سلام...من میخام وایمکس مبین نت بردارم ولی مودمشا خودم میخام بخرم ( اصلا امکان این کار وجود داره؟ )!! یه مودم قوی و خوب چی پیشنهاد میدید؟ قیمت تا حدود 100 هزار باشه!
سلام...من میخام وایمکس مبین نت بردارم ولی مودمشا خودم میخام بخرم ( اصلا امکان این کار وجود داره؟ )!! یه مودم قوی و خوب چی پیشنهاد میدید؟ قیمت تا حدود 100 هزار باشه!
سلام...من میخام وایمکس مبین نت 512 برای خونه بردارم ولی مودمشا خودم میخام بخرم ( اصلا امکان این کار وجود داره؟ )!! یه مودم قوی و خوب چی پیشنهاد میدید؟ قیمت تا حدود 100 هزار باشه!
دوستان یه مودمی معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:
1- آنتن دهی خیلی خوب
2- بتونم از طریق تعریف مک ، مشخص کنم که سیستم های محدودی استفاده کنند
3-با اکثر شرکت های مخابراتی کار کنه
tplink 8970
Zyxel p-660hn-t1h
سلام دوستان چنتا مودم خوب تو رنج 100 تومن میشه معرفی کنید اگه دی لینک باشه چه بهتر
راستی یه سوال دیگه کلا مودم های وای فای از در دیوار عبور می کنن دیگه منظورم اینه که محدودیت اگه وجود داره چقدره چند متر یا چنتا دیفاررد می کنه
![]()
سلام من میخواهم ودو وایرلس goldweb بخرم مدل w910n به نظرتون چطوره؟خوبه؟کسی این مودم روداره؟
سلام بچه ها یه مشکلی دارم اونم اینکه من یه مودم TPLINK-8970 خریدم که سه آنتن هست منتها نمیدونم چرا همه جای خونه ور انتن نمیده و طبقه بالا نقطه کور داره ایا تعداد آنتن در گیرندگی تاثیر داره یا باید به آنتن قوی تر بخرم راستی مودم قبلی خودم هم Asus am604 بود که آنتن دهی این مودم با اون 1% هم فرقی نداره با توجه به اینکه مودم قبلی تک آنتن بود ؟؟؟؟
Last edited by MARSHAL_AOL; 15-10-2013 at 02:48.
شماباگوشی تست کردی؟؟؟؟ اینی که شما گرفتی جدیدترین وبهترین مدلش هست و بهتراز اینم نداریم قدرت انتناش هم بالاست .نیازی هم به خرید انتن نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)