تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 311 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

زندگی نامه ی اندی گری(کارشناس بازی فیفا 11):
    اندی گری با نام کامل Andrew Mullen Gray اسکاتلندی بازیکن سابق فوتبال است و هم اکنون کارشناس فوتبالی شبکه ی Sky Sport است.او متولد 30 نوامبر 1955 است و در گلاسکو به دنیا آمده است.
    این مهاجم کار کشته کارش را با دندی یونایتد آغاز کرد و در62 بازی برای این تیم 46 گل به ثمر رسوند.در سال 1975 و در 20 سالگی رهسپار آستون ویلا شد که به تازگی به دسته ی اول آمده بود.و کفش طلا رو در سال 77 برد با زدن 25 گل برای آستون ویلا.و در همون سال عنوان بهترین بازیکن جوان رو برد.عنوانی که 30 سال بعد نصیب کریستین رونالدو گردید.
    او در سال 1979 به تیم رغیب آستون ویلا یعنی ولورهمپتون پیوست با مبلغی که آن زمان در جزیره رکورد بود یعنی 1.5 میلیون پوند!
    در سال 1980 گل برتری این تیم در لیگ کاپ رو به ثمر رسوند و تا 2 سال دیگر علی رغم پیشنهاد منچستر یونایتد در ولور ماند.
    در سال 1983 به اورتون پیوست و با اورتون قهرمان لیگ شد و جام حذفی رو برد.او کاپ جام در جام باشگاه هی اروپا را نیز در اورتون فتح کرد. و چند فصل برای آستون ویلا و وست برومویچ بازی کرد.
    او در سال 1990 در رنجرز اسکاتلند بازنشسته شد.
    او 20 بازی ملی برای تیم ملی اسکاتلند انجام داده است و در این بازی ها 7 گل به ثمر رسانده است.و کسب عنوان بهترین بازیکن جوان جزیره در سال 1977 نتوانست مربی وقت تیم ملی اسکاتلند رو برای دعوت از او قانع کند.برای جام جهانی 1978!
    افتخارات:
    لیگ کاپ_آستون ویلا 1977
    لیگ کاپ_ولورهمپتون 1980
    فتح لیگ دسته اول انگلیس(برتر کنونی).جام حذفی و جام در جام باشگاه های اروپا_اورتون 1985-1984
    لیگ برتر اسکاتلند_لیگ کاپ اسکاتلند_گلاسکو رنجرز 1988_1989
    حرفه ی گزارشگری:
    در جام جهانی 2002 او کارشناس bbc بود.
    در یورو 2004 در تلویزیون Sky Sport فعالیت داشت.
    در یورو 2008 در تلویزیون ESPN بود.
    در سری بازی های فیفا و EA Sports نیز فعالیت میکند.
    این بود زندگی نامه ی اندی گری که 20 سال در لیگ اول انگلیس بازی کرد و 5 سال هم در دسته اول اسکاتلند.
    منبع:ویکی پدیا و سایت Sky sport
    مترجم:حمید
    Last edited by Hamid Hamid; 22-12-2010 at 19:58.

2. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vahidami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم

و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
    در ضمن در هنگام نصب بازی بعد از زدن کلید finish پیغام زیر آمد

که بعد از زدن کلید Remind me in 14 days صفح رفت و بعد از اجرای بازی و پیغام اولی را میدهد حتی بعد قرار دادن کرک آن باز هم آن پیغام اولی را می دهد
    بابا یکی نیست جواب من رو بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

بابا یکی نیست جواب من رو بده
    حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    FIFA 11 - نسخه PC
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز رفتم یه چرخی توی لایو زدم و اسکواد رو هم آپگرید کردم... دیگه بویان شماره 11 نیست و شماره 9 هست جفرن هم 11 هست کلا تغییرات اعمال شده... راستی اون اولتیمیت تیم هم بود 140 مگ بود دانلود نکردم. ولی پچ رسمی و اسکواد رو دانلود کردم بهتر شد الان

7. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

امروز رفتم یه چرخی توی لایو زدم و اسکواد رو هم آپگرید کردم... دیگه بویان شماره 11 نیست و شماره 9 هست جفرن هم 11 هست کلا تغییرات اعمال شده... راستی اون اولتیمیت تیم هم بود 140 مگ بود دانلود نکردم. ولی پچ رسمی و اسکواد رو دانلود کردم بهتر شد الان
    تو پچ چه چیزی اضافه شده؟منحصر به ترکیب و شماره ها هست؟
    قضیه این تیم اولتمات چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو پچ چه چیزی اضافه شده؟منحصر به ترکیب و شماره ها هست؟
    قضیه این تیم اولتمات چیه؟
    من به محض وارد شدن به محیط لایو گفت یه محتوای قابل دانلود هست که ظاهرا همون پچی بود که روی تایتلبازی تاثیر میذاره... برای چک کردن این باید کمی بازی کنم ببینم توی گیم پلی تغییری اعمال شده یا نه ولی اسکواد رو خودم رفتم دستی اپدیت کردم اونم شروع کرد به آپدیت...
    این تیم اولتیمات رو هم تا حالا تجربه نکردم فقط توضیحش نوشته بود می تونی یه تیم دلخواه بسازی هر بازیکنی بخوای بیاری توی اون تیم حالا باید دید منظورش چیه چون با ترانسفر عادی و آفلاین هم این کار امکان پذیره دیگه... بدون شک تفاوتی هست شاید شب گذاشتم دانلود بشه

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 Game Face

5 امتیاز تا تروفی برای اینه که وارد EA Store بشید

و

25 امتیاز برای دانلود گیم فیس!

شما کافیه یه عکس از روبرو از خودتون بگیرید بعد وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید.
    از قسمت گیم فیس می تونید کار ایجاد فیس رو آغاز کنید فقط کافیه وارد اکانت EA بشید من این اکانت رو از سال 2009 دارم اتفاقا از داخل بازی فیفا 09 هم ساخته بودمش همه جا به دردم می خوره توی فروم EA هم می تونید با همین اکانت ساین این بشید.

کار ساخت فیس ظریف هست باید با حوصله عمل کنید خروجی کار چنانچه خوب عمل کنید خوب از آب در میاد این هم کار آزمایشی منه. درست بعد ایجاد و سیو فیس می تونید برید و دستگاه ایکس باکس رو روشن و وقتی به لایو متصل بشید همون فیس رو مستقیم براتون دانلود می کنه خیلی جالب هست. این هم کار تمرینی من بود فقط عکسی که گرفتم از خودم در حالت جالبی نبود و ریشو سبیل دارم وگرنه فکر کنم خروجی بهتری می گرفتم. ولی به نظر خودم کار EA خوبه.

12. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به برو بچ عشق فیفا!! بله.
    امروز منم گفتم بزار این Be a Pro رو بازی کنم.فصل دوم هستم.الان اومدم تو ترکیب ثابت و اگه خسته نباشم هر مسابقه بازی میکنم.
    تا اینجا هم از وقتی ثابت شدم 4 تا بازی کردم که 5 تا گل زدم(حالت لجندری) پستم هم هافبک وسط هست.این فصل هم اومدم آرسنال.
    به قول آرمین جان این اکامپلیشمنت ها خیلی لذت بخشه.
    اورالم 75 شده.
    فقط چند مشکل:
    1_شما حتما تا آخر مسابقه هستید و اگر بی توان هم بشید باز بازی میکنید.
    2_تو مسابقه هایی که نیستید.حتی رو نیمکت هم نیستید!

14. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بیوگرافی مارتین تیلر(MartinTyler) گزارشگر بازی فیفا 11:
    برخلاف تصور ما بازی کننده های فیفا 11 این جناب آقای مارتین تیلر فردی حدود 30 ساله نیست و او بر خلاف صداش 65 سال سن! داره و متولد 14 سپتامر 1945 هست!
    کسی که با رای روزنامه نگاران و خبرنگاران لیگ برتر به عنوان بهترین گزارشگر دهه ی اخیر انتخاب شده و هم اکنون به عنوان کمک مربی تیم Kingston در Isthmian League Premier division کار میکند(علاوه بر گزارشگری).
    او در دانشگاه سلطنتی(Royal) مدرکش را در رشته ی مطالعات اجتمایی بدست آورد و به مدت 4 سال در تیم دانشگاهش فوتبال بازی میکرد .مدتی هم به عنوان مهاجم وسط به تیم Corinthian casuals رفت و در Isthmian League مشغول بازی حرفه ای فوتبال شد. تا جایی که به تلویزیون LWT لندن رفت و به کار نیمه حرفه ایش در فوتبال خاتمه داد.
    در مدت حضورش در این شبکه یک گزارشگر معمولی بود که در بازی های خیریه هم بازی میکرد.او یکی از افتخاراتش را گل زدن توپی میداند که اندی گری(کارشناس فیفا 11 و مرد افسانه ای فوتبال جزیره) برای او ارسال کرد.
    او بعد از فارغ التحصیل شدنش در روزنامه ی The Times گزارش هایی از بازی ها مینوشت که با اسم خودش به چاپ میرسید.
    او در سال 1974 اولین گزارش خودش رو در دسته ی دوم انگلیس و در دیداری بین 2 تیم مطرح Southampton و Sheffield Wednesday انجام داد.که یک موفقیت خوب بود و 6 ماه بعد از او رسما دعوت شد برای ادامه ی فعالیتش در گزارشگری و او یک گزارشگر معمولی شد.
    او در سال 1976 به تلویزیون یورکشایر رفت و توانست مدیران تلویزیون ITV Sport رو مجاب کند که او جزو تیم گزارشگری جام جهانی 1978 باشد.و نظر اون ها رو جلب کرد.
    و بعد از این رویداد او در لیگ قهرمانان سال 1984 هم گزارش کرد و در جام جهانی 1986 هم گزارش بازی ها رو به عهدع داشت البته به جز بازی فینال!
    او در سال 2003 به عنوان گزارشگر دهه ی لیگ برتر انتخاب شد.
    او از سال 2006 به عنوان گزارشگر در سری بازی های فیفا برای کنسول های PS3 و Xbox 360 فعالیت میکند و در سال 2011 از صدای او در نسخع ی کامپیوتری فیفا 11 هم استفاده گردید.
    مارتین تیلر در 2 فیلم فوتبالی هم گزارش کرده است.یکی فیلمی از Sean Penn به نام When Saturday comes و فیلمی از مایک بست به نام England Manager.
    مارتین تیلر تیم آرسنال در فصل 2003/2004 را که بدون باخت بود را به عنوان بزرگترین اتفاق دهه اخیر لقب داد و گفت این واقعه تکرار نشدنی است.
    تلویزیون ها:
    SBS
    ESPN
    BBC
    LWT
    ITV
    SKY SPORT
    منبع:ویکی پدیا
    مترجم:حمید

16. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

حمید بابت این دوتا بیوگرافی دستت نکنه عالی بود.

یه نکته جالب باهاش مواجه شدم:
    تو فصل که بازی F.A Cup بود تو ترکیب از اوون استفاده کرده بودم جای رونی وقتی گل زدم گزارشگر ورزشگاه (نه خود گزارش اصلی بازی که فکر کنم بازم خود تیلر باشه) گفت وین رونی گل زده که بعدش خودش اصلاح کرد گفت در حقیقت اوون بوده.EA به چه نکات ریزی واقعا دقت کرده.

18. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •