حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 01-08-2010 at 14:57.
بزرگترین مشکلش کار نکردن دکمه عکاسی بود که فقط یک بار عمل میکرد و دیگه از کار می افتاد.
خیلی زیا هم هنگ میکرد.
Last edited by AryanLand; 01-08-2010 at 14:48. دليل: حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
Last edited by AryanLand; 01-08-2010 at 14:48. دليل: حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
اصلاً دیگه ویندوز زیر 7 خریدن اشتباهه ... بازی خیلی کم براش گیر میاد که مالیم نیست
برنامه هاشم کاربردی هستن ولی سیستم عاملای دیگه هم همونا رو دارن
پس کلاً ویندوز موبایل زیر 6.5 بدرد نمیخوره
برتری های امنیا 2 نسبت به hd2
صفحه oled
16 گیگ مموری داخلی (مال من که بعد از 3 ماه هنوز نپریده)
باتری قویتر
اسپیکر قویتر
دوربین بسیار بهتر
فیلم برداری بهتر (فقط بحث d1 و vga نیست ) کلاً امنیا 2 بهتره
خروجی tv
150 تومن ارزونتر
برتری hd2
صفحه بزرگتر
سی پی یو قویتر
رم بیشتر
تاچ خازنی و مولتی تاچ که البته مولتی تاچ فقط به درد وب و زوم کردن میخوره و به خاطر نداشتن بازی مولتی تاچ به اندازه سیستم عاملای دیگه مثله مک بدردبخور نیست
امنیا 2 از نظر مولتی مدیا قویتره و hd2 از نظر سخت افزار ولی چون ویندوز موبایل سیستم عامل بدرد بخوری نیست ارزش نداره قید مولتی مدیا رو بزنی ... اگه مثلاً آندروید بود من سخت افزار قویترو به مولتی مدیا قویتر ترجیح میدادم ولی وقتی هیچ بازی و برنامه خاصی نداره این سیستم عامل پول بیشتر بدم تازه مولتی مدیا ضعیفترم داشته باشه ؟!
Dark.Life جان گل گفتی .. این نبودن بازی با گرافیک و خفن برای ویندوز 6.5 خیلی حال منو گرفته ..
همون طور هم گفتی اکثر برنامه ها در Os های دیگه هستند ...
من فقط با یه برنامه حال کردم در ویندوز موبایل اونم TCPMP هست که زیرنویس رو هم اجرا میکنه ..
اگه نه من بیشتر این نرم افزار ها رو روی سیمبین S60v3 هم داشتم .. البته این رام عوض کردن هم چیز خوبیه![]()
شما فقط لینک یه آندوریید که کامل کوک شده باشه مثل نال اچدی 2امنیا 2 : آندروید براش کوک شده ، اوبونتو هم داره ، اگه برای HD2 ویندوز 7 کوک بشه برای امنیا 2 هم میشه !
و لینک اوبونتو هم به من بده
من به تعداد اعضاضی فعال این تاپیک مسگم امنیا 2 بهترین پاکت پیسی هست
راه حل دارهبرای برای مشکل صدای پایین زنگ در 2 ثانیه اول امنیا2 راه حلی پیدا شده؟؟؟
من الان با مویل وصلم
نمیتونم اون فایل کب که این شمکل رو حل میکنه برات اپ کنم
بعدا میام میزارم برات
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 01-08-2010 at 14:57.
آقا کی گفته آندروید برای امنیا 2 کوک شده ؟ من یه دونه قبلا نصب کردم که نصفه کاره بود. کسی اینا نگفته که براش کوک شده چرا حرف مردم رو عوض میکنی میزای اینجا؟
اینجا دارن روی کوک کردن امنیا 2 کار میکنن و مطمعن باش براش کوک میشه. رنگرزی که نیست باید روش کار بشه مهم اینه که دارن کار میکنن :
1321 پست هم زده شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
What is working in unreleased version (it will come in next alpha):
- hardware keys
- LCD
- sound
- FM radio
- vibrator
- accelerometer
What is not working for now:
- phone
- net
- gps
- bluetooth
- wifi
- cameras/
آرش حجان داداش اگه بزاری ممنونت میشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)