت هدفون وان اطلاعی ندارم ولی کیفیت هدفون اس4 بسیار بالاست، در زمینه امکانات جانبی هم سامسونگ امکاناتی همچون Smart Scroll، AirView، WatchON و... روی اس4 قرار داده اما برسیم به برتری های وان، اچ تی سی وان از نظر ظاهر و زیبایی برتری مطلق رو داره البته زیبایی سلیقه‌ای هست ولی با توجه به سلیقه عام گفتم البته از بدنه با کیفیت اون نباید چشم پوشید که البته این بدنه آلومینیومی باعث خش‌پذیری بدنه نیز شده و مورد دیگر در مورد وان برتری کیفیت اسپیکرهاست با توجه به فناوری BoomSound اچ‌تی‌سی این اسپیکر هم از بلندی و در عین بلندی از کیفیت کم نظیری برخوردارست و در این زمینه از اس4 برتر است. همونطور که در این مقایسه دید برتری وان تنها محدود به بدنه و اسپیکر میشود و برتری‌های اس4 در صفحه نمایش، دوربین، پردازنده و امکانات نرم افزاری فراوان است پس با توجه به این مقایسه و البته قیمت ارزان‌تر اس4 (اس4 حدود 300 تا 400 هزار تومن ارزان‌تره) بیشتر اس4 رو توصیه میکنم البته این از ارزش‌های گوشی لوکس و زیبای اچ‌تی‌سی یعنی وان چیزی کم نمیکنه.
    ممنون ازت دوست عزیز نقد بی طرفانه و خوبی بود.
    اما حالا یه چند تا سوال دارم میدونم که S4 داغ میکنه اما میخواستم بدونم با توجه به آپدیت جدید
    داغ کردنش بهتر شده؟؟(اگر نصب کردین)جنس بدنه هم برام اهمیت بالایی نداره
    در مورد لگ زدناش هم میشه توضیح بدین؟؟گفته میشه موقع سوییچ بین 4 هسته سبک و 4 هسته سنگین لگ محسوسی دیده میشه
    بازم ممنون از راهنماییتون

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من گلکسی اس4 دارم عالیه از همه نظر! حتی این‌همه به بدنه ایراد میگرفتند اونقدرها هم بد نیست و حتی از یه سری لحاظ بدنه پلی کربناتی (پلی کربنات نوعی پلاستیک با کیفیت) از بدنه های فلزی بهتره و اون در زمینه خش‌پذیری هست بدنه آلومینیومی HTC One و iPhone 5 زود خش میوفتند و باعث میشه تو سر قیمت گوشی بخوره، در مقایسه اس4 با وان از همه لحاظ به‌جز بدنه و اسپیکرها برتری مطلق با اس4 هست از جمله صفحه نمایش منحصربه‌فرد Full HD Super AMOLED Plus که در اس4 به کار رفته (یکی از مهمترین دلایل که اس4 گرفتم و وان نگرفتم، البته وان هم صفحه نمایش خوبی داره ولی اس4 کیفیتش رؤیایی هست!!) در زمنیه پردازشگر و گرافیک هم در بنچمارک‌ها اس4 دسته بالا رو داره (در تست AnTuTu اس4 نمره بالای 27000 گرفته و وان حدود 22000 شده)، در زمینه دوربین هم اگر به تست‌های عکاسی سایت‌های GSMArena و PhoneArena بروید در عکاسی برتری مطلق با اس4 هست و در فیلمبرداری تقریباً کیفیت یکسانی دارند به علاوه هدفون‌های اس4 بسیار با کیفیت هستند و پس از مقایسه با EarPodهای اپل پی بردیم رقیب جدی و شاید بهتر EarPod همین هدفون اس4 هست در مورد کیفیت هدفون وان اطلاعی ندارم ولی کیفیت هدفون اس4 بسیار بالاست، در زمینه امکانات جانبی هم سامسونگ امکاناتی همچون Smart Scroll، AirView، WatchON و... روی اس4 قرار داده اما برسیم به برتری های وان، اچ تی سی وان از نظر ظاهر و زیبایی برتری مطلق رو داره البته زیبایی سلیقه‌ای هست ولی با توجه به سلیقه عام گفتم البته از بدنه با کیفیت اون نباید چشم پوشید که البته این بدنه آلومینیومی باعث خش‌پذیری بدنه نیز شده و مورد دیگر در مورد وان برتری کیفیت اسپیکرهاست با توجه به فناوری BoomSound اچ‌تی‌سی این اسپیکر هم از بلندی و در عین بلندی از کیفیت کم نظیری برخوردارست و در این زمینه از اس4 برتر است. همونطور که در این مقایسه دید برتری وان تنها محدود به بدنه و اسپیکر میشود و برتری‌های اس4 در صفحه نمایش، دوربین، پردازنده و امکانات نرم افزاری فراوان است پس با توجه به این مقایسه و البته قیمت ارزان‌تر اس4 (اس4 حدود 300 تا 400 هزار تومن ارزان‌تره) بیشتر اس4 رو توصیه میکنم البته این از ارزش‌های گوشی لوکس و زیبای اچ‌تی‌سی یعنی وان چیزی کم نمیکنه.
    s4 بدنه اش زود نمیشکنه؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان فرق اندروید 2.3 با مثلا اندروید 4 توی چیه ؟
    تا 300 تومن چه گوشی اندرویدی پیشنهاد میدید ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اندورید 4 جدید تر و به روز تر از اندورید 2.3 هست دیگه! مثله فرق بین ویندوز 8 و 8.1 (مثال نزدیک تر این گیر نیاوردم)
    بعضی نرم افزارها و بازی ها اندورید 4 و به بالا اون ها رو support می کنه و اگه گوشیتون اندرویدش 2.3 باشه نمی تونید اون ها رو نصب کنید. همینطور امکانات بیشتر داره و جذاب تر هم هست.

5. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فرق در نرم افزار های قابل استفاده و منو ی کاربری اونه!
    گوشی galaxy pocket میتونه انتخاب خوبی باشه
    لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

7. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ازت دوست عزیز نقد بی طرفانه و خوبی بود.
    اما حالا یه چند تا سوال دارم میدونم که S4 داغ میکنه اما میخواستم بدونم با توجه به آپدیت جدید
    داغ کردنش بهتر شده؟؟(اگر نصب کردین)جنس بدنه هم برام اهمیت بالایی نداره
    در مورد لگ زدناش هم میشه توضیح بدین؟؟گفته میشه موقع سوییچ بین 4 هسته سبک و 4 هسته سنگین لگ محسوسی دیده میشه
    بازم ممنون از راهنماییتون
    S4 رو گرفتم اولش خیلی زود داغ میکرد اما پس از دریافت یک آپدیت 380 مگابایتی از طرف سامسونگ این مشکل تا حد زیادی حل شد البته داغ کردن هنگام بازی‌های گرافیکی در تلفن‌های هوشمند کاملاً یک امر طبیعی هست بنده منظورم از داغ کردن در استفاده‌های روزمره مثل وبگردی و تماشای ویدیوهای HD هست، این لگ زدن اصلاً چیزی نیست که محسوس باشه این همه هم بهش ایراد میگرفتند من خودم به شخصه بعد از چندین بار تست متوجه این لگ شدم و در دفعات اول تست متوجه اون نشدم (این لگ عمدتاً در هنگام اجرای گیم های سنگین با دیتا که عمدتاً حجمشون بالای 1 گیگ هست دیده میشه و در گیم های سبک مثل Angry Birds و Temple Run 2 دیده نمیشه) البته این مشکل هم احتمال داره با آپدیت کرنل لینوکس به عنوان هسته اصلی سیستم عامل اندروید حل بشه (احتمال 99 درصد این مشکل به طور کامل در اندروید 5 حل خواهد شد) البته من خودم پولم نمیرسید و الا مدل I9505 با پردازنده Snapdragon 600 رو میگرفتم؛ درسته که Exynos 5 Octa قویتره اما این 10 تا 15 درصد قدرت بیشتر ارزش این دردسرها رو نداره البته خدمتتون عرض کردم تمامی این مشکل ها با آپدیت قابل‌حل هستند. اگر این مشکل سوئیچ بین هسته‌ها در اندروید بعدی حل بشه شاهکار میشه! مطمئناً هم قدرت پردازنده ارتقا می یابد و هم اونطور که در سایت‌های خارجی خوندم عمر باتری امکان دارد تا 30 درصد افزایش پیدا میکنه که در اینصورت مطمئناً از Snapdragon 600 بهتر خواهد بود اما احتمال 1 درصد هم وجود داره که این مشکل حل نشه اما اگر هم حل نشه اونقدرها محسوس نیست (این‌ها همه تبلیغات منفی علیه کمپانی کره‌ای بودن برای خراب کردن این شرکت) بالاخره انتخاب نهایی بین I9500 و I9505 با خود شماست.
    Last edited by Faramarz-1; 27-06-2013 at 21:05.

9. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

s4 بدنه اش زود نمیشکنه؟
    بستگی داره از چه ارتفاعی رها بشه! در تست مقاومت تا افتادن از ارتفاع نزدیک 2 متری دووم آورد ولی در تست سقوط از ارتفاع 3 متری! مقاومت آیفون 5 بیشتر بود و اس4 شکست. البته من موندم کدوم عاقلی در زندگی روزمره از ارتفاع 3 متری گوشیش رو میندازه؟ در تست مقاومت صفحه نمایش هم موفق بیرون آمد و پس از رد شدن یک ماشین 1 تنی از روی صفحه اش همچنان سالم بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بستگی داره از چه ارتفاعی رها بشه! در تست مقاومت تا افتادن از ارتفاع نزدیک 2 متری دووم آورد ولی در تست سقوط از ارتفاع 3 متری! مقاومت آیفون 5 بیشتر بود و اس4 شکست. البته من موندم کدوم عاقلی در زندگی روزمره از ارتفاع 3 متری گوشیش رو میندازه؟ در تست مقاومت صفحه نمایش هم موفق بیرون آمد و پس از رد شدن یک ماشین 1 تنی از روی صفحه اش همچنان سالم بود.
    از روی s3 یکی از دوستام ماشین رد شد گوشیش داغون شد ولی فکر کنم بازم کار میکرد
    چند جا دیدم که گوشه ی s3 ضربه خورده هست! حالا نمی دونم s4 اینطوری هست یا نه.

راستی چرا بدنه پلاستیکی بده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از روی s3 یکی از دوستام ماشین رد شد گوشیش داغون شد ولی فکر کنم بازم کار میکرد
    چند جا دیدم که گوشه ی s3 ضربه خورده هست! حالا نمی دونم s4 اینطوری هست یا نه.

راستی چرا بدنه پلاستیکی بده؟
    بله بدنه اس3 مشکلاتی داشت در طراحی و بدنه احتمال زیاد علت عدم مقاومتش هنگام عبور ماشین از روش طراحی نا مناسب و برآمدگی پشت گوشی بوده که این مشکل طراحی در اس4 حل شده همین طراحی نامناسب باعث شده بود که صفحه هم با وجود داشتن شیشه مقاوم Gorilla Glass 2 به دلیل این نوع طراحی و جذب ضربه به مرکز تلفن صفحه زودتر بشکنه البته این مشکل در اس4 تا حدود زیادی حل شده و نوعی طراحی شده که جذب ضربه به مرکز تلفن رو به حداقل رسوندن. ویدیوهای این تست‌هایی که عرض کردم در یو*تیوب هست میتوانید مشاهده‌شان کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله بدنه اس3 مشکلاتی داشت در طراحی و بدنه احتمال زیاد علت عدم مقاومتش هنگام عبور ماشین از روش طراحی نا مناسب و برآمدگی پشت گوشی بوده که این مشکل طراحی در اس4 حل شده همین طراحی نامناسب باعث شده بود که صفحه هم با وجود داشتن شیشه مقاوم Gorilla Glass 2 به دلیل این نوع طراحی و جذب ضربه به مرکز تلفن صفحه زودتر بشکنه البته این مشکل در اس4 تا حدود زیادی حل شده و نوعی طراحی شده که جذب ضربه به مرکز تلفن رو به حداقل رسوندن. ویدیوهای این تست‌هایی که عرض کردم در یو*تیوب هست میتوانید مشاهده‌شان کنید.
    مشکل گرم شدن چطور حل میشه؟
    به نظرت صبر کنی و وایسا مدل Active رو بگیری بهتر نیست؟ مدل LTE چطوره؟ البته این مدل ها cpu شون 4 هسته ایه! ولی s4 هشت هسته ایه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •