تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 451 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=rahnemoun;5434255]مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی می‌کنم.
    فکر نمی‌کنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...

الا چند میفروشی همشهری?اگه قیمت خوبه خریداریم

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

ممنون . من دست کاری نکردم!
    ولی به نظرم مشکل نرم افزاری داره سیستم!نمیدونم چه کار کنم.
    در ضمن این قسمت من رفتم اما سر در نیوردم!!!!! کامل تر توضیح میدی؟بازم ممنون
    دکمه FN با کلید f2 رو که زدی با موس میری رو ایکون بولوتوثی که میاد میزنی روش روشن میشه

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوباره ارور bluescreen رو داد.
    لپتاپم روشن بود دوتا صفحه و فایرفاکس باز بودمن، لپتاپ رو استندبای کردم، بعد متوجه شدم که خودش دوباره روشن شده، من دوباره استندبایش کردم. بعد یه ساعت که اومدم سر لپتاپ روشنش کردم و دیدم این پیغامه هست. توی توضیحات این ادرس رو داد"
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رفتم دیدم چیزی توش نیست که این موضوع مربوط بشه!
    مشکل اینه که هر دوبار نتونستم سیستم رو در حال خاموش شدن ببینم که اگه پیغامی داده باشه بخونم.
    به نظر شما باد چیکارش کنم؟ این قضیه خیلی منو نگران کرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.من قصد خرید n61jq را دارم و حداقل تا 4 سال قصد تعویضش را ندارم.البته می دونم آینده قابل پیش بینی نیست ولی می خوام بدونم میشه روی این مدل(n61jq)برای بازی های در حد گرافیک متوسط مثل فیفا تا 4 سال دیگه حساب باز کرد که نیاز به تعویض لپ تاپ نباشه؟و آیا در کل لپ تاپ جون سختی هست که بشه زیاد ازش کار و بازی کشید؟

یه سوال دیگه اینکه چرا تو بعضی از سایت ها نوشته که مثلا" گرافیک 1 گیگ هست ولی میشه تا 4 گیگ ارتقا داد؟مثلا" این طوری نوشته(geforce 330m 1gb up to 4gb)؟
    من که شنیدم اصلا" نمیشه گرافیک را تغییر داد پس چطوری بعضی سایت ها در مشخصات لپ تاپ های مختلف این مورد را هم می نویسند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من قبلا قیمت امرتات رو دیده بودم که فکر کنم 1570 بود. آقا چه اصرارایه اصلا. شما فردا زنگ بزن بگو میخوام بخرم ... اصلا شاید سوتی خفن داده باشن و همین 900 بهتون بفروشنش. کلی سود میکنی ها !!!!

صد در صد قیمت اشتباهه. شک نکن
    امرتات ريفر هم مي فروشه

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوباره ارور bluescreen رو داد.
    لپتاپم روشن بود دوتا صفحه و فایرفاکس باز بودمن، لپتاپ رو استندبای کردم، بعد متوجه شدم که خودش دوباره روشن شده، من دوباره استندبایش کردم. بعد یه ساعت که اومدم سر لپتاپ روشنش کردم و دیدم این پیغامه هست. توی توضیحات این ادرس رو داد"
    کد:
    رفتم دیدم چیزی توش نیست که این موضوع مربوط بشه!
    مشکل اینه که هر دوبار نتونستم سیستم رو در حال خاموش شدن ببینم که اگه پیغامی داده باشه بخونم.
    به نظر شما باد چیکارش کنم؟ این قضیه خیلی منو نگران کرده.
    ببین این ارورش ممکنه از درایور ها باشه و یا مشکل از نرم افزارها باشه. خیلی کلیه. یه فایرفاکس رو بی زحمت نصب کن ... یه ورژن دیگه رو نصب کنی بهتره.

بعدشم برای اینکه بدونی چه اروری میده دقیقا ری استارت خودکار ویندوز رو نافعال کنی خوبه.
    اینجوری:

اوکی کن آخرش. دفعه بعدی دیگه فکر کنم اون صفحه آبی میاد که باید شماره ی ارور و مشخصات رو دقیق نگاه کنی ببینی چیه که سرچ کنی.

یه چیز دیگه ... تو کنترل پنل یه قسمتی داره به نام:
    system and security
    توش یه گزینه دیگه داره به نام:
    administrative tool
    و زیرش گزینه ی :
    view event log
    اون رو بزن ببین ارورهای سیستم چیاست. ارورهای critical مهمه. اونها رو بگرد ببین چه خبره. من امروز عصر ری استارت سخت افزاری کردم اونجا ثبت کرده بود.

بعد تو این لینک رو یه نگاه بنداز ... خیلی انواع مختلفی داره انگار:
    کد:

7. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام.من قصد خرید n61jq را دارم و حداقل تا 4 سال قصد تعویضش را ندارم.البته می دونم آینده قابل پیش بینی نیست ولی می خوام بدونم میشه روی این مدل(n61jq)برای بازی های در حد گرافیک متوسط مثل فیفا تا 4 سال دیگه حساب باز کرد که نیاز به تعویض لپ تاپ نباشه؟و آیا در کل لپ تاپ جون سختی هست که بشه زیاد ازش کار و بازی کشید؟

یه سوال دیگه اینکه چرا تو بعضی از سایت ها نوشته که مثلا" گرافیک 1 گیگ هست ولی میشه تا 4 گیگ ارتقا داد؟مثلا" این طوری نوشته(geforce 330m 1gb up to 4gb)؟
    من که شنیدم اصلا" نمیشه گرافیک را تغییر داد پس چطوری بعضی سایت ها در مشخصات لپ تاپ های مختلف این مورد را هم می نویسند؟
    منظورشون مقداری هست که میتونه از رم سیستم شیر بکنه. این شیر کردن خیلی به سرعت کمک نمیکنه ... یعنی در حد 5 6 درصد مثلا میتونه کمک کنه. گرافیک لپ تاپ رو فکر نکنم مثل رم بشه ارتقا داد چون خنک کاری و چیزای دیگه داره.

9. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب داداشی این که قرار نبوده Back light داشته باشه ؟؟؟؟ مگه نه ؟؟؟

از بچه ها میپرسیدی بهت میگفتن نداره. مال هیچ کس نداره. هیچ کانفیگی من ندیدم داشته باشه.

البته یه کارایی میشه کرد که سخت افزاریه. تو یه فرومی خوندم لینکش رو الان ندارم. لپ تاپ رو باز کرده بودن و چه بلاها که سرش نیاورده بودن. شما دست بزنی گارانتیش باطل میشه ها!!!!! کیبرود رو بی خیال شو ... البته میدونم چه قدر بده تاریک باشه و آدم بخواد تایپ کنه.

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

حسن جان مال من درست شد. دفعه ی اول درست نصب شد و فایل فرستادم و مراحلش رو نوشتم نمیدونم چی شد که یو اس بی رو از پی سی کشیدم بیرون و یه خورده گذتش مثل مال شما شده بود ؟؟؟

ببین من رفتم تو گوشی و برای محکم کاری هر چی وسیله با گوشیم جفت شده بود پاک کردم. البته شما همه رو پاک نکن. همین لپ تاپت رو که اسمش رو میدونی دیلیت کن بقیش رو دست نزن.

بعد تو پی سی هم اون گزینه ی شو بلوتوٍث دیوایسز رو بزن بیاد. بلوتوث گوشیت اونجا زرده و باید رو آیکونش راست کلیک کنی و بزنی Remove بشه. ریموو که شد یه مقداری صبر کن و رفرش بزن که همه چی عادی شه و بعد مراحل اضافه کردن گوشی رو از اول انجام بده.

راستی جالبه ... ما من سری قبلی از گوشی یه کد زدم و پی سی باید همون رو میزد که وصل بشه ولی این سری برعکس . رندم !!! یعنی پی سی یه کد داد و گوشی باید همون کد رو وارد میکرد که وصل بشه به پی سی !!!
    ممنون اما مال من همون سری اول هم pc بهم کد داد . حالا تست میکنم دمت گرم .

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[QUOTE=naghi_gsm;5451259]

الا چند میفروشی همشهری?اگه قیمت خوبه خریداریم

قابلی نداره عزیز...
    با اجازت من هفته دیگه دارم میرم ساری، اگه بتونم یک کیف چرخدار با قیمت مناسب براش بگیرم، دیگه قید فروشش رو میزنم چون اصلا مشکلی نداره و تنها مشکلش برای من سنگینی اون هست وگرنه که خیلی ازش راضی‌ام...
    اگر هم که خواستم بفروشم،‌ حتما بهت خبر میدم...

رامین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امرتات ريفر هم مي فروشه
    سلام دوباره بر دوستان..منn82jq دارم و مثل تراکتور در حال کار کردنه.فقط در مورد آنتی ویروس مشکل دارم که نود نصب نمیشه(64 بیتشو ندارم)مال خودشم پریدچی نصب کنم که خدا رو خوش بیاد؟؟؟و اما...
    اقا این تهران شما خیلی باحاله!!!!!!!!!!!
    رفته بودم یه مغازه ای میگفت N82JQداریم با این کانفیگ:
    CPU:ci7 1.7 to 3
    VGA:ati5730 1G
    weight:2.3
    batry:8cell
    برگه لیست قیمت رو گذاشتم رو میزش گفتم اینو می خوام چند!!!گفت 1350!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گفتم میشه یه بار به این کانفیگ نگاه کنی ببینی درست نوشتی یا نه !!!یه نگاه کرد گفت دقیقا همینه!!!!!دوباره گفتم این کارت گرافیک که اصلا روی n82jq نیست ها!!!!!!!!!!با عصبانیت گفت همینه که هست مگه بده ارزونه!!!!
    اومدم بیرون یه جای دیگه بود می گفت 1290ولی اون باز رضایت داد به gt335ولی روی cpuتاکید خاصی داشت که اونم عصبانی شد از دستم..کلا باحاله این بازار تهرانn82jq هفته پیش که من خریدم 1500 داشت تا 1250 با یه کانفیگ(دقیق پرسیدم و سر بلوری و هاردو باتری و این اختلاف ها دقیق شدم!!!!)آدم میترسه ژیان و رنگ می کنن جای قناری میفروشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •