دوستان کسی میدوتونه چند تا از دریبلها رو قرار بده ؟ که چجوری باید دریبل کرد ؟ (PC(
دوستان کسی میدوتونه چند تا از دریبلها رو قرار بده ؟ که چجوری باید دریبل کرد ؟ (PC(
بنزما در اولین ال کلاسیکوی فصل ژاوی را شکست داد.
سایت گل- کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید، ژاوی، هافبک بارسلونا را امروز بعد از ظهر در بازی FIFA 10 از سری بازی های پلی استیشن 3، با نتیجه 3-0 شکست داد.
بر اساس گزارش Realmadrid.com، ژاوی و بنزما برای انجام این بازی به صورت Online با هم در ارتباط بودند و می توانستند عکس العمل های همدیگر را از طریق وب کم ببینند. نیمه اول با نتیجه 0-0 به پایان رسید اما در نیمه دوم کریس رونالدو 3 بار برای بنزما گلزنی کرد تا اولین ال کلاسیکو فصل به سود رئالی ها به پایان برسد.
بنزما در تبلیغات نسخه فرانسوی این بازی مشارکت دارد و از تابستان برای بازار یابی آن فعالیت می کند.
بنزما در کنفرانس مطبوعاتی پس از این بازی به خبرنگاران گفت:" این یک بازی بود اما من دوست دارم در بازی این هفته نیز نتیجه مشابهی رقم بخورد." مهاجم فرانسوی سپس به تحسین کریس رونالدو پرداخت:" کریس در دنیای واقعی نسبت به این بازی، بازیکن بهتری است."
اگر چه بنزما و ژاوی امروز کمی با هم خوشگذرانی کردند اما در بازی روز یک شنبه بین آنها از دوستی خبری نیست و آنها در ترکیب تیم هایشان برای انجام بزرگترین نبرد سال به میدان می روند.
2009/11/26کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سريال نامبر بازي رو اگه ميشه يكي واسه من بذاره
SRL4-AMFB-T0B6-T5H7-1911
حسین جان بازی که خوب باشه مسلما اکثریت ازش تعریف میکنن و من کاملا قبول دارم که فیفا نسل بعد عالی هست!مهران جان خیلی خوشحال شدم که میبینم با وجود اینکه یک طرفدار pes هستی بدون هیچ تعصبی از این بازی تعریف میکنی.
من مدتیه تصمیم دارم یک نقد کامل و منصفانه از این بازی توی این تاپیک ارائه بدم اما لازمه اینکار اینه که حداقل 7-8 ساعت دیگه روی این بازی وقت بزارم تا صحبتهام کاملا مستدل و دقیق باشه متاسفانه مشغله های زندگی هنوز این فرصتو بهم نداده اما توی همون 4 ساعتی که روی این بازی متمرکز شدم متوجه ظرایف بسیار زیادی در این بازی شدم که انشاا... سر یک فرصت مناسب همشو بیان میکنم . روی همین حساب بود که طی دو هفته اخیر بارها توی تاپیک pes به این مساله اشاره کردم که گیم پلی فیفا 10 نسبت به pes به واقعیت بسیار نزدیک تره .
شاید خیلی از شماها فقط این بازیها رو برای سرگرمی انجام میدید اما همیشه این علاقه در من وجود داشته که به جزئیات ریز و درشت بازی بخصوص گیم پلی بازی توجه زیادی داشته باشم .
توی چند صفحه اخیر من خیلی روی مشکلات بازی تاکید داشتم که متاسفانه بعضی جاها بچه ها زیاد نتونستن تحمل کنن . توی تاپیک pes هم دقیقا همین کار رو انجام دادم میخواستم ببینم بچه ها چقدر میتونن تحمل انتقادو داشته باشن جالبه یک جا صراحتا نوشتم با روند رو به رشدی که EA در سریهای فیفا در پیش گرفته احتمالا ما نهایتا تا دو سال دیگه باید توی بایگانی دنبال فوتبال کونامی بگردیم ( البته مهران جان قبول کن که این یک واقعیته ) مگر اینکه کونامی یک حرکتی به خودش بده که من مطمئنم این توان رو دارن .
فکر میکنم کمتر کسی به اندازه من به یک بازی فوتبال کامپیوتری اینقدر علاقه داشته باشه استدلام اینه که این علاقه در شرایطی در من وجود داره که نسبتا سنی ازم گذشته و مطمئنا اگه هر کدوم از شما به حدود سن من برسید کلا از هر چی بازی فوتباله فراموش میکنید چون مشکلات زندگی اینقدر زیاده که این علاقه رو بسیار کمرنگ میکنه حالا یه بار فکر نکنید با یک پیر مرد طرفین نه بابا من متولد 57 هستم . علت این همه دقت و توجه من به جزئیات بازی همینه که بهش اشاره کردم گفتم یعنی علاقه بسیار زیاد .
حالا از بحثمون دور نشیم به اعتقاد من مهمترین و اصلی ترین نقطه ضعف بازیهای ورزشی گروهی هوش مصنوعی اونهاست که علتشم محدودیت هائیه که وجود داره و شاید تنها علتی که من تا الان کنسول برای این بازی نخریدم همین مسالست و گرنه توی بقیه بخشهای بازی EA حقیقتا خیلی زحمت کشیده که نباید به راحتی از کنارشون بگذریم .
به امید خدا بعد از اینکه با جزئیات این بازی بیشتر آشنا شدم محسنات و نکات برجسته این بازیو به تفصیل بیان میکنم اما همین چند ساعت بازی کردن صرف نظر از مشکلات بازی به من نشون داد بازی بزرگی پیش رو من قرار داره .
با این توضیحات امیدوارم دیگه دوستان از انتقاداتی که میکنم کمتر دچار رنجش بشن چون هدف من تخریب بازی و یا ناراحت کردن کسی نیست .
ولی فکر نمیکنم PES اینقدر بد بوده باشه که دوستان ازش به عنوان یک شکست یاد میکنن!و فقط پیشرفت گرافیکیش را میگن!
مطمئنا PES 2010 یکی از بهترین PES هایی بود که من بازی کردم اتفاقا بعد از بازی فیفا علاقم به PES زیادتر شد!
من در فرومهای خارجی وقتی میگردم میبینم که اکثرا اکثرا از PES 2010 خوششون اومده و درصد کمی از اون بدشون میاد!
با توجه به نظر من امسال کونامی عالی بود ولی این EA ّود که از اون عالیتر بود!
و خوب طبق گفته های خود سازنده های فیفا این بازی 3 سال وقت صرف شد که به اینجا رسیده!با توجه به اینکه کونامی از امسال نسل بعد PES را آغاز کرد مدتی زمان میبره چیز عالی مثل فیفا بده بیرون!
حالا که میگید باید تو بایگانی PES را دنبالش بگردیم من در اصل این قضیه مخالف هست!چرا که با توجه به سالهای گذشته مدت 6 و 7 سال مثلا PES برتر از FIFA بود و FIFA اتفاق خاصی براش نیوفتاد حالا حدود 3 سال هست که فیفا برتر بوده که البته بازی فیفا 10 کنسول قابل تقدیر هست ولی اون طور که تو تصوراتم از فیفا نکست جن ساخته بودم اون چیز مورد نظرم نبود!!هر چند بازی خوب و عالی هست!!
من تنها نکته ای که به نظرم اومد اینه که فیفا به لطف انیمیشنهای انبوهش توانست اینقدر پیشرفت کنه و خوب مدتی هم طول میکشه کونامی به اون برسه!با توجه به اینکه 2 سال را از دست داد و یکمی دیر شروع کرد!
من هر وقت بشه یک مقایسه کاملا بی طرف از بازی مینوسیم!!تو گروه!و نظریات خودم را
سلام؛
دانلود از:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام؛
دانلود از:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مهران جان به نظر میرسه متوجه منظور من نشدی ببین من گفتم " اگر " EA با همین سرعت به مسیر رو به رشد خودش ادامه ادامه بده و از اونطرف " اگر " کونامی هم توی گیم پلی بازی تغییراتی ایجاد نکنه ما شاهد به حاشیه رفتن سریهای PES خواهیم بود . اما به نظر شما این اگرها اتفاق خواهد افتاد ؟ بازاری که کونامی طی یکی دو دهه اخیربه زحمت تونسته بدست بیاره به راحتی ازدستش نخواهد داد بخصوص اینکه هر ساله درآمد بسیار خوبی از این بخش بدست میاره . اما علت اینکه من این مساله رو عنوان کردم این بود که میخواستم از کم کاریهای کونامی در بخش گیم پلی انتقاد کنم . وگرنه امسال روی نسخه 10 این بازی در بقیه بخش ها حقیقتا خیلی کار شده (بمراتب بیشتر از فیفا ). شما ببینید بخش آنلاین از اون حالت اسفبار خارج شده , توی بخش گرافیک ما شاهد نوآوری های جدیدی هستیم , مود بسیار پرطرفدار و جذاب مستر لیگ دچار دگرگونه گسترده ای شده , از موزیکهای لایسنس شده و بسیار قشنگی برای این نسخه استفاده شده , بخش های لیگ اروپا و لیگ قهرمانان حال و هوای دیگه ای پیدا کردن و موارد ریزو درشت دیگه . اما ما شاهد این تغییرات اساسی در فیفا 10 ( در قیاس با 9 و در این سطح از گستردگی) نیستیم حالا سوال اینجاست که چرا باید سایتهای بازی اینجنین نقدهایی درمورد نسخه 10 PES ارائه بدن ؟ جواب مشخصه توجه EA به گیم پلی بازی و در راس اونها انیمیشن ها و گزارشگری بازی . کونامی JHCI امسال متوجه این مساله شد و از خواب خرگوشی چند ساله خودش بیرون اومد وبالاخره استارت این کار رو زد .
فکر میکنم تا حدودی متوجه منظور من شدی . در اصل قضیه کسی منکر این مساله نیست که کونامی مجددا راه خودشو پیدا میکنه . توی نسل کارنت برتری بلامنازع از آن کونامی بود بعد از اون توی نسل بعد EA تونست خودش به کونامی برسونه و حتی ازش برتری بگیره اما توی نسل آینده کی میتونه بگه کدوم شرکت برتر خواهد بود ؟ حدودا دو تا سه سال بعد مجددا با ورود کنسولهای جدید به بازار تمام معادلات بهم میخوره و بخش اعظمی از ساختار این دو بازی دچار تغییر و تحول میشه .
من حدود 10-15 سال پیش بین سالهای 96 تا 2002 میلادی طرفدار فیفا بودم در اون زمان سال به سال کونامی پیشرفت میکرد اما در اون سمت میدان فیفا هر سال درجا میزد این قضیه تا اون حد پیش رفت که بسیاری از طرفداران فیفا از جمله خود من کم کم به سمت سری های PES گرایش پیدا کردیم ( من از نسخه 3 PES رسما فیفا رو کنار گذاشتم و شدم یک PES باز تمام عیار ) از همون سالها بود که PES لباس سروری رو به تنش کرد و روز به روز به تعداد طرفدارانش اضافه شد تا همین چند سال پیش که نسل جدید کنسولها روانه بازار شد فیفا که روز به روز درحال از دست دادن بازارهدفش بود از این فرصت نهایت استفاده رو برد و کم کم تونست آب رفته رو به جوی برگردونه . بسیار بعید به نظر میرسه که کونامی بتونه توی این نسل مجددا به دوران اوجش برگرده . من بی صبرانه منتظر ارائه کنسولهای نسل بعد هستم تا شاهد ادامه این رقابت جذاب و دیدنی بین این دو رقیب دیرینه باشم .
در مورد فیفا باید عرض کنم این تاپیک محل مناسبی برای ارزیابی و مقایسه این بازی و PES 2010 نیست به امید خدا توی تاپیک مربوطه به شکل اساسی این بازیو حلاجی خواهیم کرد تا عیارش برای همه مشخص بشه فقط این نکته رو بگم که گیم پلی این بازی هم ایرادات خاص خودشو داره که در زمان مناسب به تفصیل در موردش صحبت میکنیم اما در بعضی از بخشها نسبت به PES بسیار واقعی تر ساخته شده هرچند که از اون طرف کونامی هم برتریهایی داره .
من پیشنهاد میکنم ادامه بحثمون را بگذاریم برای کلوب!و اینجا جاش نیست!
و با صحبتهای شما هم موفق هستم!
فقط من بگم فرض کنید PES چیزی حدود مثلا 500 تا انیمیشن داشته باشه اندازه انیمیشنهای فیفا کدام یک را شما ترجیح میدید؟
دلیل اینکه گیم پلی فیفا را برتر از PES میدونیم به واقع چیز به غیر از انیمیشنها فوق العاده ای هست که در فیفا شاهدش هستیم و در PES نمیبینیم؟یا چیز دیگه ای هم در گیم پلی وجود داره این سوال من بود
والا گیم پلی فیفا 10 نکات ناب کمی نداره!یا چیز دیگه ای هم در گیم پلی وجود داره این سوال من بود
یکیش همین انیمیشن های خیلی متنوع و زیاد هستش!
مورد بعدی فیزیک عالی بازی هستش. شما کاملا میتونی تنه زدن ها و تاثیرات فیزیکی بازیکنا روی همدیگه رو به خوبی حس کنی! حتی تو بعضی از صحنه ها وقتی بازیکن توپ های لب خط رو میزنه که تو اوت نره خودش تعادلش رو از دست میده و به بیرون زمین منحرف میشه! درسته سیستم فیزیک یکم نارسائی داره و همینش هم تو هیچ بازی فوتبال دیگه با این سطح دیده نشده و کم نظیره!
نکته ی دیگه گیم پلی بازی خیلی منو مجذوب خودش کرد وجود آزادی عمل بسیار عالی هستش که شما در بازی داری! هر کجا که به خوای میتونی پاس بدی و هر کاری که تو فوتبال واقعی میبینی می تونی تو زمین پیاده کنی!
سیستم پاس دهی بازی واقعا خیلی آزادانه هستش! اگه شما مثلا سه تا بازیکنت تو یه خط باشین می تونی با تنظیم قدرت پاس توپ رو به شخص مورد نظر بدی! بعضی جا ها پاس های بیرون پای خیلی جالبی میدن بازیکنا که آدم و شگفت زده میکنه!
در کل گیم پلی بازی خیلی شناور هستش و اصلا خشک و ماشینی نیست!
مورد دیگه در مورد گیم پلی بازی مد های زیاد و البته زیبای اون هستش!!
منیجر مد!
be a pro
virtual pro
لیگ ها و تونومنت ها
تازه این موارد مد های آفلاین بازی هستش که سه تای اولی جزو موارد منحصر به فرد فیفا هستش!
مد های آنلاین زیاد هم واسه بازی ایجاد شده و در کل بازی تعداد خیلی خوبی مد داره که هرکدوم حرفی برای گفتن دارن!!
آخرش هم لیسانس تیم ها رو هم اضافه کنیم!
میبینی که گیم پلی موارد خیلی نابی داره و واقعا جای تعجب هستش که شما فقط یکی رو دیدی!
پس باید یه سه الی حداقل صبر کرد تا کنسول های جدید بیاد!من بی صبرانه منتظر ارائه کنسولهای نسل بعد هستم تا شاهد ادامه این رقابت جذاب و دیدنی بین این دو رقیب دیرینه باشم .
چون اونطور که گفته شده تا 2014 که مایروسافت کنسول جدید نمیزنه!!
Last edited by Masoud King; 29-11-2009 at 18:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)