والا من سایتها رو هم بزور باز میکنم!!
خیلی خرابه ..خیلی سرعت پایینه همین الانرو میگم!!
والا من سایتها رو هم بزور باز میکنم!!
خیلی خرابه ..خیلی سرعت پایینه همین الانرو میگم!!
سرعت شبانه یه ده درصدی کم شده این روزا وااس ما
مشهد - فرشچی
دوستان سرویس من وصل شد امروز می خواستم بدونم برای اکانت شبانه با همین اکانت باید کانکت شد ولی جزو ترافیک رایگان محسوب میشه یا باید کار خاصی بکنیم . تشکر .
بله با همین اکانت میشه وصل شد و رایگان محسوب میشه
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
1 ماه پیش واسه من هر 50 مگ که میگرفت دی سی میشد ولی الان نه دی سی دارم نه time out
منظورم از تنظیم مودم که همون کانکشن داخل ویندوز هستش . من به صورت Bridging کانکت می شم . یعنی user و pass رو به مودم ندادم .. خودم دستی کانکشن می سازم کانکت می شم . از اون کانکشنی که می سازی properties می گیری یه قسمتی داره واسه redial . زمان redial رو می زاری رو 1 ثانیه . که وقت تلف نکنه و سری کانکت شه اگر DC شد . توی IDM هم که توی قسمت Schedule :
Number of retries if downloading failed : 10
سعی کن از سرورهایی resume support ندارن هم استفاده نکنی . من الان از رپید باز استفاده می کنم . از میهن دانلود هم گهگاهی دانلود می کنم . شیرین شبی 2.2 Gig رو می گیرم.
من که شبا خوب دان دارم.چند شبه بالا 1.3 گیگ میگیرم.راستی به اصفهانیام 1گیگو ندادن
از ساعت 15:45 تا 15:50 امروز اینترنتم قطع شد.
سلام
تو کرج که مشکلی نیست
سرعت خوبه
فقط سرعت دانلود شبا پایینه
خیلی طول کشیده ها !!!!![]()
چند ماهه که از پارس آنلاین استفاده می کنم اولین بار بود که قطع شد به خاطر همین برام عجیب بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)