مگه ثبت نام برا ترم بهمن نیست؟ پس چطوری میخوان بهمن اطلاع رسانی بکنن(یکی دو هفته هم برا ثبت نام و شروع کلاس از اواخر بهمن و یا اوایل اسفند...)...
مگه ثبت نام برا ترم بهمن نیست؟ پس چطوری میخوان بهمن اطلاع رسانی بکنن(یکی دو هفته هم برا ثبت نام و شروع کلاس از اواخر بهمن و یا اوایل اسفند...)...
دوستان چند تا سوال دارم
فرقه پودمانی و ترمی چیه
ایا راسته که میگن مدرک علمی کاربردی زیاد اعتبار نداره؟؟
علمی کاربردی دانشگاه شبانست؟؟؟؟؟
ببخشید سطح اطلات من خیلی پایین هست
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
سوال اول: پودمانی هر سال 3 ترم دارید و در دوره ترمی هر سال 2 ترم.توی پودمانی نمره پاسی حداقل 12 و در دوره ترمی 10 هست.
سوال دوم:خیر
سوال سوم:خیر
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون دوره هاي مهندسي فناوري كارشناسي حرفه اي ناپيوسته ترمي دانشگاه جامع علمي-كاربردي سال 1392مي رساند، كه ثبت نام منحصراً به صورت اينترنتي از روز دوشنبه مورخ 02/11/91 آغاز و در روز دوشنبه 09/11/91 پايان مي پذيرد.
لذا كليه متقاضيان ، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است ) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبتنام به سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون دوره هاي مهندسي فناوري كارشناسي حرفه اي ناپيوسته ترمي دانشگاه جامع علمي-كاربردي سال 1392اقدام نمايند.
با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبتنام در اين روش به صورت اينترنتي انجام ميشود، داوطلبان لازم است به وسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال ميباشد، با مراجعه به سايت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 000/144 (يكصدوچهل چهارهزار) ريال به عنوان وجه ثبتنام نسبت به ثبتنام اقدام نمايند.
ضمناً به اطلاع می رساند که تاریخ برگزاری آزمون مذکور 20/2/92 خواهد بود و اطلاعیه این سازمان درخصوص کلیات آزمون در نشریه پیک سنجش 2/11/91 و سایت سازمان درج خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون کاردانی به کارشناسی خودمونه اسمش را عتیقه کردن؟
سلام
1. این رشته هایی که برای کارشناسی ناپیوسته زده بعدا مشکل پیش نمیاره ؟
2.با رشته های معمول دیگه کنکور نمیگیرن امسال ؟
3. منابعی رو که باید از روش خوند رو از کجا میشه در آورد ؟ (مثلا اصول امنیت شبکه رو باید از چه کتابی خوند ؟)
ممنون میشم جواب بدید![]()
سلام
دوستان من دانشجوی ترم اول پودمانی کاردانی هستم.این ترم دروس ریاضی عمومی و پبش و فیزیک عمومی و پیش را متاسفانه نتونستم پاس کنمحالا باید چه گلی به سرم بمالم؟چون شنیدم اگه از یه تعداد واحد خاص بیشتر کسی نتونه پاس کنه ترم بعد بهش واحد نمیدن تا قبلیا رو پاس کنه.
و یه سوال دیگه اینکه چند وقت طول میکشه تا توی پودمانی مدرک کاردانیمونو بگیریم؟
مرسی
شما تکرار پودمان شدی، یعنی باید یک بار دیگه همه دروس پودمان 1 رو از اول بگیری بری سر کلاس و دوباره امتحان بدی.
کل دوره پودمانی 6 پودمان هست.
سلام....
الان تکست داد که قبول شدی!! در حالی که داشتم کف بالا میاوردم که یعنی واقعا من قبول شدم؟! رفتم سایت مربوطه رو چک میکردم... انتظار همه چی داشتم غیر داده پردازی رو!....
خلاصه رفقا شیرینی دارین پیش من! فقط هر وقت شخصا دیدمتون بهتون میدم!![]()
سلام
من توی دفترخونه بعنوان سند نویس کار می کنم گواهی اشتغال به کار هم دارم ، می خواستم بدونم باید حتماً بیمه هم داشته باشم یا گواهی کار برای استفاده از سهمیه شاغل برای رشته حقوق ثبتی کارشناسی ناپیوسته پودمانی کافیه ؟
ممنون میشم جواب بدین
قبول شدم ، انتخاب اول ، تهران![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)