تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 634 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

میدونم خنده داره ولی واقعیت بود ! خودمم هم خندم گرفته بود هم شاخ در آوردم ! از ظهر تا عصر 8 گیگ و 16 گیگ با و بدون گارانتی هر چهار تا قیمت , 50 تومن گذاشته شد روشون ! به جز اونایی که از همون اول 50 60 تومن گرون میگفتن و لردی حساب میکردن .
    عزیز تو ایران هر چیزی ممکنه ... تو علائدین ممکن تره... من پارسال رفته بودم علائدین i900 بخرم تو طبقه ی همکف بودم...چند تا مغازه رفتم همشون خیلی با احترام و مودب قیمت میدادن (بین 440 تا 470 ) یدفه دو تا پسر با 2 تا از مغازه ها دعواشون شد و چند تا مغازه داره دیگم که با اینا رفیق بودن ریختن وسط بزن بزن کار از فحش کاری به پایین آوردن شیشه چند تا مغازه هم کشید بعد از دعوا دیگه خبری از احترام نبود جالب اینجا بود که دیگه 460 به پایین پیدا نکردم!!! آخرش از طبقه اول گرفتم 440 ... یعنی شما ببین با یه دعوا احساس ترس میکنن و فوری سر مشتری بدبخت خالیش میکنن

2. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babakhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    متاسفانه من با wifi این گوشی مشکل دارم نمی دونم باید چی کار کنم اصلا هیج شبکه ای رو پیدا نمیکنه آیا باید کار خاصی انجام بدم تا کار بکنه ، ممنون میشم راهنماییم کنین

4. این کاربر از babakhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

دیروز به قصد خرید گالکسی زدیم بیرون مگه گیر میومد ! توی شیراز گه گالکسی کم یاب که هیچی نایاب شده کل شهر رو زیر پا گذاشتیم از شرق تا غرب از جنوب تا شمال هر مغازه داری هم زنگ میزد به 6-7 تایی عمده فروش اونا هم نداشتن خلاصه توی 3 تا مغازه که اوناهم تکی بود گیر آوردیم چشمتون روز بد نبینه از قیمتا :

8 گیگ بدون گارانتی 700
    8گیگ بدون گارانتی 680
    16 گیگ بدون گارانتی 640

این آخری منطقی بود تازه موجودی هم نداشت زنگ زد عمده فروش بعدا معلوم شد که t-mobile هست گفتم نمیخوام سامسونگ داری بده بعد که زنگ زد به یکی دوتای دیگه گفت 660 گفتم فدای سرم بفرست بیاد بعد هم که اومد دیدیم مشکل سه دکمه داره اعصابم دیگه داشت میریخت به هم بعد از یه ربع گفتم اشکالی نداره و خریدمش
    بعد اومدم خونه تنها کاری که کردم از ساعت 1 ظهر تا 6 عصر گیرش بودم تا بالاخره مشکل سه دکمش رو حل کردم و روتش کردم و الان دارم ازش لذت میبرم ....

6. 4 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    متاسفانه من با wifi این گوشی مشکل دارم نمی دونم باید چی کار کنم اصلا هیج شبکه ای رو پیدا نمیکنه آیا باید کار خاصی انجام بدم تا کار بکنه ، ممنون میشم راهنماییم کنین
    سلام مجدد خدمت اساتید
    مشکلم حل شد
    یعنی متوجه شدم اندورید نمی تونه از شبکه Add-hock استفاده بکنه ، ولی از روتر های وای فای بخوبی پشتیبانی می کنه برای حل این مشکل تو فرامهای فارسی چیزی پیدا نکردم ولی تو یه سایت انگلیسی یه فایل پیدا کردم که وقتی جاشو با فایل wpa_supplicant در شاخه اصلی گوشی root >system >bin عوض کردم اونوقت گوشیم بعد از یه ریستارت تونست به add hock لب تابم وصل بشه
    آدرس سایت رو برای بررسی بهتر شما دوستان می زارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از babakhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

1.گوشی شما باید روت شده باشه .

2. برنامه root_explorer که براتون ضمیمه کردم رو نصب کنید و اگر که قبلا نصب کردید که هیج .

3.فایلی به نام wpa_supplicant که براتون ضمیمه کردم رو از حالت زیپ خارج کنید و به حافظه گوشیتون منتقل کنید

4.برنامه root_explorer رو اجرا کنید و به قسمتهایی که در تصاویر هست بروید

.............................................

و حالا فایلی که در مموری گوشی ریختید رو به ادرس system/bin بالا کپی کنید و تمام مشکل wifi شما حل میشه

wpa_supplicant
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    root_explorer
    کد:
    منبع : موبایلستان
    نویسنده :آقای فرشیدد

10. 5 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Galaxy S اولين گوشی با تاييديه WiFi Direct

سلام

(نقل از امیر رفیعی از هند هلد یوزر ):

WiFi Alliance از چند روز پيش ، اقدام به بررسی محصولات الکترونيکی برای تاييديه WiFi Direct کرده و در ليست منتشر شده توسط آنها، نام Galaxy S به عنوان تنها اسمارت فون به چشم ميخورد:

WiFi Direct يا ارتباط Point To Point امکان به اشتراک گذاری انواع فايل ها مثل عکس، ويدئو و غيره و هم چنين بازی های مولتی پلير بين دو ديوايس را فراهم ميکند ، آنهم بدون نياز به Access Point. به نوعی جايگزين بلوتوث خواهد بود. برای ارتباط ديوايس ها هم کافيست که فقط يکی از آنها سرتيفيکيشن WiFi Direct را داشته باشد.
    اين سرتيفيکيشن احتياج به سخت افزار جديد و خاص ندارد ، بلکه WiFi Direct به صورت نرم افزاری و با تغيير پروتکل های ارتباطی در اکثر چيپست های نوين WiFi قابل پياده سازی است، منتهی بايد ديد سازندگان ديگر ، در چه زمانی حاضر به آپديت درايور چيپست WiFi محصولاتشان ميشوند.

منبع:

کد:
    کد:

12. 8 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض عرضه Samsung Kies برای Mac OS X

سلام

سامسونگ برای رایانه های مجهز به MAC OS X نرم افزار PC Suite Kies خود را عرضه کرد.
    با این برنامه رایگان که در وب سایت این شرکت قرار گرفته میتونید مستقیما محتویات گوشی خود را با رایانه اپل خود سنکرون و اپدیت نمایید.

منبع:

کد:

14. 5 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض اپدیت فرویو برای کاربران Galaxy S در انگلیس از امروز

سلام دوستان

کاربران گوشی Galaxy S در انگلیس از امروز قادر خواهند بود که از طریق برنامه Kies فریمور گوشی خود را به اندروید 2.2 اپدیت نمایند.
    این اپدیت جدید بتدریج در مناطق دیگر گسترده خواهد شد و سامسونگ میگوید تا پایان ماه فعلی یعنی نوامبر برای همه کاربران این گوشی در دنیا قابل دسترس خواهد بود.
    همچنین این اپدیت برای کاربران کره ایی از هفته اینده عرضه خواهد شد.

منبع:

کد:
    کد:
    Last edited by mahroo_z1; 05-11-2010 at 15:20.

16. 5 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض فروش Galaxy S در ژاپن از iPhone 4 پیشی گرفت

سلام دوستان

گوشی سامسونگ Galaxy S هفته اخر اکتبر یعنی ماه پیش توسط اپراتور ژاپنی NTT DOCOMO در ژاپن عرضه شد و اکنون BCN موسسه ژاپنی تحقیقاتی بازار اعلام کرده که تقاضا برای این گوشی در هفته اول عرضه اش در ژاپن از گوشی iPhone 4 32GB بعنوان پرفروشترین گوشی پیشی گرفت.
    اگرچه این فاصله کوچک بوده ولی این یک موفقیت مهم است هنگامی که به این مورد توجه داشته باشید که Galaxy S در وسط هفته عرضه شده است و سرنگونی حکمرانی iPhone4 را که برای 18 هفته از زمان عرضه اش در ژوئن در صدر بود را رقم زده است.

منبع:

کد:
    کد:
    Last edited by mahroo_z1; 05-11-2010 at 21:42.

18. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون چیه یه Benchmark مقایسه بین Galaxy 2.2 با N8 و آیفون بذارین؟
    اون موقعها هر روز مقایسه بنچمارک میذاشتین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •