آره کراوسر کاملآ درست میگه .اگه همین فیفا 09 نکست واسه pc هم ساخته میشد مطمعنآ تمام کسایی که سیستمشون به روز هست خیلی راحت میتونستن با تنظیمات high فیفا رو بازی کنن.
آره کراوسر کاملآ درست میگه .اگه همین فیفا 09 نکست واسه pc هم ساخته میشد مطمعنآ تمام کسایی که سیستمشون به روز هست خیلی راحت میتونستن با تنظیمات high فیفا رو بازی کنن.
منم سیستمم اینجوریه
cpu 4000
گرافیک gts 250
2 تا هم رم 1 گیگ
که به احتمال زیاد جواب می ده
ولی به نظر من تا وقتی که پلی استیشن 4 ساخته نشه گرافیک pes هم تغییر نمی کنه
فکر کنم همون سیستمهای که pes 9 رو جواب میداد 10 رو هم جواب می ده![]()
وقتی میگن موتور بازی تغییر نکرده پس سیستم خیلی زیاد تر از قبلی رو نمیخواد
سلام دوستان.
همانطور که قبلا گفته شد امروز(16sep) ادام اخرین کد بازی رو تست میکنه و نظر نهاییش رو در مورد بازی میگه.
همچنین یک سری تصاویر و اطلاعات جدیدی رو منتشر میکنه................
امروز روز مهمی خواهد بود............
گوش به زنگ باشید
آقا من تو اون سایتی که معرفی شده نمی دونم cpu رو چی بزنم؟
تو ستینگ pes2009 اینجوری نوشته! البته طبیعتا جواب می ده فقط می خواستم بدونم چند درصد می زنه!
![]()
نه آرمین جان منظورمو فک کنم خوب بیان نکردم ..
منظورم این بود که این ea دیوانه هی میگه فیفا سی پیوی خیلی خیلی قوی میخواد ، منظورم این بود که gta به مراتب بره پردازش بازی نیاز به سیپیوی قویتری نسبت به فیفا نکست داره چون موتورش یوفوریاست ولی همینجوریشم بره پیسی بازی رو ساخت و الان خیلیها که سیتم خوبی دارن بازیش میکنن ، حالا منظورم پورت شدنش و ایرادای بازی نیست....
منم در کل منظورم حرف خودت بود فیفا اگه بره پیسی ساخته میشد خیلیها میتونستن بازی کنن...
ببخشید میشه بگین خبرهای جدید رو از چه سایتی میگیرین
من هم برای شما متاسفم. طوری حرف می زنید که انگار فحش ناموسی به سازندگان PES دادم. گفتم با این کارت ها باید بیخیال FIFIA 09 نکست شد. بعضی ها هم استدلال کردن که EA خالی بنده و ... که فکر نکنم اینگونه باشه. تا زمانی که این بازی برای PC نیاد نمیشه در مورد سیستم مورد نیاز حرف قطعی زد.واقعا برات متاسفم
Last edited by Yi Yi; 16-09-2009 at 06:29.
دوست عزیز این کارت هایی که بچه ها دارن (سری 8 به بالا) از نسل بعدی بازیها (Direcx10) شاید هم (Direcx11) پشتیبانی می کنن که اصلا با بازیهای این نسل (Direcx9) قابل مقایسه نیست اون وقت شما می گید اگر فیفا برای PC نکست بود باید بی خیال بازی با این کارتها شد ، در ضمن حرف EA در مورد CPU های ضعیف هست نه کارت گرافیک ، که فکر کنم با CPU های 2 هسته ای به بالا مشکلی نباشه ، پس حرف EA دروغی بیش نیست
Last edited by Locker; 16-09-2009 at 08:43.
از DirectX 11 که پشتیبانی نمی کنه. کارت های DirectX 10 هم به سه دسته ی low-end ، Mid-End و High-end تقسیم می شند که اکثر کارتهای معرفی شده جز low-end ـه. کارتهای Low-end درسته که از DirectX 10 پشتیبانی می کنن، ولی برای اجرای بازیهای جدید در رزولویشن ها و کیفیت های بالا ساخته نشدند.دوست عزیز این کارت هایی که بچه ها دارن (سری 8 به بالا) از نسل بعدی بازیها (Direcx10) شاید هم (Direcx11) پشتیبانی می کنن که اصلا با بازیهای این نسل (Direcx9) قابل مقایسه نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)