تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 827 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه Quan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام Western Digital External My Book Essential 1TB بگيرم يا Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 1TB ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام Western Digital External My Book Essential 1TB بگيرم يا Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 1TB ؟
    سلام
    وسترن رو بخر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    عکس دیده نمیشه
    با عرض معذرت مجددا پيام را قرار مي دهم

با سلام- بنده يك هارد اكسترنال MAXTOR-ONE TOUCH4MINI خريداري نموده ام كه حاوي 200 گيگابايت اطلاعات مي باشد كه بعد از اتصال به كامپيوتر پيغام زير ظاهر مي شود و در نتيجه بعد از اين پيغام درايو هارد توسط كامپيوتر شناسايي مي شود ولي دسترسي به اطلاعات هارد امكان پذير نمي باشد. با توجه به اهميت اطلاعات درون هارد ، ترجيح مي دهم تا جايي كه امكان دارد از فرمت كردن آن جلوگيري نمايم

در ضمن بنده SOURCE درايور اين هارد را در اختيار ندارم. خواهشمندم مشكل بنده را مرتفع نمائيد
    البته نمي دانم چرا وقتي مجددا هارد را به كامپيوتر وصل نمودم با اينكه درايور هارد را شناخت ولي اين دفعه بجاي پيغام بالا كه عكس آن را قرار دادم ، پيغام زير ظاهر شده است

Last edited by 23292329; 07-08-2011 at 09:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض معذرت مجددا پيام را قرار مي دهم

با سلام- بنده يك هارد اكسترنال MAXTOR-ONE TOUCH4MINI خريداري نموده ام كه حاوي 200 گيگابايت اطلاعات مي باشد كه بعد از اتصال به كامپيوتر پيغام زير ظاهر مي شود و در نتيجه بعد از اين پيغام درايو هارد توسط كامپيوتر شناسايي مي شود ولي دسترسي به اطلاعات هارد امكان پذير نمي باشد. با توجه به اهميت اطلاعات درون هارد ، ترجيح مي دهم تا جايي كه امكان دارد از فرمت كردن آن جلوگيري نمايم

در ضمن بنده SOURCE درايور اين هارد را در اختيار ندارم. خواهشمندم مشكل بنده را مرتفع نمائيد
    البته نمي دانم چرا وقتي مجددا هارد را به كامپيوتر وصل نمودم با اينكه درايور هارد را شناخت ولي اين دفعه بجاي پيغام بالا كه عكس آن را قرار دادم ، پيغام زير ظاهر شده است

سلام
    من حدس ميزنم كه هاردتون با پسورد گزاري قفل شده ، پيشنهادم اينه كه برنامه مربوطه رو نصب و اجرا كنين و پسورد رو وارد كنين كه احتمالا يه CD داره يا در خود هارد موجوده !!!

پيشنهاد ديگه هم اين هست كه دگمه browse رو بزنيد و از مسير گفته شده فايل mxopswd.sys رو پيدا و فراخواني كنين . اگر هم اين فايل در مسير گفته شده موجود نبود بهتره كه هارد اينترنال نه اكسترنال رو يه سرچ كنين تا فايل رو پيدا كنين .

ولي من تقريبا مطمئن هستم كه بايد اول برنامه رو نصب كنين و سپس پسورد وارد كنين.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من حدس ميزنم كه هاردتون با پسورد گزاري قفل شده ، پيشنهادم اينه كه برنامه مربوطه رو نصب و اجرا كنين و پسورد رو وارد كنين كه احتمالا يه CD داره يا در خود هارد موجوده !!!

پيشنهاد ديگه هم اين هست كه دگمه browse رو بزنيد و از مسير گفته شده فايل mxopswd.sys رو پيدا و فراخواني كنين . اگر هم اين فايل در مسير گفته شده موجود نبود بهتره كه هارد اينترنال نه اكسترنال رو يه سرچ كنين تا فايل رو پيدا كنين .

ولي من تقريبا مطمئن هستم كه بايد اول برنامه رو نصب كنين و سپس پسورد وارد كنين.
    سلام. ممنونم از جوابتان. اما پسوردي براي هاردم نداده ام. برنامه maxtor manager را هم نصب مي كنم كه موفق به حل مشكل نشده ام. با تشكر از توجه شما لطفا راهنمايي نمائيد

داره خودمونی میشه jamisem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ata.royalfalcon جان جواب مارو ندادی!!!
    در باره هارد توشیبا لطف کن یه سری به پست قبل من بزن یه بررسی کن جوابم رو بده ممنون داداش
    Last edited by jamisem; 07-08-2011 at 12:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. ممنونم از جوابتان. اما پسوردي براي هاردم نداده ام. برنامه maxtor manager را هم نصب مي كنم كه موفق به حل مشكل نشده ام. با تشكر از توجه شما لطفا راهنمايي نمائيد
    سلام
    والا دقيقاً نميدونم چه اتفاقي براي هاردتون افتاده و آخرين بار چي كاري باهاش كردين . ولي طبق اون پيغام ، دنبال فايلي به نام mxopswd.sys ميگرده كه پيدا نميكنه . ظاهرا بطور پيش فرض اين فايل بايد در مسير زير باشه .

C:\PROGRAM FILE\MAXTOR\DRIVERS\SECURITY

به نظرم بهتره كه در قدم اول اين فايل رو پيدا كنين و مسير صحيح اين فايل رو در پيغام زير وارد كنين تا ببينيم آيا مسئله حل شدني هست يا خير . مخصوصا اينجاست كه به جاي PROGRAM FILE نوشته progra~1

Last edited by ata.royalfalcon; 07-08-2011 at 12:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    والا دقيقاً نميدونم چه اتفاقي براي هاردتون افتاده و آخرين بار چي كاري باهاش كردين . ولي طبق اون پيغام ، دنبال فايلي به نام mxopswd.sys ميگرده كه پيدا نميكنه . ظاهرا بطور پيش فرض اين فايل بايد در مسير زير باشه .

C:\PROGRAM FILE\MAXTOR\DRIVERS\SECURITY

به نظرم بهتره كه در قدم اول اين فايل رو پيدا كنين و مسير صحيح اين فايل رو در پيغام زير وارد كنين تا ببينيم آيا مسئله حل شدني هست يا خير . مخصوصا اينجاست كه به جاي PROGRAM FILE نوشته progra~1

با سلام و تشكر از پاسخ شما- وقتي هارد را روي كامپيوترهاي ديگري امتحان مي كنم پيغام دوم j:\is not accssible... را مي دهد و پيغام اول ديگر ظاهر نمي شود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ata.royalfalcon جان جواب مارو ندادی!!!
    در باره هارد توشیبا لطف کن یه سری به پست قبل من بزن یه بررسی کن جوابم رو بده ممنون داداش
    سلام
    اگر جاي شما بودم اول از همه مشخصاتو بررسي ميكردم هركدوم كه بهتر بود همونو بر ميداشتم ، مثلا

1. مشخصات فني از قبيل آيا RPM هارد 5400 دور هست يا 7200 دور . آيا cach اون به چه مقداري هست البته در مورد كش هارد اطلاعات چندان زيادي در سايت ها نميدهند . البته ساير مشخصات هم بايد در نظر گرفته بشه مثلا زيبايي ظاهر و اينكه زود خط و خش نيافته و بعضي ها هم براي اشانتيون كيف مخصوص هارد رو هم باهاش ميدن !!!

2. نوع گارانتي ، بديهي هست كه گارانتي معتبر بسيار بهتر از گارانتي هاي متفرقه هستند.

3. نحوه ساپورت در سايت سازنده ، مثلا با توجه به اينكه تخصص اصلي كمپاني وسترن ، هارد و ساير تجهيزات مرتبط با ذخيره سازي هست ، نه تنها تنوع بي نظيري در محصولات وجود دارد بلكه ساپورت كاملي در سايت وسترن موجود هست . مثلا سوال و جواب درباره نحوه راه اندازي براي انواع مدلهاي هارد ، رفع مشكلات احتمالي ، انواع نرم افزار و آپديت هاي مرتبط و ....
    الان هم سايت توشيبا رفتم ظاهرا هارد اكسترنال فقط پرتابل مدل Canvio هست و اكثرا توليدش هارد اينترنال هست كه ساير برندها ازش استفاده ميكنن مثلا تا اونجايي كه ميدونم هارد transcend از هارد اينترنال توشيبا استفاده ميكنه . البته من نميخوام توشيبا رو زير سوال ببرم !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه نمونه : من هارد سيگيت مدل گوفلكس دارم كه نرم افزارش اتفاقي بر اثر فرمت پاك شد و من نتونستم از سايت سيگيت دانلود كنم كه يكي از دوستان زحمتشو كشيدن و آپلود كردن . اين يعني چي ؟؟؟؟؟
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-08-2011 at 13:12.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه king_no1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام به همه شما دوستان عزیز
    من یک عارد اکسترنال ا ترا مدل My Passport Essential SE (USB 3.0 دارم که متاسفانه بار اولی که به لب تاپ وصلش کردم تمام نرم افزارعای روی اونو پاک کردم میتونین بفرمائین چه طور دوباره اونا رو تهیه کنم مخصوصا نرم افزار گداشتن پسورد رو که خیلی لازم دارم.

ممنون میشم راعنایی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •