تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 1291 اولاول ... 1552052452512522532542552562572582592653053557551255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه سوال دارم اساسی
    لپ تاپ من وایرلس داره جوریکه وقتی بر روی علامت مانیتور در system tray راست کلیک میکنم چندتا وایرلس پیدا میشه حالا میخوام بدونم اونها میتونن از وایمکس من دزدی کنن اگه آره چی کارکنم تا امنیتش بالا بره ؟؟؟؟؟؟؟؟
    -اگه شما outdoor داری و با کابل لن متصل میشید که هیچ جای نگرانی نداره.. راه پشت بوم رو کنترل کنید تا خدایی نکرده مودم رو ندزدن..
    " یک نانو استیشن که مربوط به ارتباط وایرلس هست به همین طریق از دوستم دزدیده شد.."

-ولی اگه از اکسس پوینت های WIFI استفاده میکنید حتما از کد گذاری های امنیتی انتقال استفاده کنید.. بهتر و ایمن تر هست که از WPA استفاده کنید و گزینه MAC Filter رو فعال کنید و مک های مجازی که میشناسید رو مجوز دهی کنید تا احتمال هــــــــــــــــــــــــ ــک شدن شبکتون هم صفر بشه..
    Last edited by farzin1986; 11-02-2011 at 01:21.

2. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان ایرانسلی خواستم ببینم وایمکس ایرانسل نامحدود به معنای واقعی هست یا نه پشت سرش یه محدودیتی تعریف کردن؟ یعنی اگه مثلاً فرض کنیم سرعت 512 ایرانسل 58 کیلوبایت در ثانیه باشه و اگه 24 ساعته دانلود بشه حدود 150 گیگابایت در ماه میشه دانلود کرد؟

مرسی

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان ایرانسلی خواستم ببینم وایمکس ایرانسل نامحدود به معنای واقعی هست یا نه پشت سرش یه محدودیتی تعریف کردن؟ یعنی اگه مثلاً فرض کنیم سرعت 512 ایرانسل 58 کیلوبایت در ثانیه باشه و اگه 24 ساعته دانلود بشه حدود 150 گیگابایت در ماه میشه دانلود کرد؟

مرسی
    تحت همون قوانین fup هست و نمیتونید از تمام ظرفیت سرویستون استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی
    درود دوست عزیز..
    بله به معنای واقعی نامحدود هست..
    و با 512Kbs شما سرعت دانلود معمولی 60 تا 64 کیلو بایت میتونین دانلود کنید..
    با IDM یا DAP دانلود کنید و کل پهنای باند رو به خودتون اختصاص بدین تقریبا همون 64KB/s با یک مقدار خیلی کم افت و خیز..

من خودم 256کیلوبیت نامحدود دارم حدود32 دانلود دارم..

بحث کاملی در اینباره شده در پست های پیشین..
    شما 24 ساعت شبانه روز و تمام ماه میتونین دانلود کنین..
    برای اطمینان بیشتر میتونین با 707 تماس بگیرین و تماس از خطوط ایرانسل با 707 رایگان هست.

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

دوست عزیز منظورتون از FUP و تمام ظرقیت سرویس چیست؟
    با احترام..
    Last edited by farzin1986; 11-02-2011 at 13:16.

6. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط farzin1986;5852596[COLOR=Silver
    [/COLOR]
    دوست عزیز منظورتون از FUP و تمام ظرقیت سرویس چیست؟
    با احترام..
    خود ایرانسل در موردش توضیح داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
    منظورم تمام ظرفیت سرویس یعنی ماکزیمم حجمی که میشه از یک سرویس وایمکس 512 ایرانسل بصورت 24/7/365 دانلود یا آپلود کرد.توجه کنید که سرویس های نامحدود این چنینی بصورت delicate نیستند و سرویسهای دلیکیت که توسط شرکت زیرساخت عرضه میشه قیمت بسیار بالایی داره بنابراین مثلا شرکت ایرانسل یک خط STM1 رو بین چندین کاربر خودش شیر میکنه تا بتونه با سرشکن کردن هزینه کاربر بیشتری رو جذب کنه و طبیعیه که اگر فقط یک کاربر از تمام ظرفیت خودش استفاده کنه دیگه عملا برای بقیه کاربرا پهنای باندی نمیمونه. بنابراین اومدن قانون عمومی fup رو برای اینطور سرویسها تعریف کردند.

8. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

fup که قانون شاتله!! شما مطمئن هستید با تاپیک شاتل اشتباه نگرفتید؟

درود دوست عزیز..
    بله به معنای واقعی نامحدود هست..
    و با 512Kbs شما سرعت دانلود معمولی 60 تا 64 کیلو بایت میتونین دانلود کنید..
    با IDM یا DAP دانلود کنید و کل پهنای باند رو به خودتون اختصاص بدین تقریبا همون 64KB/s با یک مقدار خیلی کم افت و خیز..

من خودم 256کیلوبیت نامحدود دارم حدود32 دانلود دارم..

بحث کاملی در اینباره شده در پست های پیشین..
    شما 24 ساعت شبانه روز و تمام ماه میتونین دانلود کنین..[COLOR=Silver]
    برای اطمینان بیشتر میتونین با 707 تماس بگیرین و تماس از خطوط ایرانسل با 707 رایگان هست.
    خیلی ممنونم خیالم رو راحت کردید فقط اگه پست مبدأ اون بحث که فرمودین رو دم دست دارین لطف میکنین؟ گشتم پیدا نکردم.

اگه پوشش موبایل ایرانسل توی خونمون قوی باشه دلیل میشه پوشش وایمکس هم قوی باشه؟ توی نقشه منطقه زرد بودیم که مودم بیرونی میخواد ولی من تو مکالمه مشکلی ندارم (طبقه بالا هستیم ارتفاع خوبی از سطح زمین داریم.)

ویرایش:

farzin1986 عزیز فکر نمیکنید دوستمون P‌C راست میگن با توجه به سایت خود ایرانسل؟
    Last edited by siamak_mu; 11-02-2011 at 13:34.

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه عزیز چه ربطی به شاتل داره؟ توی پست قبلی که گفتم FUP که مخفف Fair use policy هست یک قانون عمومی و حتی جهانیه:
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خود ایرانسل در موردش توضیح داده:
    کد:
    منظورم تمام ظرفیت سرویس یعنی ماکزیمم حجمی که میشه از یک سرویس وایمکس 512 ایرانسل بصورت 24/7/365 دانلود یا آپلود کرد.توجه کنید که سرویس های نامحدود این چنینی بصورت delicate نیستند و سرویسهای دلیکیت که توسط شرکت زیرساخت عرضه میشه قیمت بسیار بالایی داره بنابراین مثلا شرکت ایرانسل یک خط STM1 رو بین چندین کاربر خودش شیر میکنه تا بتونه با سرشکن کردن هزینه کاربر بیشتری رو جذب کنه و طبیعیه که اگر فقط یک کاربر از تمام ظرفیت خودش استفاده کنه دیگه عملا برای بقیه کاربرا پهنای باندی نمیمونه. بنابراین اومدن قانون عمومی fup رو برای اینطور سرویسها تعریف کردند.
    1- سرویس وایمکس اولین سرویس اینترنت پرسرعتی هست که بنده دیدم واقعا dedicated هست و مطابق قرارداد شما (با یه مقدار چشم پوشی از کندی های پیش اومده که متاسفانه در ایران دلایل متعدد داره ) تقریبا همون سرعت رو به شما ارائه میده..
    ADSL ها معمولا این کا رو میکنند و شیر میکنند بطوری که در ساعات کم باری سرعت شما تا چندین برابر قراردادتون با میره و در ساعات پر ترافیک سرعت در حد دایال آپ میشه..
    بنده شخصا با سرویس های صبانت-آسیاتک-پارس آنلاین این نکته رو تجربه کردم..
    ولی در وایمکس همچین چیزی نیست..

2-

به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
    و دقیقا منظور از این بند این هست که شما میتوانید با استفاده از یک سری کد و نرم افزار سرور های ایرانسل را فریب داده و به پهنای باندی بیشتر از قراردادتون دسرسی پیدا کنید..
    مثلا شما با قرارداد 256kbs می توانید برای مثال همانند کسی که تعرفه 2Mbs داره دانلود کنید و در اینصورت هست که سقف مجاز دانلود رو نقض میکنید.. که طبیعی هست همچنین واکنشی..
    ولی شما اگر با سرعت قراردادتون بصورت 24/7/365 دانلود کنین هیچ مشکل پیش نخواهد آمد و هیچ محدودیتی برای شما هعمال نخواهد شد..

12. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنونم خیالم رو راحت کردید فقط اگه پست مبدأ اون بحث که فرمودین رو دم دست دارین لطف میکنین؟ گشتم پیدا نکردم.

اگه پوشش موبایل ایرانسل توی خونمون قوی باشه دلیل میشه پوشش وایمکس هم قوی باشه؟ توی نقشه منطقه زرد بودیم که مودم بیرونی میخواد ولی من تو مکالمه مشکلی ندارم (طبقه بالا هستیم ارتفاع خوبی از سطح زمین داریم.)

ویرایش:

farzin1986 عزیز فکر نمیکنید دوستمون P‌C راست میگن با توجه به سایت خود ایرانسل؟

پست#2278 صفحه 228 این فلش آبی رو بزن..
    شبکه EDGE یا GPRS ایرانسل بر روی بستر GSM فراهم شده ..
    ولی شبکه WiMAX دکل ها و جایگاه خاصی دارند..
    و اصولا ارتباطی بین این دو نیست..

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-اگه شما outdoor داری و با کابل لن متصل میشید که هیچ جای نگرانی نداره.. راه پشت بوم رو کنترل کنید تا خدایی نکرده مودم رو ندزدن..
    " یک نانو استیشن که مربوط به ارتباط وایرلس هست به همین طریق از دوستم دزدیده شد.."

-ولی اگه از اکسس پوینت های WIFI استفاده میکنید حتما از کد گذاری های امنیتی انتقال استفاده کنید.. بهتر و ایمن تر هست که از WPA استفاده کنید و گزینه MAC Filter رو فعال کنید و مک های مجازی که میشناسید رو مجوز دهی کنید تا احتمال هــــــــــــــــــــــــ ــک شدن شبکتون هم صفر بشه..
    دستت درد نکنه بهم چسبید
    حالا یه سوال دیگه ببخشید
    این مودم usb امکان -- شدن هست یعنی من با مودم usb به اینترنت متصل باشم دیگران میتونن دزدی کنن ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •