سلام.
با برنامه ShakeAndSave
طرز کارشم سادست .. فرمت فایل رو مشخص و Agree رو تیک می زنید و استارت .. به محلی که می خواید ازش اسکرین شات بگیرید رفته و گوشی رو تکون می دید .. به همین سادگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
با برنامه ShakeAndSave
طرز کارشم سادست .. فرمت فایل رو مشخص و Agree رو تیک می زنید و استارت .. به محلی که می خواید ازش اسکرین شات بگیرید رفته و گوشی رو تکون می دید .. به همین سادگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام آقا مهدي
دست شما سلامت باشه لطف كردين .
من اين برنامه ي 97 كيلويي رو نصب كردم اما پيداش نكردم تو گوشي !!!!!
بعد از دانلود روش كليك كردم اما يهو ميره به today !!!!!
با فايل اكسپلورر هم جستجو كردم تو گوشي اما غير از فايل دانلود شده و يه فايل 70 كيلويي تو فولدر ويندوز چيزي يافت نشد و وقتي روش كليك ميكنم يه صفحه سفيد باز ميشه فقط
:(
ميگم يه وقت ويروس ميروس نباشه بزنه دخل گوشي رو بياره داغون شه بره پي كارش ديگه ؟؟؟؟
![]()
دست شما درد نکنه
این چه حرفیه دوست عزیز؟ فایل رو درست دانلود کردین؟ ناقص نیست؟
سلام دوستان
من چند روز پیش به جمع HD2 دارها پیوستم .
امروز hspl کردم قبلش هم همه ی توضیحات تاپیک آموزش HSPL رو خوندم و با موفقیت انجام شد و اون نوشته ی We Hacked it رو دیدم و به گوشی ریسیت شد و ویندوز بالا اومد اما بعد از چند ثانیه هنگ کرد و ریسیت شد و روی ارم htc گیر کرد و من مجبور شدم باتری رو در بیارم . حالا دیگه گوشی بالا نمیاد یعنی اصلا روشن نمیشه مثل اینکه اصلا باتری داخلش نیست و حتی اون صفحه رنگی بوت لودر هم نمیاد (نگه داشتن دکمه ولوم و پاور) حتی شارژر رو هم که وصل میکنم چراغ نارنجی روشن نمیشه اصلا هیچی هیچی .
تو رو خدا کمک کنید فقط چند روزه که گوشی رو با هزار امید و آرزو خریدم . چه اتفاقی برای گوشی من افتاده؟ لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه دریغ نکنه منم محبتش رو جبران میکم .
سلام
واقعا متاسفم
إن شاء الله كه حل بشه مشكلتون
در حد اطلات بنده , احتمال بسيار بسيار كمي هست كه عيب از باتري باشه
بايد با يه باتري سالم امتحان كنين تا مطمئن بشين كه از باتري نيست اما احتمال خرابي باتري بسيار ضعيف هست اما صفر نيست
بعد از اينكه از سالم بودن باتري مطمئن شدين , بايد هارد ريست رو دوباره امتحان كنين
اگر جواب نداد متاسفانه ديگه بايد بره نمايندگي
-----------------------
اما جدا از اين جريان , بنده سوالي دارم از همه ي دوستان :
مگر اين برنامه هاي قفل شكسته و ه ك شده چي چي داره كه رامهاي خود اچ تي سي نداره ؟؟؟؟؟
سلام
نه ناقص نيست چون تد سايت حجمش نود و هفته و فايل من هم همينه
احتمالا با رامهاي جديد كار نميكنه
اما الحمدلله مشكل حل شد
تو نت يه برنامه خوب پيدا كردم
spbscreenshot
handheld.softpedia.com/progDownload/Spb-ScreenShot-Download-60958.html
فقط بايد رو مموري گوشي نصب بشه
البته كم حجمه و هيچ مشكلي نداره
-----------------------
دوستاني كه عاشق برنامه هاي كاربردي هستند , يه برنامه جالب انگيز هست كه كارش خيلي درسته
براي معرفيش اول بايد يه عكس اپلود كنم
ادامه دارد ...
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-12-2010 at 14:17. دليل: تصحيح
حاجی بسم الله ما منتظریمدمت گرم
![]()
سلام
چشم
اما همونطور كه گفتم لازمه كه دوستان حرفه اي هم با بنده همكاري كنند تا كم نيارم
راستي اين نيشخند شما معنيش چي هست ؟
![]()
دوستان حرفه ای حاج محمد یاری برسونن
این حرکت،حرکت خیلی باحالی امیدوارم به سرانجام برسهفرمتش pdf باشه که دیگه حرف نداره
<نیشخند، شما معنی مثبتش در نظر بگیر اگه توجه کنی می بینی که سر با یه لبخند بالا پایین میاد یعنی ایول حتما این کار بکنن معنی منفیشم بی خیال![]()
سلام
ممنونم
فارسی ساز نمی خوام
یه راهنمایی کلی می خوام
اینکه چه برنامه هایی خوبه روش نصب کنم و چه امکاناتی داره و .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)