راسته که میگن اگه آندروید مارکت ورژن جدیدشو بزنی میتونی باهاش کار کنی
در ضمن این سانوژن آندروید مارکت نداره از گجا پیدا کنم
راسته که میگن اگه آندروید مارکت ورژن جدیدشو بزنی میتونی باهاش کار کنی
در ضمن این سانوژن آندروید مارکت نداره از گجا پیدا کنم
از دوستان تاحالا کسی موتوگینگرو فلش زده؟من فلش زدم رو آرم موتورولا گیر میکنه.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
به به هادی جان تبریک اتریکس خریدی؟ ما همون دیفای رو هم از دست دادیم ! یکی از رفقا اومد ازش خوشش اومد دادم بهش البته اونم جیبمو ساپورت کرد
الان ex 115 گرفتم از دیفای هم بهتره اصلا یک فاز دیگه میده !! هر روز باهش فوتبال میزنم آخ نمیگه
شاید اگه دیفای+ اومد بخرمش ولی الان پول جمع کردم واسه ایفون 5 که اومد برم تو کارش
به بچه های گروه ex115 هم سری بزن
کسی لینک گالری دیفالت گوشی رو داره؟؟؟
سیانوژن ریختم از گالریش خوشم نمیاد...
آموزش فعال سازی مولتی تاچ دیفای در رام سیانوژن ورژن RC 1.5 :
برای این کار باید برنامه Terminal Emulator رو از منوی اصلی گوشی باز کنید و در اون عبارت زیر رو وارد کنید و اینتر رو بزنید :
su
setprop persist.sys.multitouch 5
بعد از این کار گوشی رو یک بار ریستارت کنید و از مولتی تاچ همیشگی لذت ببرید...
توجه: این کار فقط در رام سیانوژن و اونم فقط روی ورژن RC 1.5 قابل انجام هست.
\
مرسي احمد جان . ايشالا نصيب شما هم بشه .![]()
ex115 هم چشم .
سلام دوستان
مشكل من هنوز پابرجاست و حداقل تو اين فروم حل بشو نيست مطمننا
چطور ميتونم دوباره 2.1 رو گوشي بريزم ؟ بايد چه كاركنم شايد راهي پيدا بشه
گوشي هنوز باطري رو نميشناسه و هر چقدر رامم عوض كردم فايده نداشته و رو ارم موتو گير ميكنه
Last edited by beckham7; 17-09-2011 at 09:58.
داداش با باطری شارژکن اکسترنال شارژ کردی ببینی باطری رو میشناسه یا نه؟
و اگه رو آرم موتورولا گیر کرده باید یه بار full wipe کنی تا گوشی بالا بیاد و اگه موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 از full sbf فلش زده باشی اونوقت دیگه نمیتونی برش گردونی به ورژن پایین باید موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 با fixed sbf و nandroid backup فلش میزدی
به اینجا هم یه کوچولو نگاه کن شاید به دردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vahid_defy; 17-09-2011 at 10:52.
باتري رو از همون ثانيه اول كه اينجور شد با شارژر اكسترنال خاستم شارژ كنم ولي اصلا شارژش نميكنه چندباري هم كه شارژش كردم با منبع (بردم پيش موبايلي)بوده و لا غير
اون چند دفعه اول كه به شارژر خرچنگي زدم مطمئنم باتري مشكلي نداشته ولي شارژش نميكرد بدشانسي منه ديگه
الانم باتري رو حالت بوت ميشناسه و فلشم ميزنم مشكل نداره اما موقعي كه به شارژ ميزنم علامت؟ رو باتريه و نميشناسش و گوشي هم كه وقتي روشنش ميكنم رو علامت موتورولا گير ميكنه هزار با هم وايپ و كش كردم
الان مشکل شما رو تو فروم xda مطرح کنم حتما جواب میگیریم، لینک پستی که اونجا میذارم رو برات پ.خ میکنم. نگران نباش حتما اونا میتونن یه راه حلی برات پیدا کنن.![]()
اینم آی دی منه ادم کن بیشتر راجع به مشکلت حرف میزنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)