فردا منم می یابم(!)(یعنی پیدا میکنم!) و امتحان میکنم و نتیجه رو میگم.
فردا منم می یابم(!)(یعنی پیدا میکنم!) و امتحان میکنم و نتیجه رو میگم.
سلام
آقا من تست کردم فرق خاصی نداشت ! فقط خیلی به گرافیک فشار آورد صداش در اومد ! منظورم فنشه . قبلا اینجوری فنش صدا نمیداد . حالا عکس میزارم الان نمیتونم . فردا عکس میزارم .
اقا یه سوال این Light shaft رو چه جوری باید استفاده کرد؟
سلام
من ورژن آخری رو دانلود کردم.
ولی این گزینه تو
نیستش.
- View -> Preferences -> Enable DirectX 11 Rendering
چیکار کنم که این گزینه بیاد.
ویندوز من 7 هست.
با تشکر
مدل کارت گرافیک لطفا![]()
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9400 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 1777 MB
Dedicated Memory: 1009 MB
Shared Memory: 767 MB
آپدیت درایورش هم : 260.99 هستش.
سلام خدمت بچه ها.
تو بعضی از صفحات این تاپیک خوندم که افرادی بودند که با نصب UDK مشکل داشتند.در واقع اکثر این مشکلات به خاطر Net Framework بوده و من هم همین مشکل رو داشتم.
خوب بعضی از راه حل هایی که گفته بودند جواب نمیداد و بعضی ها هم نیاز به دانلود در حجم بالا داشت( و برای کسی مثل من که خود نرم افزار رو با اون حجم بالاش از کسی روی CD گرفته ام سخته که دانلود زیاد داشته باشم)
من حتی دات نت 4 رو هم از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کردم روی ویستا 64 بیتی ولی بازم موقع نصب UDK میرفت تو نصب دات نت 3.5 و دوباره
ولی یکی از راه حل ها خوب بود و برای من کار کرد و اون این بود که روی یه سیستم با ویندوز 7 تونستم نرم افزار رو نصب کنم.
پس به همه کسایی که میخوان این نرم افزار و نصب کنن و به مشکل برخوردن توصیه میکنم که برن از سر کوچه یه ویندوز 7 بخرن و خیال خودشون رو راحت کنند.
فقط یه سوال پیش میاد اینجا و اون هم اینه که ما که ویندوز اورجینال ویستا مون رو ول کردیم و روتیم سراغ ویندوز 7 کرکی(منظورم معتاد به کرک نیست ها!) مقع پابلیش بازی های ساخته شده با UDK به مشکل برنمیخوریم؟(در سطح جهان منظورمه مگرنه ایران که خر تو خر تر از این حرفاست)
کارت شما فکر میکنم Shader Model 3 بیشتر ساپورت نمیکنه یعنی حتی با وجود داشتن DX 11 روی Win 7 باز هم شما نمیتونین از DX11 بهره ببرین.
در ضمن DXها برای این هستن که افکت های بهتری رو بتونن با SM های بالاتر ساپورت کنن که البته Pixel Shaderش هم خیلی مهمه که برای DX11 شیدر مدل و پیکسل شیدر هر دو 5 هستند.
یعنی اگر شما از هیچ افکتی استفاده نمیکنین هیچ فرقی بین دایرکت اکس ها نمیبینین ولی به صورت پیش فرض انجین ها از DX ها یه بهره هایی میبرن طوری که اگر شما حتی مستقیم از افکتی استفاده نکنین باز هم ممکنه یه تفاوت هایی رو ببینین.
سلام به همگی
ببخشید شاید سوالم قبلا پاسخ داده شده باشه ولی خب 255 صفحس خدا وکیلی![]()
ببینید من یه موضوعی رو توش موندم :
فرق unreal engine 3 با udk چیه ؟ یه توضیحات کلی می خوام فقط و اینکه آیا از بازی که با udk ساخته می شود می توانیم خروجی exe بگیریم یا نه ؟
و سوال دیگه شاید خیلی ناجور باشه :
unreal engine 3 نسخه ی فول گیر میاد جایی اصلا ؟
سلام دوست عزیز، ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.
بله درست حدس زدی. بارها جواب داده شده. با این همه:
UE3 و UDK توی امکانات تفاوتی ندارن.ابزار دقیقا یکی هست. تفاوت ها توی لایسنس هست. اطلاعات بیشتر اول این پست:
خروجی هم بله، کار 10 دقیقس. اگه دوس داری روندشو ببینی، اینجا یه بازی کوچیک رو توضیح میده که آخرش هم نحوه ی پکیج کردن رو یاد میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته توی بیلد های جدید جای یه سری دکمه ها عوض شده ولی روند کلی ثابته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UE3 هم دنبالش نگرد. هر چند اگه هم گیر بیاری که نمیاری، به دردت نمی خوره چون خروجی نمی تونی ازش بگیری.
فعلا بای.![]()
Last edited by tovamohammad; 14-03-2011 at 07:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)