باید از INSERT استفاده کنید 0 خودش کار دیگه ای انجام میدهروی کیبورد من که فراسو هست دکمه اینسرت روی 0 هست اینجوری نوشته Ins
باید از INSERT استفاده کنید 0 خودش کار دیگه ای انجام میدهروی کیبورد من که فراسو هست دکمه اینسرت روی 0 هست اینجوری نوشته Ins
گفتم که رفتم دیدم فقط دسته یک کار میکنه دوستان فقط ini دسته خودشون رو گذاشتن که یه دسته ای هست
برای دو دسته موجود نیست آموزش تنظیمش هم نیست(سیم دسته یک کوتاهه میخوام با دسته دو بازی کنم
ممنون بچه ها! کرک رو ریختم بازی رو تموم کردم. فقط دوتا مسئله!من چپتر 14 هستم اونجایی که باید بریم قرضمون رو به اون مرد عینکیه پس بدیم اما من وقتی جلوی در میرم هیچ کاری نمیکنه!
1. Extra ها باری من باز نمیشه...نه مجله ها و نه Artworkها. فقط Wanted Poster ها باز میشه.
2. داستان کامل بازی از کجا گیر میاد؟ چون من دقیقا آخرش نفهمیدم چی شد!! 2-3 تا چیز برام مبهم بود. ممنون.
]
فکر کنم اگر اینکارو کنید درس شه
اول num lock رو خاموش کنید و صفر (insert) رو بزنید بعد از دکمه های سمت چپ استفاده کنین یا num رو روشن کنین و از همونا استفاده کنین![]()
کسی کمک نمیکنه؟
بابا جان مسیر نصب بازی بازی رو بالاخره یه جا نصب کردی دیگه اونجا یه فولدر به اسم pc هست وارد شو پوشه رو بریز توی پوشه dlcs اگه پوشه ای به اسم dlcs نداری دستی بساز و اون پوشه انتقام جیمی رو بریز توش اسمش رو تغییر نده اسم پوشه رو.
اواخر این پست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدم کشیه سفارشی ؟ مثه هیتمن ؟ یا اینکه یکی وسط خیابونه باید بکشیش؟-60 تا مرحله جدید! یه سری ماشین دزدیه، یه سری آدم کشی سفارشیه!، یه سری بادی گاردیه، از این تریپ مراحل!
400 مگه اون وقت 60-70 تا مرحله داره ؟؟؟
پدر جان خدا عمرت بده
این کارو کردم بعدش چیکار کنم؟
رفتم تو بازی چیز جدیدی ندیدم توش
کمک کن
برای سیو 100 درصد باید بازیو هارد بازی کنید
50 تا مجله تو بازی هست که باید اونارو پیدا کنید
159 تا پوستر هم در سطح شهر هست که باید پیدا کنید
اونوقت میشه 100 درصد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)