دقیقا نکته ای که به ذهنم اومد همین بود....میتونه بال چپ بازی کنه
دقیقا نکته ای که به ذهنم اومد همین بود....میتونه بال چپ بازی کنه
دقیقا منم میخواستم به همین نکته اشاره کنم. بعد از اینکه مشخص شد شیرازه ی تیم ویگان پاشیده، به نظرم فرگوسن برباتف رو صرفا برای افزایش تعداد گلهاش و کورس آقای گلی به زمین فرستاد (شاید هم اصلا به درخواست خود برباتف این تعویض صورت گرفت) ولی تو صحنه ی گل سوم خیلی از خود گذشتگی کرد که توپو خودش نزد و به رونی پاس داد. اگه مثلا اون صحنه به جای برباتف، نانی قرار داشت صد در صد مطمئن بودم که خورگی میکنه و توپو پاس نمیده تا خودش گل بزنه.
+
بازی جان اوشی خیلی بد بود.باید بعد از خداحافظی گری نویل یه فکری به حال جانشین مطمئنی برای رافائل بشه. اصلا انگار بلد نبود تو اون پست بازی کنه.
+
تکروی های نانی هم تو این بازی و هم در بازی با مارسی اعصابمو خورد کرد.
موفق باشین.
89/12/8
چلسی و یونایتد درکمین برای جذب سرخیو راموس
سران دو تیم قدرتمند انگلیسی در صدد به خدمت گرفتن مدافع اسپانیایی رئال برآمده اند
سایت گل- سران دو باشگاه چلسی و منچستریونایتد به دنبال آن هستند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی برای خرید سرخیو راموس، مدافع رئال مادرید وارد عمل شوند
سران شیاطین سرخ هنوز جانشین ایده آلی برای گری نویل که اخیرا با فوتبال خداحافظی کرد نیافته اند.
از سوی دیگر شنیده می شود که ژوزه بوسینگوا نیز در آستانه جدایی از استمفورد بریج است و طبق گزارش منتشره در پیپل، سرخیو راموس که شنیده می شود رابطه ایده آلی با مورینیو ندارد، ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستانی از رئال جدا شود.
سران باشگاه میلان هم تمایل زیادی برای جذب راموس دارند.
موقع این صحنه من گفتم دیگه اورا از دست رفت واسه بازی های بعدی
//
راجع به راموس هم فکر کنم کاملا غیر واقعی باشه این حرف ها. ما رافائلی رو داریم که میتونه تا مدت ها ما رو بی نیاز کنه و حیفه بره رو نیمکت. زمانی هم که نیست میشه با همین اوشی و براون سر کرد!
اگه قراره بازیکن بخریم اولویت با مناطق دیگست.
سایت گل چرت زیاد میگه...اینجور خبرا جنبه ی واقعی نداره....فقط میخوان عکس العمل هوادارها و سران 2باشگاه رو ببینند
وستهام چه شاخی شده!!3-1 لیورپول رو زد!
بیرمنگهام قهرمان کارلینگ کاپ شد
زرشک
ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮﻱ ﺍﻳﻦ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻫﺎ ﺍﺩﻡ ﻧﻮﺏ ﻭ ﺩﺍﻏﻮﻥ ﺯﻳﺎﺩ ﺷﺪﻩ ـ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻧﺒﻮﺩﻣﺎ :ﺩﻱ ....
ﺧﻮﺑﻴﺪ ﺑﺮﻭﺑﭻ ـ ﭼﻪ ﺧﺒﺮﺍ ﺍﺯ ﻟﻴﮓ؟
جدا" آرسنال باخت ؟ :o ...
+
به نظر من ما به دفاع راست نیاز ضروری نداریم و فعلا اولویت وسط زمین باید باشه جایی که باید یکی رو به عنوان جانشین اسکولز بیاریم چون جدا" بین هافبک هامون به جز اندرسون اونم یخورده دیگه کسی خلاقیت نداره البته گیبسون هم بدک نیست ...
ممنون ... تو چطوری ؟ ... هیچی دیگه طبق معمول قهرمانی یونایتدﺧﻮﺑﻴﺪ ﺑﺮﻭﺑﭻ ـ ﭼﻪ ﺧﺒﺮﺍ ﺍﺯ ﻟﻴﮓ؟![]()
ﻣﻦ ﻛﻪ ﻣﺨﻠﺼﻢ :ﺩﻱ ... ﺑﺎ ﻣﻦ ﺷﻮﺧﻲ ﻧﻜﻦ ﻣﻴﻼﺩ ﺟﻮﻥ :ﺩﻱ ...ﭼﻠﺴﻲ ﺑﺎ ﺩﺍﺑﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻣﻴﺸﻬﻬﻬﻬﻬﻬﻪ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)