تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 255 از 352 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این گوشی تنها مزیتش پلیر اچ دی و فیلم برداری اچ دی هستش

2. 2 کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اشتباه میکنی عزیز منم یه زمانی میگفتم فقط ساتیو ولی دنیا(البته حرفه ایاش) دارن میگن samsung اونم omnia hd

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من تاحالا ندیدم یه نفر از گوشی ای که خودش داره این همه انتقاد کنه، اونم وقتی که گوشی واقعا در ردیف متوسطها نیست.
    هرچند هنوز دستم نگرفتمش، واسه همین زیاد نظر نمیدم ولی به وقتش که خریدم میام میگم مزایا و معایبشو از نظر خودم
    ضمنا فکر میکنم وقتی عده قابل توجهی سر یک ویژگی یا کمبود که اونو نقص گوشی میدونن به اتفاق نظر برسن و همگی اونو تایید کنن اونوقت میشه گفت اون یه عیب کلی در مورد گوشی هست و در بقیه موارد نظرها شخصی ان (ممکنه از دید برخی ها بی اهمیت و قابل چشم پوشی باشه یا اصلا عیب تلقی نشه) یا ممکنه در تعداد کمی از دستگاههای خریداری شده ی اون مدل مشاهده شده باشه.
    مثلا من الآن دیگه فهمیدم که مشکل "فیلمبرداری این گوشی در حالت HD از لحاظ نرخ فریمها در ثانیه و فریز شدن تصویر و کیفیت پایین صدای فیلمبرداری" یه عیب کلی در مورد این گوشی هست.
    و مثلا نمیشه کیفیت صفحه نمایش یا اسپیکرش و... رو بهمین راحتی زیر سوال برد، چون واکنش عموم دارندگان این گوشی و کسایی که باهاش کار کردن در این موارد مثبت بوده.
    بنابراین این رده از گوشیها مثل i8910 ، ساتیو،Aino طوری نیستن که بشه در موردشون به تنها مزیت بسنده کرد.

منم فکر میکنم جنگ بین طرفداران برندهای مختلف چنین جبهه گیریهایی رو بوجود میاره، وگرنه کیه که ندونه این پنج، شش برند برتر در تولید تلفن های همراه جهان، هر وقت اراده کنن میتونن محصولی تولید کنن که رو دست اون یکی بلند شه و از لحاظ تکنولوژی تولید، من خودم به شخصه فکر میکنم بخصوص در سالهای اخیر بسیار به هم نزدیک شدن، حالا سهم کدوم یک در بازار جهانی بیشتره دیگه به این موضوع ربط پیدا نمیکنه.

5. 5 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

باو چرا جواب کسی نداد؟ پستم فکر می کنم ده صفحه قبل گم شد. اینم سوالایش که اگر لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون می شم:

حالا تازگیا با همون helloOX2 گوشیم رو هک کردم. اما بعد از این که ریستارت کردم دو باره برای ریختن برنامه ارور سرتیفیکیت می ده. ( قبلش ارور نداد هر چی که ریختم. پایتون رو هم ریختم. که البته برنامه هایی که پایتون احتیاج داشتن بازم کار نمی کنن.)
    حالا چی کارش کنم؟ رام پچر رو چه شکلی باید استفاده کرد؟
    ------------------------------------------------------
    اقا منم این مشکل دو تا نشون دادن کانتکس رو داشتم. این کاری که می گید هم تاثیری نداشت. اما یه بار همشون رو پاک کردم با بک اپ قبل از اپگریدم کانتکتس رو دوباره برگردوندم مشکل حل شد.

شما بايد بري داخل رام پچر اونجا پچارو اكتيو كنيد.تا ارور سرتيفيكيت نده.هر بار كه ريستارت كني دوباره بايد پچاتو اكتيو كني.
    فقط وقتي لازم داري اكتيو كن چون تو مصرف باتري تاثير ميذاره.

7. 4 کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام
    من دیشب فریمور جدید رو ریختم از فریمور قبلیم (IF6) خیلی بهتره ولی نمیدونم چرا دیگه دیکشنریش کار نمیکنه، یعنی باز میشه و همه ی کلمات رو داره ولی معنی کلمات رو نمیتونه بیاره، کسی میدونه علتش چیه؟ ممنون

9. 2 کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام
    من دیشب فریمور جدید رو ریختم از فریمور قبلیم (IF6) خیلی بهتره ولی نمیدونم چرا دیگه دیکشنریش کار نمیکنه، یعنی باز میشه و همه ی کلمات رو داره ولی معنی کلمات رو نمیتونه بیاره، کسی میدونه علتش چیه؟ ممنون
    احتمالا اگه گوشیتونو فرمت کردین فایلهاش پاک شده وباید فایلهاشو دوباره دانلود کنید فکر کنم فایلهاش حدود 57 مگ است 

11. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

آقا یه پرسش!
    فرمویر های 8 گیگ و 16 گیگ با هم فرقی دارن؟

شاد و پیروز باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اينم تقديم به طرفداران satio
    دو سه روز پيش تو مركز رسمي فروش سوني و سامسونگ بودم يه نفر ساتيو دو روز كاركرد رو آورده بوده و حاضر بود با 200 تومان ضرر بفروشه مي گفت از فيلمش راضي نيست.
    فيلم امنيا رو تو شب زير نور مهتابي امتحان كردم عاليه
    عكسش در روز كه محشر به پا مي كنه
    عكس برداريش در شب قلق خاصي داره كه اگه رعايت كنين هيچ دوربيني فعلا همچين عكسي در شب نمي گيره:
    سه قدم تا عكس عالي در شب با امنيا اچ دي

1-سرسري نگيريد. خيلي وقت ها كه فكر مي كنيد لنز تميزه اگه اونو در مقابل يك منبع نور در زواياي متخلف بگيرين مي تونين لك هاي احتمالي رو ببينين. خود من تو شب عكس مي گرفتم دلگير شده بودم به نظرم هم لنزش تميز بود ولي وقتي جلوي نور تو زاويه هاي مختلف ديدم متوجه جرم روي لنز شدم و اونو برطرف كردم عكس عالي شد.
    2- در شب تا جائئكه امكان داره پشت به نور يا لامپ نايستيد.
    3- اكنون مهمترين نكته : اگر هر قدر هم لرزش دست شما كم هست از دست استفاده نكنين چون اين دوربين براي جبران كمبود نور در شب دو كار مي كنه كه يكي بالا بردن iso است و دوم افزايش زمان نوردهي كه اين دو مورد باعث افزايش اثر لززش دست مي شود خوب چه كنيم
    خيلي ساده است در منوي تنظيمات عكس برداري timer ; كه در حالت عادي off است رو رو حالت 2 ثانيه يا بيشتر قرار دهيد.
    اكنون بعد از فوكوس دقتي دگمه عكس برداري رو فشار ميدهيد اثر تكان دست موقع فشار دادن دگمه در 2 ثانيه به حد اقل مي رسد و نتيجه::::::::::: عكس عالي در شب بهتر از هر دوربين موبايل
    بااين روش با گوشي هايي مثل n96 , N97 مسابقه عكاسي گذاشتم كاملا له شدند.

1- از تميز بودن لنز مطمئين شويد. اين مرحله رو

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یعنی شما صفحه ای که این گوشی داره رو با ان 97 و ساتیو یکی میکنید ؟

آقا یه پرسش!
    فرمویر های 8 گیگ و 16 گیگ با هم فرقی دارن؟

شاد و پیروز باشین
    فرقی نمیکنه

15. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

سامسونگ هنوز فریمور رسمی جدید خاورمیانه ای این گوشی رو منتشر نکرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •