تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 773 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا یه توضیح بدید که led یا lcd تا 1500000 که از 40 اینچ کمتر نباشه چی میشه گرفت ؟ و کلا بهترین انتخاب کدوم برند و کدوم مدلشه !! مرسی
    -باز هم فكر ميكنم سراغ lcd ‌ها برين بهتر هست
    -در مورد برند هم الان ديگه نميشه گفت فلان برند بهترين هست كاملا با همديگه رقابت ميكنند
    و تفاوت در امكانات ديزاين و قيمت باعث رقابت اون ها ميشه
    -samsung c650
    -lg ld650
    -sony ex500
    ميتونه بهترين گزينه ها در اين رج قيمت باشن

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان و اساتید

دو تا سوال برام پیش اومده؛ ممنون می شم حتی اگر به نظرتون پیش پا افتاده است، باز هم جواب بدین:

1- با توجه به این که تی وی های فیلیپس هم کیفیت بسیار خوبی دارند (و البته قیمت گران و گارانتی بد)؛ چرا هیچ وقت در فهرست موارد توصیه شده برای خرید از سوی اساتید به دوستان خواهان راهنمایی جایی ندارند؟؟ به همان دو دلیلی که خودم گفتم؟؟؟ در این صورت شاید ارزنده بودن خود پنل، این دو ایراد رو تا حدودی کمرنگ کند.... اگر دلیل دیگری هم دارد، بفرمایید...

2- با توجه به کیفیت بسیار خوب پلاسما ها، چرا اغلب براند های معتبر (غیر از پانا سونیک) دیگر پلاسما تولید نمی کنند؟؟ این نکته، الان تنها دلیلی است که فروشندگان ال سی دی برای رد برتری های پلاسما به آن استناد می کنند.... می گویند اگر پلاسما خوب بود، که بقیه برند ها هم تولید می کردند...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام

قصد خرید lcd که مشخصات زیر را داشته باشد دارم لطفا راهنمایی کنید

- بین 37 تا 42 اینچ

- دارای خصوصیت تصویر در تصویر

- تلتکست فارسی

- مصرف برق پائین

- دارای ----T

- تصویر قابل قبول

- قیمت 1200تا1500 حالا کمتر یا بیشتر

ببخشید که مثل مبتدی ها حرف می زنم یه سوال دیگه

- این منوی مخفی رو که دوستان می گن باید چطوری ببینیم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان و اساتید

دو تا سوال برام پیش اومده؛ ممنون می شم حتی اگر به نظرتون پیش پا افتاده است، باز هم جواب بدین:

1- با توجه به این که تی وی های فیلیپس هم کیفیت بسیار خوبی دارند (و البته قیمت گران و گارانتی بد)؛ چرا هیچ وقت در فهرست موارد توصیه شده برای خرید از سوی اساتید به دوستان خواهان راهنمایی جایی ندارند؟؟ به همان دو دلیلی که خودم گفتم؟؟؟ در این صورت شاید ارزنده بودن خود پنل، این دو ایراد رو تا حدودی کمرنگ کند.... اگر دلیل دیگری هم دارد، بفرمایید...

2- با توجه به کیفیت بسیار خوب پلاسما ها، چرا اغلب براند های معتبر (غیر از پانا سونیک) دیگر پلاسما تولید نمی کنند؟؟ این نکته، الان تنها دلیلی است که فروشندگان ال سی دی برای رد برتری های پلاسما به آن استناد می کنند.... می گویند اگر پلاسما خوب بود، که بقیه برند ها هم تولید می کردند...
    -برند فيليپس جز يكي از بهترين توليد كنندگان ال سي دي بوده و هست متاسفانه كم بودن و قيمت overprice اون باعث ميشه عده زيادي سراغش نروند اين چيزي از ارزش هاي اين پنل كم نميكنه (معمولا افراد با سلايق خاصي حاضر ميشن اين هزينه رو بكنند)
    -در مورد پلاسماهم اين طور نيست هم سامسونگ وهم ال جي پلاسماهاي خوبي توليد ميكنند
    -منتها من خودم هم نميدونم چرا روي فروشش زياد كار نميكنند شايد چون توجه عمده اونها به lcd هاست البته در اسيا اينطوره در اروپا وامريكا مدل هاي فراواني از پلاسماهاي اين برند ها رو ميبينيم
    -فروشندگان محترم وگاها نا محترم رو به كرام الكاتبين بسپاريد

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها من برای کلوپ بازی های xbox و ps3 به ال سی دی نیاز دارم که قیمتش حدود 350 باشه و 720p هم باشه و ترجیها ال جی باشه

شما چی پیشنهاد میکنین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تازه v20 خریدم میخوام بفروشمش
    هنوز برچسباشو هم نکندم
    اگه کسی خواست و اصفهان بود بعد از تست میفروشم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بچه ها من برای کلوپ بازی های xbox و ps3 به ال سی دی نیاز دارم که قیمتش حدود 350 باشه و 720p هم باشه و ترجیها ال جی باشه

شما چی پیشنهاد میکنین ؟
    -در مورد نياز شما هم نميدونم چند اينچش رو ميتونيد تهيه كنيد ولي بايد سراغ 340 ها برين كهتوي اينچ هاي متفاوتي هم وجود داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

شما چی پیشنهاد میکنین ؟
    شما چرا مانیتور نمیگیری ؟ تو قسمت خرید مانیتور و کارت گرافیک بپرسی جواب میدن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم 2261 LG یا MS236H از ASUS رو پیشنهاد میکنم هردو حدود 300 تومنن و Full HD هستن و HDMI دارن. البته MS236H یه مقدار قشنگ تره i (از نظر من البته )

-هر چی گشتیم این VT20 رو پیدا نکردیم . بانیان الکترونیک (نماینده پاناسونیک ) که وارد نکرده تو بانه هم از هر فروشگاهی پرسیدم نداشته. دوستان اگه کسی جایی یا کسی رو سراغ داره که میتونه یه جوری این تلویزیون واسه ما جور کنه ؟ لطفا PM بدید خیلی ممنون میشم (خیلی چشمو گرفته )
    Last edited by Download Master; 04-12-2010 at 15:36.

11. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان و اساتید

الن خيلي از برند ها پلاسما دارند . ولي
    همونطور كه مي دونيد پلاسما پيش از اين داراي ايرادات زيادي بود ، ررفته رفته اين ايرادات برطرف شد و برندي كه خيلي روي اين ايرادات كار كرد و از همه پيشي گرفت پاناسونيك بود
    به همين علت هست كه الان هم كلي طرفدار داره و مشخصات فنيش هم از همه بهتره

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

اگر سئوالي در مورد پاناسوينك دراي از اين لينك بپرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

8

-تاييد ميشه ناصر جان v20 در كنتراست و تصوير فاصله زيادي با led edge ها داره منتها با واژه هاي پادشاهي زياد موافق نيستم
    و البته اينكه دوستمون led ميخواستن بزرگوار[COLOR="Silver"]
    با تشکر از t_tanhayam عزیز
    راستش منم با کلمه "پادشاهی" موافق نیستم هرچی باشه سلطنت طلبی بده!!! ولی خدایی از دیدن تصویر بسیار زیبا و جذاب این تلویزیون چنان هیجان زده بودم که بی اختیار زدم تو خاکی و مسیر اغراق رو رفتم ولی هرچی بگم کم گفتم
    در مورد انتخابهای دوستمون هم بازم حق با شماست ولی البته منم متوجه این نکته بودم که انتخابهای ایشون تو دسته ledهاست و الحق چیزای نابی هم انتخاب کردن ولی اگه دقت کرده باشین من اصلا قصد مقایسه led و plasma رو نداشتم و هیچ اشاره ای به دو تای دیگه هم نکردم ( داخل پرانتز بگم که اون دوتای اولی جزو 4 تا انتخاب منهم هست که ایشاله بزودی غربالگریهام تموم میشه و از این سردرگمی درمیام و یکیشونو انتخاب میکنم) فقط چون V20 رو در کنار X700 و همزمان روشن و با یک سورس تصویر واحد دیدم و از تفاوتشون با وجود تبلیغات سنگینی که روی سونی هست و مردم اغلب تصور دیگه ای دارند و صد البته با توجه به تفاوت قیمت بسیار زیاد بین این دو بزرگوار؛ واقعا حیرت زده شدم این کجا و آن کجا
    ارادت :
    ناصر

15. 2 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •