الان این ۱۱ اینچا چنده؟میگم از این ۶۴ گیگ چند گیگش واسه سیستم عامل میره؟سری جدید مک بوک ایر از نظر قدرت خیلی نسبت به مدل MC374 پایین تر نیست:
این نمره های ویندوز 7 به مدل 64 گیگ 11 اینچ با cpu c2d 1.4:
الان این ۱۱ اینچا چنده؟میگم از این ۶۴ گیگ چند گیگش واسه سیستم عامل میره؟سری جدید مک بوک ایر از نظر قدرت خیلی نسبت به مدل MC374 پایین تر نیست:
به هیچ عنوان توی مک داغ نمیکنه.
الان با این نوسان قیمت ها اصلا به صرفه نیست بخرید ، کمی صبر کنید که قیمت ها به ثبات برسه.الان بخرم یا نه؟
همونطور که دوستمون گفتن ۱۱ گیگ. یعنی ۵۳ گیگ free برای شما میمونه.الان این ۱۱ اینچا چنده؟میگم از این ۶۴ گیگ چند گیگش واسه سیستم عامل میره؟
آقا به خدا ریتینگ سون برای سخت افزار اپل هیچ ملاکی نیست. اگه میخواهید از روی ریتینگ نتیجه بگیرید باید با نرم افزار تحت مک بنچمارک بگیرید و مقایسه کنید. در هر حال کانفیگ MC505 از MC374 و MC516 هم پایین تره.سری جدید مک بوک ایر از نظر قدرت خیلی نسبت به مدل MC374 پایین تر نیست:
من با شما موافقم... من فقط می خواستم بگم خیلی فرق نمی کنند مخصوصا تو مدلهای 13 اینچی ایر( این واضحه که ایر ضعیفتر از پرو هست)
آقا به خدا ریتینگ سون برای سخت افزار اپل هیچ ملاکی نیست. اگه میخواهید از روی ریتینگ نتیجه بگیرید باید با نرم افزار تحت مک بنچمارک بگیرید و مقایسه کنید. در هر حال کانفیگ MC505 از MC374 و MC516 هم پایین تره.
دوستان من اگه بخوام شب تا صبح macbook pro رو روشن بذارم که دانلود کنه واسش مشکلی پیش نمیاد؟!
یکی از دوستام سونی داره شب تا صبح دانلود میکنه...میخوام بدونم اگه اپل بگیرم این هم میتونه مدت طولانی روشن باشه؟!
خیر طوریش نمیشه
یه سوال... به نظر شما خرید 371 به صرفه تره یا 372 ؟
من دیدم فرقشون ۱۰۰ تومنه و ۳۷۲ خریدم و راضیم
آقا محسن در مورد اون تجربه ات هم بگو. خنک ترین لپ تاپ و....
شما هیچ مشکل خاصی نداشتین تا حالا ؟
چند ساله داریش ؟ تا حالا طوریش نشده ؟
اینم بگو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)