تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 1211 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آره کراوسر کاملآ درست میگه .اگه همین فیفا 09 نکست واسه pc هم ساخته میشد مطمعنآ تمام کسایی که سیستمشون به روز هست خیلی راحت میتونستن با تنظیمات high فیفا رو بازی کنن.

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

منم سیستمم اینجوریه
    cpu 4000
    گرافیک gts 250
    2 تا هم رم 1 گیگ
    که به احتمال زیاد جواب می ده
    ولی به نظر من تا وقتی که پلی استیشن 4 ساخته نشه گرافیک pes هم تغییر نمی کنه
    فکر کنم همون سیستمهای که pes 9 رو جواب میداد 10 رو هم جواب می ده

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وقتی میگن موتور بازی تغییر نکرده پس سیستم خیلی زیاد تر از قبلی رو نمیخواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سلام دوستان.

همانطور که قبلا گفته شد امروز(16sep) ادام اخرین کد بازی رو تست میکنه و نظر نهاییش رو در مورد بازی میگه.
    همچنین یک سری تصاویر و اطلاعات جدیدی رو منتشر میکنه................

امروز روز مهمی خواهد بود............

گوش به زنگ باشید

5. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من تو اون سایتی که معرفی شده نمی دونم cpu رو چی بزنم؟
    تو ستینگ pes2009 اینجوری نوشته! البته طبیعتا جواب می ده فقط می خواستم بدونم چند درصد می زنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

gta iv برای PC اصلا ملاک نیست اصلا نمیشه روی gta iv حساب کرد چون ذاتا بازی چون از xbpx360 پورت شده بود در کل ایراد داشت تمام مشکلات افت فریم هم ناشی از ایرادات فنی بود که در نتیجه پورت ضعیف بازی بروز کرده بود شما اصلا نگید gta iv یه بازی با گرافیک فوق العاده بالایی هست واسه همین سیستم های معمولی قادر به اجراش نیستند بله من منکر گرافیک gta iv نیستم ولی دیگه گرافیکش اونقدر نیست که برای اجراش توی نهایت کیفیت لازم به یک سیستم 2 میلیونی باشه. همه می دونیم که فیفا نکست روی همون سیستمی که PES 2009 رو اجرا می کنه جواب میده دیگه این مسئله که ea داره ملت رو خر می کنه واسه همه مبرهن شده چیزی که این وسط باعث تعجب همگان شده کمال پر رویی ea هست مرتیکه های اردنگ از رو نمیرن و فکر کردن PC گیمر ها احمقی چیزی هستند. واقعا که پر رویی هم حدی داره. البته این بحث رو من قبلا هم گفته بودم اینا تکرار مکررات هست یه زمانی توی تاریخ به بدی از این مسئله یاد میشه و نام سازندگان ea در بین مفت خور های زیاده طلب و دروغگو قرار میگیره
    نه آرمین جان منظورمو فک کنم خوب بیان نکردم ..
    منظورم این بود که این ea دیوانه هی میگه فیفا سی پیوی خیلی خیلی قوی میخواد ، منظورم این بود که gta به مراتب بره پردازش بازی نیاز به سیپیوی قویتری نسبت به فیفا نکست داره چون موتورش یوفوریاست ولی همینجوریشم بره پیسی بازی رو ساخت و الان خیلیها که سیتم خوبی دارن بازیش میکنن ، حالا منظورم پورت شدنش و ایرادای بازی نیست....
    منم در کل منظورم حرف خودت بود فیفا اگه بره پیسی ساخته میشد خیلیها میتونستن بازی کنن...

8. 4 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

ببخشید میشه بگین خبرهای جدید رو از چه سایتی میگیرین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا برات متاسفم
    من هم برای شما متاسفم. طوری حرف می زنید که انگار فحش ناموسی به سازندگان PES دادم. گفتم با این کارت ها باید بیخیال FIFIA 09 نکست شد. بعضی ها هم استدلال کردن که EA خالی بنده و ... که فکر نکنم اینگونه باشه. تا زمانی که این بازی برای PC نیاد نمیشه در مورد سیستم مورد نیاز حرف قطعی زد.
    Last edited by Yi Yi; 16-09-2009 at 06:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من هم برای شما متاسفم. طوری حرف می زنید که انگار فحش ناموسی به سازندگان PES دادم. گفتم با این کارت ها باید بیخیال FIFIA 09 نکست شد. بعضی ها هم استدلال کردن که EA خالی بنده و ... که فکر نکنم اینگونه باشه. تا زمانی که این بازی برای PC نیاد نمیشه در مورد سیستم مورد نیاز حرف قطعی زد.
    دوست عزیز این کارت هایی که بچه ها دارن (سری 8 به بالا) از نسل بعدی بازیها (Direcx10) شاید هم (Direcx11) پشتیبانی می کنن که اصلا با بازیهای این نسل (Direcx9) قابل مقایسه نیست اون وقت شما می گید اگر فیفا برای PC نکست بود باید بی خیال بازی با این کارتها شد ، در ضمن حرف EA در مورد CPU های ضعیف هست نه کارت گرافیک ، که فکر کنم با CPU های 2 هسته ای به بالا مشکلی نباشه ، پس حرف EA دروغی بیش نیست
    Last edited by Locker; 16-09-2009 at 08:43.

12. 2 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز این کارت هایی که بچه ها دارن (سری 8 به بالا) از نسل بعدی بازیها (Direcx10) شاید هم (Direcx11) پشتیبانی می کنن که اصلا با بازیهای این نسل (Direcx9) قابل مقایسه نیست
    از DirectX 11 که پشتیبانی نمی کنه. کارت های DirectX 10 هم به سه دسته ی low-end ، Mid-End و High-end تقسیم می شند که اکثر کارتهای معرفی شده جز low-end ـه. کارتهای Low-end درسته که از DirectX 10 پشتیبانی می کنن، ولی برای اجرای بازیهای جدید در رزولویشن ها و کیفیت های بالا ساخته نشدند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •