مودم داره اما گوشیم وی فی نداره راه دیگه ای نیست؟
مودم داره اما گوشیم وی فی نداره راه دیگه ای نیست؟
سلام
اگه فریمور جدید واسه استار اومده لطفا بذارین
اگه فریمور جدید بیاد قطعا بچه ها اعلام میکنند
دقیقا میخوای چیکار کنی؟ وقتی گوشی وای فای نداره خوب یعنی اتصالی هم برقرار نمیشه!!! اگه منظورت نت و شبکه هست میتون از شبکه GPRS استفاده کنی که سرعتش برابره با دیال آپ. باید حتما گیرنده داشته باشه. مثلا اگه لپ تاپ داشته باشی میتونی با فعال کردن وایرلسش بدون سیم وارد نت بشی!! گوشی هم همین کارو انچام میده!
باید گوشیت وای فای رو ساپورت کنه!!
آخه تو یکی از فروم ها دیدم از طریق بلوتوث هم میشه وصل شد اما چیزی نففهمیدم اگه ممکنه راهنمایی کنید
این دیگه خیلی مسخرهس انصافاً ! مگه میشه با بلوتوث از اینترنت بی سیم استفاده کرد؟ شما اصلاً سرعت انتقال داده رو تو ارتباط بلوتوثی و وای فای در نظر بگیر...اصلاً یه همچین چیزی امکان نداره !
نه من منظورم مودم معمولی چون هم وایرلس دارم هم معمولی میخام ببینمک اگه میشه با مودم معمولی از طریق بلوتوث کانکت شد از همین مودم معمولی استفاده کنم
امروز توي روزنامه همشهري يه آگهي زده بود نوشته بود.
با گوشي استار هيچيک از بازيهاي جام جهاني را از دست نمي دهيد!!!
عکسش هم زده بود مثل گوشي چينيها يه آنتن زمخت داشت و بالاي دکمه بکش هم نوشته بود موبايل تي وي
درسته. من خیلی وقت پیش حدودا 20 روز پیش گفته بودم که استار بخاطر فورش بالا و قیمت پایینش داره حسابی تنوع میده. همون شمایل رو داره ولی به نام I6220 شناخته میشه و با همون شناسه استار! البته با این مشخصه های قبلی فقط خصوصیت تی وی بهش اضافه شده. مثل نمونه ی با وای فای.
احتمالا عکسی هم که دیدی این بوده!!
![]()
اصلا این دو تکنولوژی کاملا از هم مجزا هستن! هیچ ارتباطی با هم ندارن!
احتمالا این موضوعی رو که شما میگین گوشیت رو به وسیله بلوتوث با لپتاپی کانکت کنی و با برنامه ی ارتباطی گوشیت با واسطه ارتباط بلوتوثی بری تو نت. ولی هیچ ربطی به وایرلس نداره. داره از سیم کارتت استفاده میکنی فقط به جای توی گوشیت توی لپ تاپت میری تو نت! همین و بس!!!
همین راه فقط موجوده. هیچ راه دیگه ای هم نیست! یعنی اصلا منظقی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)