منظورتون حتما نداشتن Resume Game هست... این نبود Resume یک باگه که واسه رفعش باید اینطوری عمل کنین: از منو وارد Campaign میشین. بعدش ESC رو میزنین و دوباره Campaign رو انتخاب میکنین.
رد کردنی نیست چون تمومی نداره این بخش..
منظورتون حتما نداشتن Resume Game هست... این نبود Resume یک باگه که واسه رفعش باید اینطوری عمل کنین: از منو وارد Campaign میشین. بعدش ESC رو میزنین و دوباره Campaign رو انتخاب میکنین.
رد کردنی نیست چون تمومی نداره این بخش..
نه دوست عزیز.
اون باگ رو که داره هیچ،اصلا سیو هم نمی کنه.البته تا وقتی که تو بازی هستم سیو می کنه و وقت مردن از چکپوینت قبلی میاد ولی وقتی از بازی میام بیرون همه چی می پره.حتی تنظیمات گرافیک هم نمی مونه.انگار واسه اولین باره که بعد نصب بازی واردش شدم.
Last edited by Behi09; 28-06-2011 at 10:25.
سلام من توی اجرای BALCK OPS مشکل دارم.بازی نصب میشه.اون قسمتی که اون بابا به صندلی بسته شده هم میاد ولی بعدش که منوی اصلی میاد هر گزینه ای رو که میزنم یه مدت طولانی لود می کنه بعدش هم هنگ می کنه.مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم من : CPU 2.8Ghz AMD dual core RAM:3.25gb Graphic card:4550 ATI 1GB
دقیق نمیشه گفت چون بعضی از بچه ها چنین مشکلی داشتند که در اکثر مواقع با cpu_های تک هسته ای بوده!!
ولی شما اولین نفری هستی که میگی با یه دو هسته ای چنین مشکلی داری....ترجیحا درایور گرافیکت رو آپدیت و کرک سالم رو از اینجا دانلود کن ببین درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این بازی رو برای دومین بار دارم بازی میکنم البته این بار رو لپ تاپ.
اما مشکل اینجاست که بیش از هد هنگ میکنه و جاره ای جز خارج شدن از بازی با Ctrl+Alt+Delete نیست!
بازی رو لپتاپ که به راحتی و بدون مشکل اجرا میشه ولی وقتی گاها یه مرحله رد میکنم یا وسط یه مرحله هستم کلا هنگ میکنه (بزور میشه یه مرحله رو به پایان رسوند و سیو شد!)
قبلا که با PC بازی میکردم و مشخصات سخت افزاریش از لپتاپم پایینتره این مشکل رو نداشتم! مشکل چیه؟
سلام میدونم تکراریه ولی حوصله گشتن 250 تا صفحه را نداشتم.
من 6 را براحتی اجرا کردم و یه شبه هم تمومش کردم اما این 7 وقتی نصب میشه و دایرکس وکراک و یه نرمافزار دیگه که c++ تو اسمش هیت را نصب میکنم ولی موقع اجرا صفحه مشکی میشه و ساعت شنی و.....
بهمن پارسال هم نصبش کرده بودم که همینطوری میشد.دوتا سیستم دیگه هم نصب شده و اجرا هم شده.
لطفا کمک کنید
gf.wiretarget.com
از اینجا کرک بازیو دان کنید.من که از اینجا دان کردم دیگه هیچ مشکلی نداشت.
درضمن فایل steam.dll هم تو محل نصب بریز.احتمالا درست شه.
اینم لینکش با آموزش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من این بازی رو قبلا نصب کردم و چند تا مرحله هم رفتم
بعد که ویندوز سون من قاطی کرد و مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم حالا موقع نصب بازی همش این پیغام که عکسش رو میزارم ظاهر میشه
این پیغام چی میگه؟؟؟
کمک کنید واقعا ممنون میشم
![]()
درایو DVD رو خالی کن،آنتی ویروس رو خاموش کن،DVD بازی رو بزار و حالا شروع کن به نصب................
احتمالا درست میشه اگه نشد باید از یه DVD دیگه استفاده کنی.............
سلام من در اجرا بازی مشکل دارم موقع ورود اخطار دایرکس میدهد در حالی که من دایرکس را در فایل درایور وهقع در دیسک3نصب کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)