تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 449 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این گزینه remember my answer که شما میگی نیست تو گزینه ها.always trust this file هم میزنم باز میپرسه.تو قسمت +D هم این برنامه تو لیست tusted هست.ولی باز میپرسه.
    سلام

در پست قبلیتون شما دقیق مشکلتون را طرح نکردید، و من هم کلی جواب دادم.... ولی با توجه به این پست که میفرمایید گزینه remember my answer وجود نداره و گزینه always trust this file را میزنید.... بنابراین مسئله مشخص میشه:

شما منظورتون این پیغام کمودو هست:

راه حل: وارد +D بشوید و قسمت Defense+ Settings و سربرگ Sandbox Settings تیک اون قسمتی را که در عکس نشون دادم را بردارید و بعد OK کنید.

این عکس:

2. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز درست شد.حالا تیک این گزینه که برداشتم چی هست؟از لحاظ امنیتی کار درستی هست که تیک رو برداشتم؟

4. این کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون دوست عزیز درست شد.حالا تیک این گزینه که برداشتم چی هست؟از لحاظ امنیتی کار درستی هست که تیک رو برداشتم؟
    سلام

خواهش میکنم؛؛

دوست عزیز مطمئن باش اگه برداشتن اون تیک مشکلی از لحاظ امنیتی ایجاد میکرد اصلاً به شما توصیه نمیکردم که این کارو بکنید. برداشتن اون تیک نه تنها مشکلی نداره بلکه برای اینکه به بهترین تنظیمات کمودو هم برسیم حتماً باید اون تیک را بردارم.... با برداشتن اون تیک کمودوتون حرفه ای تر شده.

6. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    جریان CIS 5.5 چیه که توی بعضی سایتا هست ولی توی سایت کومودو نیست؟!

8. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه E.K.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تو آسمونا

پيش فرض

سلام
    جریان CIS 5.5 چیه که توی بعضی سایتا هست ولی توی سایت کومودو نیست؟!
    جریانش اینه

با خود کومودو میتونی آپدیت کنی

10. 6 کاربر از E.K.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

کمودو دیشب ورژن 5.5.195786.1383 را ارائه کرد، تغییرات اعمال شده:

IMPROVED! WEB installer now supports more reliable installation experience e.g. support for resuming broken downloads
    IMPROVED! Program updater now uses a new updating mechanism which reduces the update size significantly
    IMPROVED! Minor GUI fixes and corrections
    FIXED! Various incompatibilities between BO defense and various applications(e.g. games, windows applications etc.)
    FIXED! License manager does not work properly when system time is modified
    FIXED! Various crashes related to the antivirus engine

میتوانید برای دریافت آپدیت نرم افزار از طریق برنامه کمودو اقدام کنید؛

یا برای دریافت فایل نصب ورژن جدید میتوانید از این لینک استفاده کنید:

COMODO Internet Security Premium 5.5.195786.1383

Download

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با حجم 60M و قابلیت نصب روی ویندوزهای 32 و 64 بیتی
    Last edited by Jadda; 05-07-2011 at 20:57.

12. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام مجدد
    اساتید چطور میشه بوسیله cloud scan اسکن رو انجام داد؟ایا اولویت خاصی داره با دیتا بیس؟

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

با سلام مجدد
    اساتید چطور میشه بوسیله cloud scan اسکن رو انجام داد؟ایا اولویت خاصی داره با دیتا بیس؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با سلام مجدد
    این کار با تنظیمات پیش فرض اگر به نت متصل باشید انجام میشه. هم برای اسکن ، و هم فایل های اجرا شده داخل سندباکس. معمولا فایل های اجرا شده در سندباکس بهتر در کلود اسکن میشه.

15. 6 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پروسس cmdagent.exe‌ پروسس اصلی کومودوه و من که الان تقریبن سه ماهه ار کومودو استفاده میکنم خیلی کم از سرعت سیستم رو میگیره ،برای من در حالت عادی 14 ، 15 مگ حداکثر 20 مگ از رم رو اشغال میکنه مگه اینکه اسکن کنم که استفاده از رمش زیاد میشه

اصلاً الآن وضعیت اینجوری شده که میخوام فایلی باز کنم طول میکشه میخوام ببندم طول میکشه ، میخوام فایل PDF یا WORD رو ببندم طول میکشه البته نه همیشه 30% اوقات ، بعضی نرم افزارا مثل فایرفاکس گاهی هنگ میکنن و در وضعیت Not responding قرار میگیرن و تو همه این موارد وقتی به Task Manager میرم میبینم cmdagent بخش CPU ( نه Ram رو) بالای 80% اشغال کرده !!!
    البته من روش برداشتن و نصب مجدد و آپدیت آفلاین رو که در پست 2112 گفتید انجام ندادم اگه فکر میکنه مشکلو حل میکنه انجام بدم و لطف کنید آدرس آموزش نصب و آپدیت آفلاین رو برام بذارید .
    ممنون.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اصلاً الآن وضعیت اینجوری شده که میخوام فایلی باز کنم طول میکشه میخوام ببندم طول میکشه ، میخوام فایل PDF یا WORD رو ببندم طول میکشه البته نه همیشه 30% اوقات ، بعضی نرم افزارا مثل فایرفاکس گاهی هنگ میکنن و در وضعیت Not responding قرار میگیرن و تو همه این موارد وقتی به Task Manager میرم میبینم cmdagent بخش CPU ( نه Ram رو) بالای 80% اشغال کرده !!!
    البته من روش برداشتن و نصب مجدد و آپدیت آفلاین رو که در پست 2112 گفتید انجام ندادم اگه فکر میکنه مشکلو حل میکنه انجام بدم و لطف کنید آدرس آموزش نصب و آپدیت آفلاین رو برام بذارید .
    ممنون.
    سلام

قبلاً هم گفته شده که استفاده کمودو از منابع سیستم در حد نرماله، و اذیت نمیکنه..... الان آنتی ویروسهای سنگینتر از کمودو در بازار موجوده....حالا چرا شما مشکل دارید را نمیدونم؛
    در پست 2112 هم من گفتم اگر برای کمودوتون مشکلی ایجاد شده اون کارو بکنید....در کل ورژن کمودوتون الان چنده؟ سعی کنید ار آخرین ورژن یعنی 5.5.195786.1383 استفاده کنید...
    =====
    روش آپدیت افلاین کمودو خیلی آسونه، شما ابتدا دیتابیس کمودو را آپدیت کنید و بعد از فایل bases.cav که در مسیر پیش فرض: C>Program Files>COMODO>COMODO Internet Security>scanners قرار داره یک کپی بگیرید و بعد برای استفاده هم بعد از نصب ورژن جدید: سیستم را ریستارت کنید و کلید F8 را نگه دارید و ویندوز را در حالت Safe Mode بالا بیاورید و بعد وارد همان مسیر ذکر شده شوید و فایل bases.cav را پاک کنید و بعد bases.cav جدید را کپی کنید.
    =====
    برای حل مشکلتون هم سعی کنید از ورژن جدید کمودو استفاده کنید و میتونید در تنظیمات بخش آنتی ویروس Real-Time Scanning را بگذارید روی Stateful؛

18. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •