چرا این همه مپ ها کمه؟ همش سه چهارتا ؟ ایدی منم persian stark هست
چرا این همه مپ ها کمه؟ همش سه چهارتا ؟ ایدی منم persian stark هست
مگه wow که 20 نوع مپ داشته باشه کلا یه نوع مپ اصلی داره دیگه مث دوتا
وای خدا عجب تازه شد 1000 مگ ؛ 180 مگ فقط رفته ! گیگ مونده اونم با سرعت 10 کیلوبایت تا فردا صبح هم روشن باشه فکر نکنم تموم شه !!
دوستان راستی یه سوال : من الان اینو که نصب کردم رو لپ تاپم و بعد آپدیتش تموم شد میتونم بریزم رو کامپیوترم هم بازی کنم ؟ یا باید حتما نصب بشه ؟
از ساعت 12 شب تا 4 صبح با سرعت خوبی آپدیت می کنه اون موقع بزار
فک کنم بشه منم همچین قصدی رو دارم
راستی بچه ها من کلا عاشق میج ام چه دوتا چه wow چه لول اما اینجا فعلا فقط دارم اش پلی می کنم تا یه میج دور حسابی آزاد کنم
تو دوتام بیشتر با روبیک و لینا و لیون بازی می کردم
نظرم بین ولدمیر و کریتوش بود اما این ویگر یه بازی افتاد جلوم دهنم و سرویس کرد چه اسپلای شاخی داره :|
حالا شما بین ولدمیر و کریتوس و ویگر یا هیرو ی که من نمی شناسم به جز آن اصلا ازش خوشم نمیاد کدوم میج رو پیشنهاد میدین ؟
آموزش دانلود با حد اکثر سرعت دانلود در همه ی ساعات روز از لانچر (تو یه فروم خارجی دیدم واسه من کار کرد):
1- از تو لانچر allow peer to peer transfer رو غیر فعال کنید
2- انتی ویروس و فایر والتون رو غیر فعال کنید
3- اگه نرم افزار Pando Media Booster رو دارید پاکش کنید
4- Internet Explorer رو بعنوان مرورگر پیشفرض سیستم انتخاب کنید
5- برید تو Internet Options و از تب ُSecurity تیک Enable Protection Mode رو بردارید
6- تو تب Privacy اسلایدر رو روی Accept All Cookies قرار بدید
7- سیو کنید و LoL رو as Admin اجرا کنید
![]()
Last edited by ezio7; 10-02-2013 at 13:33.
مرسی ما که تا حالا 7kb آپدیت کردیم
آپدیت بعدی بیاد تست کنیم
ای بابا این راهتو رفتم از اول اومد آپدیت 180 مگ رفته بود ها دوباره شد 1180 مگ ای خدا سرعت هم تغییری نکرد !
پس تنها راهت اینه که شب دانلود کنی ساعت 2 تا 10
مال که من که نمیشه آخه مال من مال 2 سال پیشه ستاپش !!
دوباره رفتم از سایتش دانلود کردم دیگه ببینم چی میشه فعلا که 3300 مگ هست تا الان 200 مگش رفته سرعت هم خوبه 80 هست انشاالله تا صبح دانلود میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)