[QUOTE=rahnemoun;5434255]مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی میکنم.
فکر نمیکنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...
الا چند میفروشی همشهری?اگه قیمت خوبه خریداریم
[QUOTE=rahnemoun;5434255]مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی میکنم.
فکر نمیکنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...
الا چند میفروشی همشهری?اگه قیمت خوبه خریداریم
دکمه FN با کلید f2 رو که زدی با موس میری رو ایکون بولوتوثی که میاد میزنی روش روشن میشه
دوباره ارور bluescreen رو داد.
لپتاپم روشن بود دوتا صفحه و فایرفاکس باز بودمن، لپتاپ رو استندبای کردم، بعد متوجه شدم که خودش دوباره روشن شده، من دوباره استندبایش کردم. بعد یه ساعت که اومدم سر لپتاپ روشنش کردم و دیدم این پیغامه هست. توی توضیحات این ادرس رو داد"
رفتم دیدم چیزی توش نیست که این موضوع مربوط بشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل اینه که هر دوبار نتونستم سیستم رو در حال خاموش شدن ببینم که اگه پیغامی داده باشه بخونم.
به نظر شما باد چیکارش کنم؟ این قضیه خیلی منو نگران کرده.
سلام.من قصد خرید n61jq را دارم و حداقل تا 4 سال قصد تعویضش را ندارم.البته می دونم آینده قابل پیش بینی نیست ولی می خوام بدونم میشه روی این مدل(n61jq)برای بازی های در حد گرافیک متوسط مثل فیفا تا 4 سال دیگه حساب باز کرد که نیاز به تعویض لپ تاپ نباشه؟و آیا در کل لپ تاپ جون سختی هست که بشه زیاد ازش کار و بازی کشید؟
یه سوال دیگه اینکه چرا تو بعضی از سایت ها نوشته که مثلا" گرافیک 1 گیگ هست ولی میشه تا 4 گیگ ارتقا داد؟مثلا" این طوری نوشته(geforce 330m 1gb up to 4gb)؟
من که شنیدم اصلا" نمیشه گرافیک را تغییر داد پس چطوری بعضی سایت ها در مشخصات لپ تاپ های مختلف این مورد را هم می نویسند؟
امرتات ريفر هم مي فروشه![]()
ببین این ارورش ممکنه از درایور ها باشه و یا مشکل از نرم افزارها باشه. خیلی کلیه. یه فایرفاکس رو بی زحمت نصب کن ... یه ورژن دیگه رو نصب کنی بهتره.
بعدشم برای اینکه بدونی چه اروری میده دقیقا ری استارت خودکار ویندوز رو نافعال کنی خوبه.
اینجوری:
اوکی کن آخرش. دفعه بعدی دیگه فکر کنم اون صفحه آبی میاد که باید شماره ی ارور و مشخصات رو دقیق نگاه کنی ببینی چیه که سرچ کنی.
یه چیز دیگه ... تو کنترل پنل یه قسمتی داره به نام:
system and security
توش یه گزینه دیگه داره به نام:
administrative tool
و زیرش گزینه ی :
view event log
اون رو بزن ببین ارورهای سیستم چیاست. ارورهای critical مهمه. اونها رو بگرد ببین چه خبره. من امروز عصر ری استارت سخت افزاری کردم اونجا ثبت کرده بود.
بعد تو این لینک رو یه نگاه بنداز ... خیلی انواع مختلفی داره انگار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورشون مقداری هست که میتونه از رم سیستم شیر بکنه. این شیر کردن خیلی به سرعت کمک نمیکنه ... یعنی در حد 5 6 درصد مثلا میتونه کمک کنه. گرافیک لپ تاپ رو فکر نکنم مثل رم بشه ارتقا داد چون خنک کاری و چیزای دیگه داره.
ممنون اما مال من همون سری اول هم pc بهم کد داد . حالا تست میکنم دمت گرم .
[QUOTE=naghi_gsm;5451259]
قابلی نداره عزیز...
با اجازت من هفته دیگه دارم میرم ساری، اگه بتونم یک کیف چرخدار با قیمت مناسب براش بگیرم، دیگه قید فروشش رو میزنم چون اصلا مشکلی نداره و تنها مشکلش برای من سنگینی اون هست وگرنه که خیلی ازش راضیام...
اگر هم که خواستم بفروشم، حتما بهت خبر میدم...
رامین![]()
سلام دوباره بر دوستان..منn82jq دارم و مثل تراکتور در حال کار کردنه.فقط در مورد آنتی ویروس مشکل دارم که نود نصب نمیشه(64 بیتشو ندارم)مال خودشم پریدچی نصب کنم که خدا رو خوش بیاد؟؟؟و اما...
اقا این تهران شما خیلی باحاله!!!!!!!!!!!
رفته بودم یه مغازه ای میگفت N82JQداریم با این کانفیگ:
CPU:ci7 1.7 to 3
VGA:ati5730 1G
weight:2.3
batry:8cell
برگه لیست قیمت رو گذاشتم رو میزش گفتم اینو می خوام چند!!!گفت 1350!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم میشه یه بار به این کانفیگ نگاه کنی ببینی درست نوشتی یا نه !!!یه نگاه کرد گفت دقیقا همینه!!!!!دوباره گفتم این کارت گرافیک که اصلا روی n82jq نیست ها!!!!!!!!!!با عصبانیت گفت همینه که هست مگه بده ارزونه!!!!
اومدم بیرون یه جای دیگه بود می گفت 1290ولی اون باز رضایت داد به gt335ولی روی cpuتاکید خاصی داشت که اونم عصبانی شد از دستم..کلا باحاله این بازار تهرانn82jq هفته پیش که من خریدم 1500 داشت تا 1250 با یه کانفیگ(دقیق پرسیدم و سر بلوری و هاردو باتری و این اختلاف ها دقیق شدم!!!!)آدم میترسه ژیان و رنگ می کنن جای قناری میفروشن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)