عزیز تو ایران هر چیزی ممکنه ... تو علائدین ممکن تره... من پارسال رفته بودم علائدین i900 بخرم تو طبقه ی همکف بودم...چند تا مغازه رفتم همشون خیلی با احترام و مودب قیمت میدادن (بین 440 تا 470 ) یدفه دو تا پسر با 2 تا از مغازه ها دعواشون شد و چند تا مغازه داره دیگم که با اینا رفیق بودن ریختن وسط بزن بزن کار از فحش کاری به پایین آوردن شیشه چند تا مغازه هم کشید بعد از دعوا دیگه خبری از احترام نبود جالب اینجا بود که دیگه 460 به پایین پیدا نکردم!!! آخرش از طبقه اول گرفتم 440 ... یعنی شما ببین با یه دعوا احساس ترس میکنن و فوری سر مشتری بدبخت خالیش میکنن
![]()

... من پارسال رفته بودم علائدین i900 بخرم تو طبقه ی همکف بودم...چند تا مغازه رفتم همشون خیلی با احترام و مودب قیمت میدادن (بین 440 تا 470 ) یدفه دو تا پسر با 2 تا از مغازه ها دعواشون شد و چند تا مغازه داره دیگم که با اینا رفیق بودن ریختن وسط بزن بزن کار از فحش کاری به پایین آوردن شیشه چند تا مغازه هم کشید بعد از دعوا دیگه خبری از احترام نبود جالب اینجا بود که دیگه 460 به پایین پیدا نکردم!!! آخرش از طبقه اول گرفتم 440 ... یعنی شما ببین با یه دعوا احساس ترس میکنن و فوری سر مشتری بدبخت خالیش میکنن
جواب بصورت نقل قول

.gif)
.gif)