بچه ها یه سوال:
این نسخه باددا 1.2 فارسی که در نمایندگی های مایکروتل موجوده بازی های -- شده روش جواب میده؟
ممنون!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
بچه ها یه سوال:
این نسخه باددا 1.2 فارسی که در نمایندگی های مایکروتل موجوده بازی های -- شده روش جواب میده؟
ممنون!
والا من شنیدم روی 1.2 میشه نصب کرد البته فقط روی ویو نه ویو2 .
حالا چه کاریه به نظر من صبر کن بادا 2 بیاد بعد اپدیت کن.
به نظر من اولین ورژن سیستم عامل بادا خیلی بهتر ازونی بود که من فکر می کردم.مخصوصا استیبیلیتی خیلی خوبی داره.دوس دارم نظر شماهارم بدونم.
مقايسه كيفيت صفحه نمايش Wave و Wave 2 و N8 و گالكسي اس
اين لينك رو ببينين خيلي جالبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا تو این مقایسه ها جوری نشون میدن که انگار ویو 2 صفحش با کیفیت تره!!!
من وقتی با ویو 2 کار کردم متوجه شدم رنگ هایی که نشون میده گرم تره(warm) ولی واسه ویو 1 سردتره
وقتی منوی دو تا گوشی رو میزاری کنار هم دقیقا مشخصه.ولی کلا رنگ ها ویو 2 یجوری بود بی تعادل بود خیلی گرم به نظر میرسید یه جورایی داشت حالت تهوع بهم دست میداد(جدی میگم ولی نمیدونم چرا)-مخصوصا اینکه wallpaper هم یه ماشین زرد بود و منو هم به زردی میزد
بیشتر فرقشون همین هست و زاویه دید ویو 2 کمتره.
ولی در مورد وضوح چیزی نمی تونم بگم![]()
Last edited by d.b23; 27-01-2011 at 01:23.
سلام دوستان
من 3 ماه هست که میخوام گوشی بخرم موندم ویو بگیرم یا گلکسی یا آیفون .
حالا سئوالم از اوناییه که ویو دارن .این گوشی هنوز سیستم عاملش فارسی نشده؟ نرم افزار و بازی چند تا داره؟ هنوز گسترش پیدا نکرده؟
با تشکر
سلام
شما اگه بین این 3 موندین به نظرم گالاکسی رو بخرین خیلی بهتره البته نمیخوام بگم این گوشی بده بلکه گالاکسی تنوع نرم افزاری بیشتری داره
البته این گوشی هم نرم افزاراش کم نیست مخصوصا اینکه اکثر نرم افزارهاش کاربردی هستند از نظر بازی هم آیفون از همشون بیشتر بازی داره ولی ویو هم بازیهاتی بسیار گرافیکی داره من خودم 7تا بازی دانلود کردم نزدیکه 1 گیگ همشون با هم حجم داشتند....
من نزدیکه 2هفته است ویو خریدم واز خریدنش هم خیلی راضی هستم....
بازیها و نرم افزاراش و از کجا گرفتین؟ میشه آدرس بدبد ببینم؟
با برنامه کیز دانلود میشه.
اگه میخوای برنامه ها رو ببینی برو اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)